שלום אני חדש

nitram

New member
שלום אני חדש

זאת לא פעם ראשונה שאני נכנס לפורום אז החלטתי להציג את עצמי: היי אני מרטין, לפני חנוכה הצטרפתי לסניף נוער מרצ בחיפה. נ.ב:אני חולה \= השבוע אני לא אגיע לפעולה.

yoavr10

New member
היי WELCOME

היית כבר בפעולה איתנו? ספר קצת מה מענין אותך ומה בוער לך לשנות ואיך?

sad b u t true

New member
היי מרטין :)

רק רציתי לציין שמרטין הוא שמלאני מגניב ביותר! אתה יכול לפרט כאן על מה שעשיתם בליד מעלה אדומים?

nitram

New member
היי בוקר

מה בוער לי לשנות? וואו! חתיכת שאלה.. קודם כל הפרדת הדת מהמדינה, יציאה מהשטחים, סיום הכיבוש וחלוקת ירושלים,2 מדינות ל-2 עמים, קידום החינוך והתרבות(תקציב לחינוך כמו לביטחון),שיויון בין יהודים לערבים במדינת ישראל... והרשימה עוד ארוכה, אז בשביל זה יש את המצע של מרצ
כל השמאלני הם מגניבים
ומי שלא שמאלני, הוא לא מגניב! חח סתם.. מה עשינו במעלה אדומים? עקב פעילותי ב'שלום עכשיו' נסענו לאזור E-1, אזור בין מעלה אדומים להר הצופים, למי שלא יודע ארה"ב יחד עם ארגון האומות המאוחדות הטילה וטו והיא אוסרת ליישב את האזור הזה. לכבוד חנוכה רצו המתנחלים להקים מאחז בE-1 שיצור רצף טריטוריאלי ויחבר את מעלה אדומים וירושלים (דבר שיקשה מאוד על כל סוג של משא ומתן בעתיד, וסותר את הבטחותיה של ישראל באנפוליס). לכן נסענו להפגין כנגד הקמתו של המאחז! בכל מיקרה המאחז לא הוקם, ברוך השם! אבל זה רק עיניין של זמן מפני שלמרות איסור הבניה בE-1 המדינה שלנו הקימה שם תחנה של משטרת ישראל, ועוד היא עשתה זאת בעזרת תרומה של אחד מהאירגונים הכתומים(ממש חוצפה).

ערב רב

New member
פספסת, מרצ בגלל מתנגדת לפינוי מעלה אדומים

רצף טריטוריאלי פלסטיני ממילא כבר קיים שם באיזור (למי שמכיר - משייח' ענבר לא-זעיים ומשם לעיסאוויה) והמלחמה נגד E1 היא מלחמה של גורמים סהרורים שמעוניינים לחנוק את מעלה אדומים, אלה אותם אנשים שגם מתנגדים לבנייה מעבר לקו הירוק בתוך ירושלים, בשכונות כמו גילה, פסגת זאב, הגבעה הצרפתית, רמת אשכול, רמות ונווה יעקב.

yonatan31

New member
"והיא אוסרת ליישב את האזור הזה."

ואני אוסר לאכול פיצה עם זיתים. מעניין למה שלום עכשיו לא הולכים לאכוף את העמדה האמריקנית נגד סוריה. הרי הם מצטיינים בעבודה עבור ממשלות זרות.

ל שכזו

New member
כשתהיה רוב בכנסת אולי תוכל לכפות על הציבור

את האיסורים שלך. עד אז שלום עכשיו היא עמותה עם מטרות ספציפיות, כדאי לקרוא עליהן לפני שאתה בא בטענות שהיא לא עושה מה שמעניין אותך כשזו לא בהכרח התכלית שלה

yonatan31

New member
לשלום עכשיו ולאמריקאים אין רוב בכנסת

כך שכל החלטותיהם ודעותיהם חסברות משמעות ביצועית. מטרות ספציפיות, מעניין שמשרד המשפטים קבע ששלום עכשיו מתעלמת ממטרותיה ועוברת על חוקי מדינת ישראל.

ל שכזו

New member
מאחזיים לא חוקיים הם, באופן מפתיע, לא חוקיים

בלי שום קשר לשלום עכשיו, תרומותיה וקשרי האהבה-שנאה בינה ובין משרד המשפטים >>

yonatan31

New member
מאחזים לא חוקיים צריך לפרק

שטח E1 הוא לא מתחם של מאחזים בלתי חוקיים אלא מקום בו נמצאים יישובים חוקיים תחת ריבונות ישראל. דרך אגב, האם שלום עכשיו מתנגדת גם למאחז של פעילי השמאל אשר הוקם שם יום קודם לכן?

yoory

New member
למה רק בחיפה יש אנשים?

אני מתחרפנת פה בירושלים

sad b u t true

New member
וואו, עשית לי את היום! :)

ולגבי ירושלים? העיר הכי גדולה בארץ... יום יבוא ותשתלטו על העולם

למעלה