שלום , אני חדש

זרדוז

New member
שלום , אני חדש

על מה הפורום ? האם יש כאן מקום להביע תסכולים ומרמור נגד המין הנשי ?

soul on fire

New member
שלום, אני מיכל.

הפורום הוא על כל מה שקשור לנושא הפורום "גברים" כמובן שיש מקום להביע תסכול ומרמור כנגד המין הנשי, אבל קח בחשבון שאני בת... P=

soul on fire

New member
מה זה אומר מה?

התגעגעתי אליך גם, לאן נעלמת? *אני צריכה לדבר איתך*

זרדוז

New member
מה קורה עם הבחורות בארץ ?

למה לכל הרוחות כל בחורה שהולכת לבד ברחוב, תמיד מקשקשת בקולי קולות בטלפון הנייד שלה ? זה מעצבן אותי.

זרדוז

New member
אני רווק שלא מבחירה ושלא מרצון

למעשה אני מחפש בחורה כבר הרבה זמן ואני כותב על כך בבלוג שלי בתפוז. רק שאני די בררן. אני בחיים לא אצא עם בחורה מצ'יסטה (כלומר בהמה אנוכית ותוקפנית). המון ישראליות הן מצ'יסטות, מכאן שאין לי מה לחפש אצלהן בכלל. אומר זאת רק באמרת אגב, שגם עליי אין הרבה קופצות, לא מצ'יסטות ולא בלתי מצ'יסטות.

Vdrums

New member
ברך הבא, תראה משום מה אתה נתקל

בפרחות/ערסיות. אתה צריך לשנות את מקום הבילוי שלך. לא כולן כאלה.

זאת אחת מברירות המחדל בפורום הזה

רק בצורה יפה שתחנך את כולנו איך לא להתנהג.....

זרדוז

New member
הגבר= המין החלש ?

פעם שמעתי את המשפט הזה מפיו של איזה מטיף נוצרי, ואמרתי לעצמי " איזה מן אדיוט יכול להגות משפט כזה ?" רק בחלוף שנים, אני חושב שהבנתי את כוונתו. הוא לא התכוון לחולשה גופנית. הוא התכוון לחולשה נפשית או רוחנית. אנו הגברים מוכנים להשקיע ולשקוע כשאנו (אני ) הולכים אחר יצר המין שלנו. הנשים בחברה הישראלית, כבר אינן מסתפקות בשיוויון זכויות רשמי. הן גם שונאות את הגברים ובשלב מסויים בחיים, לאחר שהאישה מיצתה את המשאבים של בן הזוג שלה, היא זורקת אותו ולעיתים רבות נשארת לבדה מתוך בחירה בחיי נזירות ופרישות. הגבר על פי רוב נותר "מיוחם" גופנית ורגשית, כל חייו. עצם ההיזקקות הנצחית של הגבר לאישה, מכלה את כוחותיו ואת משאביו. כך הוא נחלש ונחלש. לשון אחר- הגבר הוא המין החלש.

זרדוז

New member
הומור מוצלח

אבל אני למשל, מעולם לא איחלתי לאף בחורה, איחול משונה כזה. עוד אני יכול לאמר, שמעולם לא שמעתי איחול ביזארי כזה מאף גבר ומאף אישה ובשום מצב.

hot chilly

New member
מה??? זו שאלה לגיטימית לטענה המעניינת שלך.

אם החולשה לאשה הופכת את הגבר ההטרוסקסואל ל"חלש", האם הגבר ההומוסקסואל הוא מועצם מהבחינה הזו שהוא "מנוטרל" מנשים? או האם נכון לטעון שגבר הומוסקסואל גם הוא סובל מחולשה למין, ולכן הגבר הוא באופן כללי ה"חלש" מבין המינים?... המממ. יש פה טענה מעניינת.

eladberko

New member
ברוך הבא גבר גבר ../images/Emo89.gif

הדרך היחידה שלך לגאולה - תקרא את הפתגמים הסיניים שלי. להתמרמר נגד המין הנשי ? כמובן, זה על בסיס קבוע. רק קח בחשבון שיש פה כמה בחורות שלא יוותרו כל כך מהר ויכניסו לך משפטי תיסכול ומרמור כלפי המין הגברי. מיכל כנראה הבחורה היחידה שאפשר לאמץ את דעותיה כאן. אל תנסה להתחיל עם בחורות הפורום - זה לא ילך לך ! רוב הנושאים המובאים כאן יהיו על אלכוהול, טבק ובחורות. אמץ לך אחד לפחות ותבטיח לך מקום בגן-עדן. ואל תשכח לכבד את אחיך אחרת אחיך יפנו נגדך - דוגמא: חבר הפורום "גלוח ביצים". (נא לקרוא שרשור גילוח ביצים להבנה מלאה של הנושא)

זרדוז

New member
השבוע -

לפני כמה ימים, ישבתי לי בשדרה שליד הבית. ככה נחתי לי קצת על איזה ספסל, שאפתי אוויר צח, לגמתי בירה שחורה מבקבוק. פתאום עברה לה איזה מצ'יסטה (כלומר בהמה ישראלית מצויה, אנוכית ותוקפנית). זיהיתי שהיא מדברת בנייד שלה בטונים גבוהים, אך עדיין לא הבנתי במה מדובר. חלפו כמה שניות, היא התקדמה לעברי בשדרה. תוך כדי שהיא מדברת בקול רם בטלפון שלה וצועקת בטלפון "זה לא שאני אבוא אליך ואתה תגרבץ מול הטלוויזיה. נכון? " אח"כ היא המשיכה עם הטונים שלה, רק שהזיכרון שלי נתקע על המילים האלה שלה והפסקתי להקשיב לה. בינתיים זיהיתי שהיא שמנמונת ובכלל לא יפה. אמרתי לעצמי, "איך היא מרשה לעצמה לדבר ככה בטלפון, ועוד באמצע הרחוב כשאפשר לשמוע אותה? היא ממש חסרת כל חרדת נטישה כלפי זה שהיא דיברה אליו (החבר שלה מן הסתם )." החלטתי להטריד אותה. תוך כדי שהיא חלפה על פני עשיתי לה מן צליל "שפססססססססססס" (כאילו , איזה כוסית! שזה בא ללעוג לה כמובן ). היא התעלמה. עשיתי זאת שוב. "שפסססססססססס " הפעם היא לא התעלמה היא פנתה לאחור ואמרה לי ו צעקה לי "מה, מה לא הבנת ?" (שמישהו יסביר לי את זה, כי אני לא הבנתי את דבריה ) הפעם שלחתי לה נשיקה באוויר. היא בתגובה צעקה לי, "הלוואי שיאנסו אותך". לזה כבר לא הגבתי

eladberko

New member
אתה מתגרה במזל שלך סתם !

בחורילות הן זן מאוד מאוד מיוחד ומאותגר שכלית, כשאתה רואה בחורילה ברחוב פשוט תחשוב שאתה בגן חיות. מותר להסתכל אבל אסור להאכיל, בגלל שאם תעיז - הן יוכלו אותך (והן מספיק גדולות בשביל זה).

למעלה