שלום, אני חדש.

שלום, אני חדש.

קוראים לי *** ואני מכור לאינטרנט. בעיקר לפורומים. אני מנהל את אחד הפורומים הגדולים ברשת ( לא באתר תפוז ) ואני כל הזמן בודק אם יש הודעות חדשות בפורומי המנהלים ובפורומים שאני מנהל בו. אני לא יכול חצי שעה בלי הפורום. מה עושים להתגבר על זה ?

e-magine

New member
שלום מסתובב בלילות

לא כתבת הרבה על עצמך, ככה שאני לא יודע כרגע מה תוכל לעשות נגד זה. הייתי שמח אם היית מספר כמה פרטים על עצמך, כמו גיל ועיסוק. אני מכיר את התופעה שאתה מכיר, ואני חושב שאתה נתון במצב די קשה, כי אם אתה מנהל פורום כל כך גדול, בטח יש בו המון פעילות. ולכן אתה מרגיש שבאמת יש צורך בכניסה ובפעילות הניהול שלך. תדע לך שאני משוכנע שבין מנהלי הפורומים יש רבים וטובים שהם מכורים, אך אינם מודים בכך. בשלב זה הייתי מציע לך שתקבע לעצמך שאתה עושה הפסקות אינטרנט, ובאותן הפסקות תתנתק ולא תתחבר לא לפורומים ולא לשום דבר אחר, כולל לא דוא"ל.

היי e-magine

אני בן 16 וחצי. ומה יעזור הפסקה ? הרי אני יודע שאני לא יצליח להתגבר וכל רגע יתחבר

e-magine

New member
תקשיב טוב

אף אחד לא יוכל לעזור לך, אם אתה לא תעזור לעצמך. אם הייתי אומר לך לערבב שיקוי של זנב לטאה עם אנטנה של פלאפון ולשתות את זה בליל ירח מלא על מרפסת של קזינו בקזבלנקה, היית יכול לשאול מה זה יעזור. זה צריל לעזור, כדי להוכיח לך שאת ה יכול לעשות את מה שאתה רוצה, שאתה אדון לעצמך ולא הפורום, ושאם לא תהיה שעה בפורום, העולם ימשיך להסתובב.

דפקא נראה לי מניין אי שיקוי של זנב

לטאה עם אנטנה של פלפון מעניין איך מרגיש בתוך הפה.... אוף אתה כל כך יצירתי אי אני ממש מרגישה שאתה מתבזבז.... אולי תכתוב איזה משהו במטרה להוציא לדפוס? נראה לי שזה יהיה כתב יד מקורי ביותר וגם מצחיק מאד עם הומור אנגלי כזה....

e-magine

New member
המון ../images/Emo51.gif על המחמאה

אני כותב לפי מצב רוח, מאד לא עקבי, בדרך כלל לא בוער לי בפנים לכתוב דברים מצחיקים, אבל כשמשהו בוער, אז אני כותב בין שזה מצחיק ובין שזה רציני.

עוד כמה הצעות

תוסיף מנהלים נוספים שיקחו ממך קצת מהעומס. צא לחופשות מהניהול. (כן אני יודע שאתה מרגיש שהפורום לא "ייסחוב" בלעדיך. צא לחופש גם אם אתה מרגיש שאתה מזניח את הפורום) אתה יכול לבקש עזרה טכנית ממנהלי פורומים אחרים. למשל לנהל את הפורום טכנית כמו מחיקת הודעות זבל ושאר שטויות, יכול לעשות גם מישהו שלא ממש בקיא ברזי הפורום. ככה זה יוריד ממך חלק מהעבודה השחורה מדי פעם. מה שאתה עוד יכול לעשות זה להתנדב לבצע עבודות טכניות כאלו בפורומים אחרים עבור מנהלים שיוצאים לחופש. מה שזה יעשה זה להרחיק אותך קצת מהמערבולת של הפורום שלך, אבל בלי להרגיש שאתה מתנתק לגמרי. תנסה כל מיני רעיונות. מכסימום אחד מהם יצליח. עכבר

למעלה