שלום, קוראים לי שיאל, אני בן 15 ומאוד אוהב לצלם... כרגע יש לי מצלמת רפלקס בת חמישים בערך שאני מאוד אוהב אבל אני רוצה קצת להיתפתח אז חשבתי לקנות את הcannon eos300 אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמחזיק בכזאת... תודה (מצורפת תמונה שצילמתי בדיגיטאלית של אבא...)
לא מתחיל, פשוט התשובה לא לעניין. הבחור מבקש מידע לגבי מצלמה חדשה למתחילים ומציעים לו F-80 ?? בחייך..... אם היו מציעים לו N-55 לא הייתי מגיב. למה לא להציע לו ישר את D2H ? תומס
ולגבי הניקון F55 - לא הייתי ממליצה לאף אחד - דגם מוגבל כזה בחיים לא ראיתי בקרב ליין הרפלקסיות-ממש 'כוון וצלם' בצורת רפלקס. אבל...היא כיפית להחזקה ביד - ונותנת תוצאות טובות במצבי האוטומט - למי שזה מספיק לו,ורוצה גוף גדול יותר מזה של מצלמה קומפקטית אוטומטית. אפילו TTL עם פלאש חיצוני אין בה.
ה- EOS 300 מצויינת כדי להיכנס לתחום הריפלקס במחיר נמוך למדי. אם תיכנס לתחום ברצינות, אני מניח שהיא תגביל אותך לאחר מספר חודשים אינטנסיביים, אך היא בהחלט מצלמה שנותנת תמורה למחיר. ברשותי אחת כזאת, ואני מת לשדרג, אם אתה שוקל לקנות אולי יד שנייה, שלח מסר...
א. כמו שאמרתי, אני כבר ניכנסתי לתחום הרפלקס די מזמן, רוצה להיתפתח וחשבתי שהיא מצלמה טובה (זולה ונראה לי שנותנת יחסית הרבה) ב. המצלמה שלי היא כבר יד שלישית (אבא שלי קנה אותה לפני 30 שנה יד שניה והעביר אותה לי) אבל אם אתה מתעקש אני מוכן לדבר על להחליף אותה בעד הEOS 300