שלום !! אני חדש !!

Ryuu Akuma

New member
שלום !! אני חדש !!

אני חבר של רייסטלין מאגר.. מה דעתכם לקבל אותי בברכות קרות ? אהה חמות !? ד"א: ממה ששמעתי יש פה אנשים שאהובים תמונות של רייסטלין ערום.. אני מתכוון של DBZ.. ולי יש מלא ! אז מי שצריך תמונות שיגיד א' ! או אני... במיוחד של פיקולו !!

ash 1

New member
../images/Emo4.gif רק באת וכבר אתה עושה רושם רע!

תשמור את תמונות הערום לעצמך! זה לא פורום הנטאי!

Light woman

New member
*מיצמוץ* יש לך מתחרה קני..*אהם*

ברכות חמות וקרות ואפילו קוקטייל ל*רועי(?)* או *ריו* או מה שזה לא יהיה... יש לך תמונות עירום של פיקי שלי??? שלח לי ואז תשמיד אותן או שאני אשמיד אותך! (מילון לייט למתחילים: פיקילה=פיקי=פיקולו)

היי, יִשׂ!

מה המצב? אמנם כתבת את ההודעה מאצלי ואתה עדיין כאן כשאני כותב את זאת, אבל בכל זאת מותר לי לברך. אז ברוך הבא
ולמי שלא הבין, כל הקטע עם התמונות היה בדיחה...

ריו אקומה זה רק הניק, לא השם שלו

זה ביפנית: ריו=דרקון אקומה=שטן ריו אקומה=דרקון שטן
השם שלו זה יונתן ישראל, אבל כולם (וזה כולל כולם) קוראים לו ישרא, ככה שתמיד כשמישהו קורא לו יונתן זה נשמע לכולנו (לי ולחברים שלי) מוזר מאוד, ולפעמים הוא אפילו לא מבין שמדברים אליו. XD

Ryuu Akuma

New member
אוקיי אז כן

קוראים לי יונתן ישראל... ד"א למתושלח, זה ממש מוזר גם לכתוב את זה ת'יודע ?... קיצר אז כולם קוראים לי ישרא..חוץ ממשהיא 1... המחנחת שלנו יולדת אז הביאו לנו אחת חדשה... והיא כזה בשיעור.. יונן רוצה לשאול שאלה.. אז מיכאל עושה ... וואי ! היא קראה לך יונתן !! אנחנו נצטרך לעבוד איתה על זה... זה מעיין גם הודעה כזאת רק לירושמיאל... לא חשוב.. אז שלום לכולם..אז אה.. זהו שלום לכולם..

Ryuu Akuma

New member
אז כן

קוראים לי יונתן ישראל... ד"א למתושלח, זה ממש מוזר גם לכתוב את זה ת'יודע ?... קיצר אז כולם קוראים לי ישרא..חוץ ממשהיא 1... המחנחת שלנו יולדת אז הביאו לנו אחת חדשה... והיא כזה בשיעור.. יונן רוצה לשאול שאלה.. אז מיכאל עושה ... וואי ! היא קראה לך יונתן !! אנחנו נצטרך לעבוד איתה על זה... זה מעיין גם הודעה כזאת רק לירושמיאל... לא חשוב.. אז שלום לכולם..אז אה.. זהו שלום לכולם.. וד"א קטן: מתושלח ירושמיאל וכל השאר זה כינויים למילי ( רייסטלין..) דרך אגב יש לי שאלה..נכון כשגוקו וווגיטה נלחמו ביחד בסופר בו (Super boo) והפכו לווג'יטו (Vegitto) אז הם התחברו עם העגיל... אז איך הפרידו אותם ? כי כאילו אי אפשר להפריד שמתחברים עם עגיל לא ?

Shinobi

New member
ברוך הבא

כן הם בסוף נפרדו איכשהו הם הצליחו להוריד את העגילים ודרך אגב ריו ואקומה הם האלה מסטריט פייטר נכון?

למעלה