שלום אני חדש

DarkLuPuS

New member
שלום אני חדש

בן 16, מאיזור חדרה. משחק פיינל פנטאזי וקרונו טריגר ומה שיוצא לי לשחק של Squaresoft

naring

New member
שלום גם לך! ברוך הבא!../images/Emo24.gif

המשחקים "פיינל פנטזי" ו"קרונו טריגר", הם לא משחקים במחשב?

naring

New member
אני לא נגד משחקי מחשב כמו DIABLO

וNever Winter Nights אבל אני נגד ההשוואה שלהם למשחקי תפקידים. נכון שיש שם מקצועות וגזעים כמו במו"ד אבל זה עדיין לא זה.

Lion_Heart

Well-known member
וNever Winter Nights

וNever Winter Nights הוא משחק ל מנצ"קינים עד הסוף כלומר יש עלילה נחמדה אבל. . .

דיאבלו זה אחלה אבל

זה משחק פנטסיה ולא משחק תפקידים(אני משאר שכך זה גם השאר) בכל מקרה ברוך הבא אתה בכל זאת תתקבל לפורום שלנו

PUMI for ever

New member
אבל ?

NWN הוא לא משחק אשר בנוי לשחקן יחיד, אלא למשחק מרובה משתתפים. נכון, לא נעשתה השקעה רבה בשחקן היחיד והוא מעודד נקניזם, אבל תתפלא לגלות איזה עולמות של RolePlay נבנו ע"י אנשים כמוך וכמוני בתוכנה שמגיעה עם המשחק ליצירת עולמות. לא לשלול ישר. לעומת זאת, Diablo, או בשמו הידוע יותר "Click-The-Monster", שעובד לך טוב טוב על שרירי האצבע שמקליקה עם העכבר, לא רק מעודד נקניזם, אלא גם רדיפת בצע
לא שזה לא משחק טוב, פשוט לא לאנשים שמחפשים עומק (אלא אם זה העומק שבו החרב נתקעת במפלצת).

Lion_Heart

Well-known member
מודה

עדיין לא ניסיתי את ה משחק נרשת ננסה ונודיע לך איך זה

SabreRunner

New member
Sorry, had to.

Tyr Anasazi: What do you want? Charlemagne Bolivar: The usual. Hundreds of grandchildren, domination of the known worlds and for all of my enemies to die in horrible accidents that can't be traced back to me. How about you? Tyr Anasazi: The usual.

אם כבר דיאבלו אז

תיזהרו מכל הרמאים הכלבים המצורעים שכמעט גנבו לי את הimortal king armorומישהו גם אמר לי להוריד תוכנה שטען שהיא בשביל להעתיק חפצים אבל באמת הוא השתלט לי על הדמות. בקיצור אם אתם משחקים דיאבלו ברשת תיזהרו ואל תאמינו לאף אחד!!!!!

shadowfax

New member
אבל מצד שני

הם חסרים את ההידודיות הטוטלית שנותנת למ"ת את הבסיס, ציינתי כבר בעבר שNWN הוא אכן הדבר הכי קרוב למ"ת במחשב אבל עדיין...

DDN

New member
ברוך הבא!

למען האמת מה שאתה משחק זה משחקי מחשב, אני מקווה שגם משחקי תפקידים אמיתיים יוצא לך. . . .

Guy24Gold

New member
נצל"ש- מחר יש לקבוצה שלי פגישה

נקווה שהיא תהיה טובה כמו הקודמת.

ogmios

New member
ברוך הייה אתה בבואך נווד

הסר את גלימץך הרטובה והתחחם באש האח שלנו

למעלה