שלום אני חדש

ירון 38

New member
שלום אני חדש

קיבלתי מחבר לעבודה את האתר ואת הכתובת וסיפר לי שיש כאן פעילות יום ולילה. אם ניתן להצטרף, מבקש לתת לי תשובה, או שצריך לעבור מבחן כלשהו, החבר ששלח אותי לכאן הוא ארבל מהכרמל, הוא ביקש לא למסור את שמו, אבל חשבתי שאולי קבלתי אליכם תהיה יותר קלילה אם אזכיר את שמו. התקבלנו לחיק הפורום? שלכם ירון בן 38 נשוי+2

פיראט*

New member
חבל שהזכרת את שמו....../images/Emo66.gif

פנטום לטיפולך כינוס ועדת קבלה והפעלת הנוהל כמקובל.

nightroll

New member
פנטום?

חשבתי שאתה ועדת הקבלה לנשים. מחריבה היא ועדת הקבלה לגברים...

פיראט*

New member
אבל לבונה לא נמצאת...../images/Emo66.gif

לסחוב אותו עד השבוע הבא? וחוץ מזה הוא נשמע נחמד.. קצת אכזרי להפעיל עליו את לבונה על ההתחלה.. אולי בכל זאת משהו חפיף?

nightroll

New member
יו, אתה מבקש מבחן???

יש לך מושג למה אתה מכניס את עצמך???
ברוך הבא. אין מבחני קבלה. אתה אפילו לא חייב להיות נשוי כדי להצטרף.

ירון 38

New member
לא קלטתי את שמך

אני לא יכול שלא להיות נשוי, זה כבר קרה, לאיפה אני מכניס את עצמי? למה יש התחייבויות? את הוא או היא? ומה השם? טרול לילי??? או רול לשיער לפני השינה? מי זה פנטום והפיראט עם הכובה ההופך? ירון שלכם מהיום

nightroll

New member
סליחה, אני אשאל את השאלות כאן!

אתה מכניס את עצמך לפורום נשואים נשואות. אנחנו לא שפויים. ראה הוזהרת. אין התחייבויות. אני היא. (אם תקליק על השם שלי תוכל לראות את הכרטיס האישי שלי ולהבין לבד). השם הוא טרול לילי. פנטום הוא סתם איזה אחד, שכמעט לא כותב כאן. פיראט לעומת זאת...

ירון 38

New member
שלום לך טרוללית (מלשון טראלאלה)

תודה על קבלת הפנים וההסבר, לוחץ על שמך ומה את אומרת? כמו בובה? "אבא" "אמא" "פיפי" וכו´? איפה ללחוץ לך? ירון לא כל כך מבין, לא הכינו אותי לזה

ירון 38

New member
טרוללית

לחצתי על שמך ואיתי את גילך אני עכשיו מבין שאת כאן קובעת ירון מתקדם

nightroll

New member
שששששששששש

שמעתי נימה של זלזול? ניל"י מתחילה להתעצבן

ירון 38

New member
זילזול ???? חלילה

רק ראיתי את כרטיסך ואת גילך ועוד כמה נתונים, למה להפחיד? הבטחתם שקט ונחמדות ירון מבוהל

גיוRא

New member
למה אין קבלה???

ומה נ´יראה לאישתי..כשיגיע הדף של´ישראכארד??

ירון 38

New member
גיורא גם אתה חדש????

אני מראה לאשתי את ה"ויזה" ירון מנהל "חשבונות"

ק-ס-ו-מ-ה

New member
למה אין.....? בטח שיש....

נייטי, תוציאי לו מהמגירה את הפסיכומטרי.......ואל תגלי לו שאם הוא עובר אין לו אשרת כניסה לפה..... שששששששש

ירון 38

New member
רגע רגע רגע את חדשה?

איך קראת לה? נייטי? זו נייטרולה? חחחח "רולה" יודעים מה זה? אז את ותיקה ירון עובדים עליך

פיראט*

New member
ארבל מככב ../images/Emo66.gif

בפורום חטאים ושירי זימה.. נסי ותהני (אולי...)

למעלה