השבוע -
לפני כמה ימים, ישבתי לי בשדרה שליד הבית. ככה נחתי לי קצת על איזה ספסל, שאפתי אוויר צח, לגמתי בירה שחורה מבקבוק. פתאום עברה לה איזה מצ'יסטה (כלומר בהמה ישראלית מצויה, אנוכית ותוקפנית). זיהיתי שהיא מדברת בנייד שלה בטונים גבוהים, אך עדיין לא הבנתי במה מדובר. חלפו כמה שניות, היא התקדמה לעברי בשדרה. תוך כדי שהיא מדברת בקול רם בטלפון שלה וצועקת בטלפון "זה לא שאני אבוא אליך ואתה תגרבץ מול הטלוויזיה. נכון? " אח"כ היא המשיכה עם הטונים שלה, רק שהזיכרון שלי נתקע על המילים האלה שלה והפסקתי להקשיב לה. בינתיים זיהיתי שהיא שמנמונת ובכלל לא יפה. אמרתי לעצמי, "איך היא מרשה לעצמה לדבר ככה בטלפון, ועוד באמצע הרחוב כשאפשר לשמוע אותה? היא ממש חסרת כל חרדת נטישה כלפי זה שהיא דיברה אליו (החבר שלה מן הסתם )." החלטתי להטריד אותה. תוך כדי שהיא חלפה על פני עשיתי לה מן צליל "שפססססססססססס" (כאילו , איזה כוסית! שזה בא ללעוג לה כמובן ). היא התעלמה. עשיתי זאת שוב. "שפסססססססססס " הפעם היא לא התעלמה היא פנתה לאחור ואמרה לי ו צעקה לי "מה, מה לא הבנת ?" (שמישהו יסביר לי את זה, כי אני לא הבנתי את דבריה ) הפעם שלחתי לה נשיקה באוויר. היא בתגובה צעקה לי, "הלוואי שיאנסו אותך". לזה כבר לא הגבתי