שלום, אני חדש

QueIronia

New member
שלום, אני חדש

היי לכולם. אני בן 15, חולה על ג´ניפר, וזה אומר הכל. יש לי תאום, ואולי ראיתם הודעה שכתבנו בתגובה לשירים המועדפים עלינו של ג´ניפר. אני משתתף שקט בפורום, זתומרת, קורא ולא מגיב. אני מקווה להיות פעיל בפורום מעכשיו. ביי לכולם.

QueIronia

New member
האח התאום הוא

באמת יש לי אח תאום. אני הגדול מבנינו (בדקה, ניתוח קיסרי). הנה תמונה שלנו כשהיינו קטנים.

Mandyִ

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא!!../images/Emo65.gif

שמחים לקבל אותך כפעיל בפורום... ספר קצת ממתי התחלת להעריץ את ג´ניפר וכו´....
אה ותשים את התמונה האהובה עליך בשרשור למטה!!

QueIronia

New member
קצת עליי

נולדתי ב- 25/10/1987. התחלתי להעריץ את ג´ניפר בקיץ 2001, כשיצא השיר המדהים ain´t it funny, ומאז אני חולה עליה. באתר בית-ספר שלי הוספתי תמונות שלה, ומרוב שאני מטורף עליה, כל הזמן צוחקים עליי בנושא. השיר האהוב עלי הוא: ain´t it funny, לא שחסרים לה שירים יפים. אני יותר אוהב את הסגנון הישן יותר שלה (פופ לטיני), אבל כבר אין מה לעשות והיא נמצאת עמוק בלב שלי. אני אוהב לשמוע ג´ניפר (כמובן), אנסטסיה ועוד סתם שירים. אני שונא את בריטני ספירס (סתם מעצבנת עם קול של היפופוטם). הסרט האהוב עליי של ג´ניפר הוא maid in manhatten. אני מסרב להשתמש בשם העברי, הוא דבילי ודפוק, אבל מה שנכון, נכון! היא באמת "יפה במנהטן"!!! אני אוהב גם את enough (למרות שהוא לא הצליח ולא אהבו אותו כ"כ) ומארגנת החתונות. אני שונא את גל אוחובסקי שכל הזמן יורד עליה במעריב, וכשאני אמצא את האי-מייל שלו, אני אפרסם אותו כאן כדי שכולנו נוכל להציק לו, למי מי הוא חושב שהוא? אני חושב ש- mtv ו- vh1 לא משדרים מספיק ג´ניפר, ואם יהיה ערוץ שמשדר רק אותה, זה יהיה מושלם ויהיה דלוק אצלי 24/7!!! ביי!

this is me then

New member
ברוכים הבאים

בנוסף לפורום תוכל למצוא מידע על ג´ניפר כגון:ביוגרפיה ענקית, ערכות למחשב, שומרי מסך,טפטים,חדשות מעודכנות ועוד... אתר המעריצים הישראלי של ג´ניפר לופז www.jennifer-lopez.up.co.il

סליחה../images/Emo9.gif שלא האמנתי בהתחלה

סולח? אני התחלתי לאהוב אותה מאז love dont cost a thing וקניתי את הדיסק שלה מאז aint it funny ויש לנו עוד משהו משותף גם אני שונאת את בריטני שחושבת שהיא ילדה קטנה im not a girl not yet a women חשבה שהיא לא אישה.........

jlo9

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

ביוגרפיה נחמדה יש לך..חחחח

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif וואי כמה חדשים ../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים כולללם ~*+*+*+ תהנו+*+*+*~

למעלה