שלום אני חדש!!!

street fihgter

New member
אז לשאלות של כולכם!!!!!!!!!!

אני בן 13... ותיתפלאו אני מיתאמן עם עצמי וזה מאוד עוזר! אני יודע שצריך בסיס... למרות שאני לומד מליצפות באנשים אחרים! ומה הבעיה עם האנגלית שלי... לא ככה רושמים סטריט פייטר?

nage

New member
למה אתה מתאמן לבד?

לא יכול להיות, שאין שום מקום, שמלמדים בו אומנות לחימה בצורה מסודרת במרחק לא גדול מהבית שלך, אפילו אם אתה גר באיזה חור בנגב או בערבה. אין לדעתי הרבה ערך להתאמן לבד אפילו קרבות רחוב (כנובע משמך) צריך לפחות עוד מישהו, בכדי להתאמן איתו.

street fihgter

New member
טוב... תיקראו!לא רציתי לומר...

אני,ידידה שלי!,עוד ידידה,עוד ידידה,וידיד שלי מיתאמנים ביחד בלחימה! אנחנו עושים טורנירים ביננו... למרות שחשבתי להירשם לחוג....

תחשוב על זה ככה:../images/Emo26.gif

4 ילדים בני 5 יגידו לך שהם לא מתכוונים להתחיל ללכת לבי"ס, אלא במקום זה להיפגש וללמד את עצמם לקרוא, מתמטיקה, ספרות, תנ"ך וכו' - ותוך 10 שנים לגשת לבגרויות... תראה.... זה אפשרי... אבל: 1) סביר שזה לא יהיה מאוד יעיל (=שלא תדעו הרבה אם לא תלכו למישהו עם נסיון שילמד אתכם) 2) גם אם יקרה המקרה הנדיר (מאוד) ותצליחו לפתח בעצמכם אמנות-לחימה יעילה וטובה - זה יהיה מאוד-מאוד קשה ומסובך... (מסובך בערך כמו שיהיה לילד בן 6 ללמד את עצמו לקרוא ולכתוב...)

nage

New member
עדיין אני חושב שזה מאוד לא רציני...

להתאמן בצורה הזו, ולו מהסיבה הפשוטה שאם חלילה וחס יקרה משהו לאחד מכם אז הוא לחלוטין לא מכוסה ביטוחית. אבל הי אתם כבר ילדים גדולים תעשו מה שאתם מבינים.

Pyongwon

New member
ברוכים הבאים - גמישות!

שלום לך, במיוחד עם התעסקת עם התעמלות קרקע בוודאי יש לך טיפים לגמישות כאן - כל דבר שתגיד - הרי הוא משובח! ג'ס.

Hellbeast666

New member
שמע...

מאמן בדרגה גבוהה הוא מין ברירת מחדל באומניות לחימה לא ניתן ללמוד מגיל כל כך צעיר (לבד!) במיוחד לא מסרטים של ברוס לי וואן דאם. אני ממליץ לך לחפש את מרכז אומניות הלחימה או סתם אולם שמתאמנים בו וכמובן זה מסוכן בטיחותית אם אחד ממכם יפצע או משהו זה יהיה על אחריותכם ותאמין לי שאתה לא רוצה את זה על המצפון שלך. ותפסיקו להיות עוינים תענו לו על השאלה וזהו...

למעלה