שלום, אני חדש

שלום, אני חדש

ואני שרוף על הסידרה!!!!!! ראיתי את כל העונות כמעט את כל הפרקים שהיו (לא כולל העונה החמישית ומעלה) וזאת פשוט אחלה סידרה!!! אני הכי אוהב את ספייק וזנדר (או שכותבים זאנדר? טוב זה לא ממש משנה) הם הכי מצחיקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז, מקווה שהפורום הזה יהיה מהנה

IDOffryn

New member
ברוך הבא!!

תגיד אתה יודע מה עומד לקרות בעונה החמישית?? כי אם לא תזהר!!! יש פה הרבה מידע על עונה חמש ותעשה לעצמך טובה ואל תקרא ספוילרים(=מידע על פרקים שעוד לא שודרו בארץ) למרות שהעונה החמישית שודרה בארץ אבל בלי תרגום אז החלטנו בפורום לשים סימן
כדי שמי שלא ראה את העונה החמישית יזהר אבל עדין לא כולם מזהירים! אז פשוט תזהר! תהנה פה!

ראיתי כמה פרקים...

אני יודע על הקטע עם דון שהיא המפתח או משהו כזה ושספייק יתאהב בבאפי

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשתי הודעות מעליי!

תיזהר עם הספויילרים!!! לעונות חמישית של באפי וראשונה ושנייה של אנג´ל אנחנו מסמנים כך
ולעונות שישית ומעלה של באפי ושלישית ומעלה של אנג´ל מסמנים כך

IDOffryn

New member
נו טוב..

עדין יש לך עוד הפתעות בדרך.. ואל תשכח לסמן
לפרקים מהעונה החמישית שלא שודרו ואם איכשהו מגיע מידע מעונה שישית ומעלה אל תשכח לכתוב ספוילר או את הסימן
זה נורא חשוב!

Skunk On Wheels

New member
הודעה מעליך הסבירו לך שצריך לסמן

מידע על העונה החמישית (ומעלה) אז דווקא אתה לא תסמן? לא כולם פה ראו עונה חמישית! למה להרוס להם? לי אישית לא הרס כי ראיתי עונה חמישית, אבל יש כאלה שלא ראו!!!!!

למעלה