tsitsi boob
New member
שלום אני חדש...
הייתי רוצה לשתף אתכם בחוויה שעברתי לפני כחודש: בדיוק חזרתי מבילוי ביוון עם כמה חברים, יצאנו במוצ"ש רק כמה חברים כדי לספר את כל החוויות, הלכנו לחוף הקשתות באשדוד ודיברנו, לקראת 1 ראינו 2 כוסיות הולכות לכיוון החניה, מיד חבר שלי אמר לי "גיא, לך תתחיל איתה" קמתי עם חבר שלי והלכנו לדבר איתן, שאלתי אחת מהן מה שלומה, כשהיא הסתובבה שמתי לב שהיא דיי מבוגרת, בת כ-50 אבל פצצה של החיים, אגב היא הייתה רוסיה, החלטתי ללכת על זה בכל זאת, שאלתי אותה לשמה - והיא ענתה בשאלה "למה אתה רוצה לדעת?" (כמצופה...
). אמרתי לה "שמעי, אני וחבר שלי מה זה חמים עליכן..." (חחח...), אז היא חייכה ונגעה בי מעט עם הכתף, חיוך רחב פקד את פניי והנחתי את ידי על כתפה כשאנחנו צועדים לכיוון הרכב שלה, עוד בזמן שאני מנסה לברר בת כמה היא, איך קוראים לה וכד´ היא תפשה אותי מהכתף והדביקה לי נשיקה צרפתית, הייתי המום, מה אני יגיד לכם, חייכתי חיוך מטופש אבל יצאתי מזה מהר. היא נכנסה למכונית והתיישבה בכסא שליד הנהג, חברה שלה שהייתה דיי מכוערת (ואיתה חבר שלי נדפק, תרתי משמע
) אמרה לה "תראי מה עשית לו, תראי איך הפחדת אותו..." כן בטח, ראיתי שהכל חופשי אצלה (אצל הכוסית) אז הכנסתי את הראש לרכב ונישקתי אותה כמו שצריך, במקביל גם התחלתי ללטף לה את המותן והחזה, הבחורה התרווחה בכסא שלה, העלתה מעט את החצאית מיני שלה וחשפה את תחתוניה השחורים, אני יכול להגיד בוודאות שזה היה קו הבקיני הכי סקסי שראיתי, התחלתי ללטף לה את הרגל, עליתי לאט לאט לכיוון הכוס, ניסיתי להחדיר לה אצבע לכוס אבל היא לא נתנה לי, שאלתי אותה "מה קרה?", "לא פה." היא ענתה, באמת היינו באמצע החנייה, ובינתיים כל שאר החברים שלי משקיפים בשמחה על הנעשה. חבר שלי אמר לי להיכנס כבר לרכב, אז שאלתי אותה אם היא רוצה לנבוא איתן, היא שאלה לאן ואמרתי לה שנלך אליה לבית אז היא אמרה שהיא לא יכולה כי יש לה ילד בבית, שאלתי אם היא נשואה והיא ענתה שלא, היא גרושה. חבר שלי כבר התעצבן ואמר לי "שתוק וכנס לאוטו" (חחח...), אז נכנסנו ואמרתי לה שניסע למרינה, אל מאחורי הסלעים, המשכנו בכביש עפר למקום דיי מרוחק, התחלתי למזמז אותה, אחרי רבע שעה היא כבר הייתה לוהטת, היא פתחה לי את המכנס והתחילה ללטף לי את הזין, דחפתי לה את הראש למטה והיא התחילה למצוץ בתשוקה, חבר שלי בינתיים גם התחיל להזיז עניינים והפשיט את הבחורה שלו. כשעמדתי לגמור הוצאתי אותה החוצה והרמתי אותה על מכסה המנוע, הבאתי ביד עד שגמרתי, היא דווקא דיי נהנתה לראות אותי ככה, מה שהדליק גם אותי... שמתי קונדום ודפקתי אותה כמו אריה (איזה מטאפורות
), בקיצור גמרתי עוד שלוש פעמים עד שהיא גמרה, כמעט התמוטַתי... פעם אחרונה שאני עושה את זה עם מבוגרת, אני אומר לכם, הן בלתי ניתנות לסיפוק. טוב זהו, אני סיימתי, אני מקווה שנהנתם/ן לקרוא...
הייתי רוצה לשתף אתכם בחוויה שעברתי לפני כחודש: בדיוק חזרתי מבילוי ביוון עם כמה חברים, יצאנו במוצ"ש רק כמה חברים כדי לספר את כל החוויות, הלכנו לחוף הקשתות באשדוד ודיברנו, לקראת 1 ראינו 2 כוסיות הולכות לכיוון החניה, מיד חבר שלי אמר לי "גיא, לך תתחיל איתה" קמתי עם חבר שלי והלכנו לדבר איתן, שאלתי אחת מהן מה שלומה, כשהיא הסתובבה שמתי לב שהיא דיי מבוגרת, בת כ-50 אבל פצצה של החיים, אגב היא הייתה רוסיה, החלטתי ללכת על זה בכל זאת, שאלתי אותה לשמה - והיא ענתה בשאלה "למה אתה רוצה לדעת?" (כמצופה...