שלום אני חדש

Eli Dk

New member
שלום אני חדש

היי אני חדש כאן אבל לא במייפל[3 שנים עם מלא פרישות]. יש לי ספירמן רמה 61 בסכניה. איפה כדאי להתאמן?. לא שיחקתי בו חצי שנה[שיחקתי באחרים]. אני מחפש באדיס,גילדה. אלי.

icy woman

New member
היי אלי

ברוך הבא איריס עם קוסם קרח. בברה, כך שאני לא יכולה לעזור לך עם באדי וגילד. והאמת, שאני כבר לא זוכרת היכן התאמנתי כשהייתי ברמה 60, אבל אני בטוחה שהחבר'ה כאן יעזרו לך

FishNChips1

New member
היי ../images/Emo9.gif

אני נטע יש לי CB רמה 71 בסקניה . D: ברוכה הבאה ! אני התאמנתי ב - LMPQ בלודי .
מאוד ממליצה.

P o o f i

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

אני רוזי, יש לי קוסמת אש-רעל, עוד מעט רמה 127 בסקניה.

לבנדר א

New member
ברוך הבא

אני קים, פריסטית רמה 79 בברה. מצטרפת להמלצה על LMPQ, אתה בול ברמות המתאימות עכשיו. הPQ נראה מסובך אבל הוא קצר ולא בעיה ללמוד אותו אם מנסים, הEXP מצוין וגם הפרסים. בכיף אפשר לעשות מיליון מסוס ביום. הPQ הזה נמאס די הרבה, בעיקר בגלל שהוא כל כך קצר ותמציתי, אז אני בתקופה ההיא הייתי בPQ רוב הזמן אבל עושה הפסקות ריענון בסתם מקומות שאני אוהבת או בקווסטים, בשביל השינוי בעיקר, ואז חוזרת. נראה לי שיש מדריך במאמרים.

ברוך הבא

אני דפנה, עם פריסטית רמה 81 במארדיה. כמו כולם, ממליצה לך על LMPQ. או אם יש לך HB ממוקסס לחפש פריסט להסתובב איתו בהיימס (אבל אולי אתה ברמה קצת נמוכה מדי בשביל היימס, לא בטוחה) בכל מקרה, LMPQ מהיר וקל, ומרוויחים ממנו הרבה כסף מהפרסים. בגילדה או באדיס אני לא יכולה לעזור, אבל אם תסובב באיזורי הפיקיו (גם OPQ) בטח תתחבר שם עם אנשים

למעלה