שלום אני חדש!!!

street fihgter

New member
שלום אני חדש!!!

אני חדש... אני מאוד אוהב לחימה ואת כל האומנויות לחימה והכל... אני לא בחוג או משהו כזה... אבל אני מיתאמן עם עצמי... למדתי היתעמלות קרקע המון שנים וזה עוזר לי! אני ישמח לימצוא ידידים!

Dragon Roar

New member
סתם שאלה...

בן כמה אתה שאתה מתאמן לבד? בכל זאת צריך בסיס אצל מורה

שטינקר

New member
אני חייב להלשין!

דרקון-רואים שאתה לא מבין. תראה הוא כבר למד גם אנגלית לבד בלי מורה ותראה איזה יופי הוא יודע לאיית באנגלית סטריט פייטר (אולי התעמלות קרקע עזרה לו). אותך לאמא!

CountDust

New member
אני חייב להלשין על שטינקר...

אולי תעזור אתה לסטריט פייטר עם האנגלית והוא יעזור לך עם העברית ...

שטינקר

New member
אני חייב להלשין!

עכשיו בגלל ההודעה שלך ששמת לינק אז יותר אנשים יקראו את הפסק הלכה ויחשבו שכל הרבנים הם סתם שוביניסטים. אותך לאמא!

Hwoarang

New member
שטינקר שתדע לך

שפעם מלשינים היה דינם מוות שלא תבין אותי לא נכון רק הצגתי עובדה וזה אוףף(גם לי מותר)

ana1986

New member
א. אתה ב. מוסרים וזה לא אותו דבר

שטינקר זה גם אני מלשין לאמא מוסר זה כשהשלטון ימה"ב מחפש מישהו (הם לא מחפשים מישהו ספציפי) והוא מוסר אותו להם בניגוד להלכה מותר להרוג אותו מדין רודף (ע"ע יצחק זצוקללה רבין-בדיחה אל תקחו אותי ברצינות) לכן הדרך משטינקר למוות ארוכה למדי אלא אם כן התכוונת לימי האצל והלחי וכל השאר אבל בזה אני פחות מתמצא למרות שאז המציאו את המילה שטינקר ונראה לי שכמה מהם באמת נהרגו

Hwoarang

New member
מה אתה בא לי פה בהיסטוריה

את מה שאני אומר לא לומדים באוניברסיטה מותק

Pyongwon

New member
קרקע? נפלא! ומותר לו, דרך אגב...

לכתוב את שמו איך שברצונו לכתוב אותו. הבן-אדם היה בהתעמלות קרקע כלומר הבן אדם יודע מה זה גמישות. רדו מהגב שלו ותשימו לב למה שיש לו להגיד! ג'ס.

Dragon Roar

New member
לא הבנת אותי...

שיעשה מה שבא לו אבל שלא יצפה להתקדם אם הוא עושה משהו בסגנון "ספורט הדמים 4" עם ילדים בני 13

למעלה