שלום אני חדש... קוראים לי רום ואני מתאמן בקפוארה כבר שנתיים בקבוצת קודאו ג'י אורו וזהו...
R ROR41 New member 29/12/03 #1 שלום אני חדש... קוראים לי רום ואני מתאמן בקפוארה כבר שנתיים בקבוצת קודאו ג'י אורו וזהו...
A avishem New member 29/12/03 #2 ברוך הבא...../images/Emo24.gif jennei 00 צפוי לא? חחחחחחחח.... בלי להיעלב ג'יני נשמה אבל תבדקי בפורום כל מי שכותב שלום אני X את עונה לו ככה אז אם אני עונה ראשון... אז שיהיה מצחיק... (רק חבל שלא יצא jennei בכחול) מיאו חתולה... זה בצחוק, לא להעיף אותי
ברוך הבא...../images/Emo24.gif jennei 00 צפוי לא? חחחחחחחח.... בלי להיעלב ג'יני נשמה אבל תבדקי בפורום כל מי שכותב שלום אני X את עונה לו ככה אז אם אני עונה ראשון... אז שיהיה מצחיק... (רק חבל שלא יצא jennei בכחול) מיאו חתולה... זה בצחוק, לא להעיף אותי
J jennie 00 New member 29/12/03 #3 הייייייי ברוך הבא... ו..אולי תספר לנו קצת על עצמך נגיד איפה אתה מתאמן וכול מיני.. מה שבא לך ואבי לא הבנתי מה רציתה
הייייייי ברוך הבא... ו..אולי תספר לנו קצת על עצמך נגיד איפה אתה מתאמן וכול מיני.. מה שבא לך ואבי לא הבנתי מה רציתה
R ROR41 New member 30/12/03 #4 טוב אין לי ממש לספר.... אני מתאמן בפרדס חנה אצל SAPO דניאל סלע והכינוי שלי הואloca שזה משוגע כי אני עושה דברים משוגעים!!!
טוב אין לי ממש לספר.... אני מתאמן בפרדס חנה אצל SAPO דניאל סלע והכינוי שלי הואloca שזה משוגע כי אני עושה דברים משוגעים!!!
Z Ze Colmeia New member 30/12/03 #5 ברוך הבא../images/Emo70.gif מקווה שתהנה פה אני עידו, מכונה Ze Colmeia (יוגי בר) מאבאדה.
B Bantus New member 30/12/03 #6 Welcome כפרה!!! מקווה שיהיה צחוקים איתך כמו עם כל השרוטים האחרים פה!!! (חבר'ה, אל תיעלבו) אני דניאל (Lavadera) מקבוצת "באנטוס קפואירה"
Welcome כפרה!!! מקווה שיהיה צחוקים איתך כמו עם כל השרוטים האחרים פה!!! (חבר'ה, אל תיעלבו) אני דניאל (Lavadera) מקבוצת "באנטוס קפואירה"