שלום אני חדש...

Dragon Roar

New member
שלום אני חדש...

אחרי שראיתי מה שומעים בפורום מטאל פרשתי. אז שמי אלון, בן 15 וזה מה שאני בעיקר שומע: queen europe van halen whitesnake cinderella scorpions twisted sister steve vai guns n roses bon jovi מממ... הא כן, גם ברוס ספרינגסטין אלו נחשבים אצלי בהחלט לאגדות רוק ולאו דווקא להקות ישנות יותר כמו לד זפלין, דיפ פרפל וכו'... (למרות שגם זה בסדר גמור ואפילו מצוין)

GingerBread Man

New member
ברוך הבא!

אתה עומד על הגבול של הפורום אבל אני בטוח שיקבלו אותך כאן ותוכל להעשיר את הדיונים!

Boo9ie

New member
נחמד מצידך שנתנת לנו את אישורך

לגביי לד זפלין, אחרת מה היינו עושים? [מפסיקים לאהוב, כמובן
) אגב, לא זכור לי ששאלנו מה נחשב לדעתך אגדות רוק, אנחנו אנשים צרי אופקים שמתמקדים בשנות השישים והשבעים...ואם לא מוצא חן בעיניך אתה יכול לקפוץ ולשבת על קוצים. אופיום להמונים!

noosh

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא!

אנחנו בפורום נוגעים יותר בשנות השישים והשבעים, עם פזילות למטה ולמעלה, ככה שיש יותר מצב ללד זפ מאשר לבון ג'ובי... בכל מקרה, אתה מוזמן לעיין בארכיון ובמאמרים שלנו, לראות אם זה מתאים לך, וכמובן אנו מקווים שתשתלב

שלום (וביטחון)!

גיליתי שזה דבר משובב ביותר, להתעלק ככה על איזה שרשור תמים, ולהשתלט עליו למטרותיי.... *מוהאהא*!!! |ובכן *אהמ, אהמ* זוהי הודעת הצטרפות| אשמח לקחת חלק בפורומכם החביב אם תרשו לי (וזו לא הצעה דו כיוונית, כי כל לקיחת חלק כזה או אחר *ממני*, תהווה בעיה חמורה בטיפול החודשי במוסך). בניגוד לבחורצ'יק התמוה עם בון ג'ובי, הנטייה שלי היא בהחלט לכיוון שנות השישים והשבעים, כשהביטלס ולד זפלין מקבלים את מירב הקולות. מקווה שתקבלו אותי לחיקכם בשמחה. |אין צורך בפיזור עלי ורדים בכניסה. הימנעות ממתקפה חזיתית, מספיקה בהחלט|. בכבוד רב- מרת סינתיה לנון. (AKA- אשתו הראשונה {והנורמלית} של האדמו"ר מליברפול, ג'ון לנון ז"ל, השם ייקום דמו).

noosh

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!

לדעתי תשתלבי מצויין פה
אממ, והערונת - תואר האדמו"ר שמור לאחד ויחיד בפורום הזה, הלא הוא האדמו"ר אריק "יד-איטית" קלפטון שליט"א.. רק מזהירה אותך מפני חסידיו האדוקים

melancholy man

New member
ארחי שנכנעת...

אפשר לברך אותך... ברוכה הבאה
, בשעה 18:00 יתקיים מפגש המדיטציה היומי בו נשנן את המנטרה "אין אלוהים מלבד קלפטון ואולמן הוא נביא האל", בשעה 19:00 תוגש ארוחת הערב כרגיל; המלצת השף השבוע:

אממממממממממ.... ../images/Emo99.gif

יופי... תסתדר פה
. גם אני חובבת קווין, הסקורפיונס ו"הבוס"...

אממממממממממ.... ../images/Emo99.gif

יופי... תסתדר פה
. גם אני חובבת קווין, הסקורפיונס ו"הבוס"...

למעלה