שלום אני חדש:)

שלום אני חדש:)

מהלהקות שאני רואה שאתם מתעסקים אתם פה אני שומע את ג´ימי ,ג´ניס, את דיפ פרפל ואת בלק סבבת´ (לדעתי הם אגדת רוק!) . יש לי שאלה בקשר לג´ניס מה לדעתכם הדיסק הכי טוב שלה? הגמד

rainbowgirl

New member
ברוכ הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

המ....יש לי רק דיסק אחד של ג´ניס ג´ופלינ והוא-the best of... אז אני לא יכולה להגיד לכ... המ..תהנה פה

LadyG

New member
ג´ניס ג´ופלין

הייתי ממליצה לך להקשיב לאלבום Cheap Thrills הכולל את Summer Time ואת Piece of my heart. ובנוסף את האלבום עם ה- Cozmic Blues (שכחתי את שמו). בתור התחלה כדאי ללכת לכיוון הזה. ישנה הוצאה מקסימה של 5 דיסקים הנקראת Box of Pearls - The janis Joplin Collectionשווה ביותר. וסתם הערת אגב על ג´נסיס. גם אני איני נמנית עם מעריציה. למעט Selling England by the pound, יצירה בהחלט חשובה בהתפתחות הרוק , אני ממש לא משתגעת אחריהם. טוב, זה עניין כנראה של טעם אישי.

kibutzit

New member
Peal ו cheep thrills

יש לי שני אלבומים שלה ואת שניהם הזכרתי האם מישהו יודע כמה דיסקים היא הוציאה בחייה לא כולל אוסף או שירים מהופעות? אני מקווה שהכוונה מובנת..

עכשיו תורי להסכים עם lady G

ג´ניס ג´ופליו, הייתה מלכה אמתית, ודיווה אלוהית, שבתקופת חים מאוד קצרה הצליחה ליצור מספר מועט של אלבומי אולפן והמון מוסיקה טובה עכשיו כשרות לציבור ג´ניס ג´ופלין- דיסקוגרפיה: 1. BIG BROTHER AND THE HOLDING COMPANY שנת הוצאה: 1967. שירים שאני אוהב בתקליט: Bye, Bye Baby Light Is Faster Than Sound Down On Me 2. CHEAP THRILLS 1968 שירים: Summertime קאבר של ג´ניס לשיר של מתוך המוזיקל פורגי ובס, לשיר הזה יש אולי מיליון ביצועים אבל הביצוע של ג´ניס הוא הטוב מכולם. Piece Of My Heart 3. I GOT DEM OL´ KOSMIC BLUES AGAIN 1969 שירים: Try (Just A Little Bit Harder Kozmic Blues Maybe ב CD של האלבום הזה מופיעים גם כבונוסים שירים שג´ניס שרה בוודסטוק כמוSummertime ו Piece Of My Heart 4. (ואחרון) PEARL 1971 pearl יצא לאחר מותה של ג´ניס, ומהווה את אלבום האולפן האחרון שלה לפיכך: שירים: Cry Baby Buried Alive In The Blues Me And Bobby McGee Mercedes Benz 5 אלבום האוסף: graetest hits שיצא ב 1973 ומכיל את מרבית השירים המופלאים של ג´ניס וערוך בצורה מצוינת. בנוסף לכל אלה יצאו לאורך השנים אלבומי אוסף והופעות רבים: Motion Picture "Janis" 1975 Early Performaces 1975 Farewell Song 1982 Anthology 1982 Cheaper Thrills 1984 1992 The Monterey International Pop Festival (4 CD Box) 1993 מומלץ: Janis Joplin Live at Woodstoc Six Sides Of Janis 1993 1993 Janis 1995: 18 essential songs Golden Highlights 1996 Absolute Janis 1997

ganooov

New member
נכנסת לקישורים ולטאגליין! ../images/Emo13.gif

ואם אני לא טועה, אתה תרמת בערך 5 קישורים עד עכשיו, וגם טאגליין אחד לפני הזה הנוכחי. לחץ כאן על מנת לצפות בעמוד הקישורים. תודה רבה!

תודה! :)

אני ראיתי גם הופעות חיות שלה היא פשוט מפזרת כ"כ אנרגיה שזה משו מופלא:) יש לי את האוסף ואת PEARL 1971 . אני כ"כ אוהב את השיר Cry Baby . זה פשוט שיר מדהים לדעתי. הגמד

ganooov

New member
כחחחח... ../images/Emo13.gif

אתה יודע שיש אפקט לגיטרה בשם Baby Cry? זה כמו וואה-וואה, רק בצורה קבועה.

ganooov

New member
אז ככה: ../images/Emo13.gif

א. אני בן
. ב. אתה יודע מה זה וואה-וואה? האפקט ההוא שהנדריקס נורא אהב? אותו רעיון - המשחק בגובה הצלילים - רק שזה כל הזמן באותה צורה. זה נשמע כמו סירנה מייללת ברציפות, או כמו תינוק בוכה. וואה-וואוו-וואה-וואוו - מובן?

LadyG

New member
בדיוק התכוונתי למס´ 3../images/Emo13.gif

רק ברח לי השם, אז תודה שהזכרת לי. ו- Kozmic Blues עם Z ולא S (כך הם תמיד כותבים זאת).

למעלה