שלום אני חדש לא ידעתי שאפשר לגלוש פה מסלולרי
ר רולי NO 1 New member 22/2/04 #8 ברוך הבא לך! כנראה שבת סמינר נכוותה קשות כאן ישר שנכנסה..אז היא כבר מאחלת לו שיצא מהר...
ח חנוך617 New member 22/2/04 #11 כבר ביקשנו ממתנדב שישלח לה מסר של פיוס בשם חברי הפורום. נקוה שהיא קיבלה זאת.
מ מתנדב New member 22/2/04 #12 חנוך, כתבתי שאני לא שולח לה מסר תכתבו לה התנצלות כאן בפורום, ואני מאמין שהיא תראה את זה גם...
ר רולי NO 1 New member 22/2/04 #13 למה מתנדב? השם שלך הכי מתאים שתשלח לה מסר.ואם לא אז אדרבה תפתח אתה את השירשור על ההתנצלות..או חנוך שהוא גם מתמחה בזה..
למה מתנדב? השם שלך הכי מתאים שתשלח לה מסר.ואם לא אז אדרבה תפתח אתה את השירשור על ההתנצלות..או חנוך שהוא גם מתמחה בזה..
מ מתנדב New member 22/2/04 #14 רולי, אני לא פותח שרשור של התנצלות אני כל הזמן הערתי לכם ושאלתי האם אתם בטוחים שזה בן?, ואף אחד לא היה בטוח, החשדות הגיע מגולשים אחרים ולא ממני, אז אלו שהעלו את החשדות הם צרכים לפתוח שרשור כזה ולהתנצל, לא מי שלא טעה צריך לפתוח שרשור של התנצלות...
רולי, אני לא פותח שרשור של התנצלות אני כל הזמן הערתי לכם ושאלתי האם אתם בטוחים שזה בן?, ואף אחד לא היה בטוח, החשדות הגיע מגולשים אחרים ולא ממני, אז אלו שהעלו את החשדות הם צרכים לפתוח שרשור כזה ולהתנצל, לא מי שלא טעה צריך לפתוח שרשור של התנצלות...
ל לביא4 New member 22/2/04 #15 הפורום של כולם כולל אתכן! בת סמינר יקרה אם תסתכלי בעמודים קודמים תוכלי לראות השתתפות פעילה של הבנות והנשים בפורום, נשמח לשמוע ממך ומכולן ולראות השתתפות פעילה! חודש טוב!
הפורום של כולם כולל אתכן! בת סמינר יקרה אם תסתכלי בעמודים קודמים תוכלי לראות השתתפות פעילה של הבנות והנשים בפורום, נשמח לשמוע ממך ומכולן ולראות השתתפות פעילה! חודש טוב!