שלום אני חדש =]

Cupid In Hell

New member
שלום אני חדש =]

היי אני אלרן בן 14 מרמלה שירן מכירה אותי => מממממ חובב מאוד מאוד את מיוז מממממ כעיקרון שומע מטאל ניו מטאל טראש מטאל מממממ ואין לי כוח לפרט קיצר מקווה להנות ===]]]]] שירן תביאי ניהול ;)

NiKi†a

New member
היי אלרן!

אני שמחה שחזרת לתפוז! (כי עזבת אותנו לטובת הפורום הרשמי של לינקין) אזזז...ברוך הבא

Self Medicate

New member
היי זה אני שוב אלרן =\

הייתי בניק הישן ולא שמתי לב אבל הינה החדש SElf Medicate =] ושירן עזבתי כי נהיה ממש חרא =] אבל אני מאושר בפורום הרשמי שכרגע אין כי אין שרת רשמי של COM

יו יו יו וואטס אפ

מה קורה, זה אני יקיר (מרמלה, אם אתה לא זוכר) לא ידעתי שאתה שומע מיוז אבל בכל אופן ברוך בואך

Self Medicate

New member
חחחח יקיר מה קורה?

איתי כל טוב וכן אני שומע מיוז והרבה כרגע את BLISS :p

ramoni

New member
מה זה פה פיצוחיה

מה לרמלים ולרוק אני לא מבין, טוב
, את זה רק הם יודעים, אולי יש פה ושם אולי הפסדתם בהתערבות או משהו, זה נשמע הגיוני??

Self Medicate

New member
אויש שתוק כבר ס'עמק!!

לא כולם ברמלה ערסים י'בן אלף זונות ס'עמק למה תמיד יש סטיגמה על כל הרמלאים שהם ערסים עובדה 2 רבעיות מרמלה עם מטאליסטים זאת עובדה.... וכן מן הסתם גם מיוז זה לא רוק (בריט פופ).... אני מבין שלקטלג להקות זה לא התחום שלך!!! אז באמת give a break SCREW YOU

Fish in the sea

New member
מיוז זה לא רוק../images/Emo35.gif

פחחחחחחחחחחחח מועמד נוסף לציטוט השנה. הפורום הזה מספק פנינים, אין מה להגיד. לא רק שהמונח בריט פופ יכול להשתלב יפה מאוד עם המושג רוק, אלא שהבריט פופ יותר מזוהה עם גל הלהקות של אמצע שנות ה-90 ולמעשה הדעה הרווחת היא שהוא כבר איננו קיים בימינו.

Self Medicate

New member
=] אני פנינה יפה

אבל בכל מקרה אין לי כוח לפרט אבל נתעסק בעיקר לא כל רמלה ערסים!!!

ramoni

New member
תני לי את הרשימה של המועמדים

אני משער שגם אני בניהם

Fish in the sea

New member
הנה, נכנסת לרשימה ממש עכשיו.

"תני לי את הרשימה של המועמדים". חיח. מה צריך לעשות בפורום הזה כדי שלא תטעו במין? *מתוסכל/מבסוט*

ramoni

New member
הא../images/Emo118.gif

הייתי בטח שאני עם ה"קריפ הוא כרטיס הביקור של רדיוהד" אף על פי חן שהראשון יותר שנון מהשני אני מקבל את זה שאת מכניסה את המשפט השני,LOL מתי הגמר?

Fish in the sea

New member
*תוהה*

הגמר בקרוב, תימסר בנושא הודעה, לא לדאוג. אגב, ביקורת תומכת ב"העיר" של מני אבירם על אבסולושן.

ramoni

New member
אוקי תשמע(שנוסיף סעמ'ק?)

לא התכונתי להעליב אותך ואת עמיתך הסביבתיים, ואם זה במכוון אז זה בקטנה... פטוש היתה לי תקרית עם איזה רמלי אחד בטיול שנתי.. אבל לא משנה כולנו בניאדם, וכולנו בני חורין.... אהבתי את התאוריה שלך לגבי מינון הרוקיסטים ברמלה, באמת לא ידעתי
שיש שיעור כזה של רוקיסטים לגבי מיוז אתה כבר טועה לחלוטין,... מיוז זה לא בריט פופ, יש כקר בין התנועה המינייסטרית לבריט פופ מכיוון שכולם הם באותו שסן בריטי.. אבל כאן נגמר הדמיון, מיוז היא להקת רוק אלטרנטיבי על ימין ועל שמאל וגם מלפנים ולאחור. סתכל בכל הכיוונים ותראה שמיוז הם להקה שכל השירים שלה שונים משאר להקות כגון בליר, אאוסיס,
ואחרות אז מין הסתם תדע שאני יודע לפחות לקטלג אותם... SCREW U2

ramoni

New member
אין בעיה אחי

Screw U4 mather דרך אגב מה אתה הכי שומע חוץ ממיוז?

למעלה