שלום , אני חדש

זרדוז

New member
מסתבר שכן

אציין רק שזה לא המנהג שלי לעשות את הצליל הזה. לא כחיזור ולא כלעג. אכן התגריתי בגורלי. חשבתי שאני קצת "אשחק עם הנחש", אבל הנחשית הזאת היתה ארסית ממני שבעתיים. בינתיים, בדקות האחרונות, נזכרתי שמישהי פעם (לפני כ 6 שנים ) לעגה לי כך, ממש באותה הדרך. ואני גם אני הגבתי כך כלפי בחורה אחרת. מעבר לעלבון, שאלתי את עצמי איך זה יתכן שבחורה כבת 28 יכולה להגות בראשה מין קללה כזאת ? מוזר לי...

soul on fire

New member
הכל תלוי על מי אתה נופל...

לפני כשבוע אני וחברה יצאנו ועברנו בדרך ליד ספסל עם איזה 3-4 בחורים "נאים" והם אמרו בקול אחד לשני "קלוט את ההיא באדום איזה יפה" {דובר עלי..} הסתובבתי ואמרתי לו תודה על המחמאה והוא המשיך ושאל אם בא לי על משהו קצת עבר לזה אמרתי לו שזה לא ממש בראש שלי... לא ירדתי עליו לא שיחקתי בו או צרחתי עליו, המשכתי בדרכי תך התעלמות מוחלטת מהשורה אחרונה שלו...

זרדוז

New member
יש הבדל

אני פעלתי כדי להטריד מינית מתוך זדון. זה לא אותו מניע שהניע את הבחור שהחמיא לך מאחורי גבך. בנוסף- הבחור שהזכרת בכלל לא פנה אלייך, אלא לחבריו. אני לעומתו, יצרתי סוג של תקשורת ישירה כלפי הבחורה. הבחורה גם הבינה את היסוד התוקפני של הפנייה שלי. אני לא חושב שהיא הבינה את המניע שלי. אולי זו הסיבה שהיא הגיבה מאוד חריף למעשה שלי (אותו צליל ). אם היא הייתה הולכת לה סתם לתומה בשקט, לא הייתי שם אליה ולא הייתי מטריד אותה. רק שאיזה סוויצ' אצלי נדלק נגדה, כי קלטתי את התוקפנות הסקסיסטית שלה כלפי המין הגברי. התוקפנות לא הייתה אישית כלפי זה שהיא דיברה איתו בטלפון , אלא מיננית (סקסיסטית ), אולי נקרא לזה אולטרא פמיניסטית.

soul on fire

New member
קודם הוא כן דיבר

במטרה שאני אשמע אותו, בגלל זה גם הגיע המשפט אחרי... תכלס זה גם תלוי איך אתה אומר את הדברים, אם אתה מתחיל בטון מסוים היא תענה בטון מסוים.. מה שיוצא מהלב נכנס אל הלב..

קא זו או

New member
בטוב טעם ובמידה הנכונה

אם כי , כאשר נכנסת לכאן איזו טיפשה דעתנית שבאה לסגור אתנו את תסכוליה אתה בהחלט יכול להרביץ בה בינה.

זרדוז

New member
נצל"ש- שוביניזם

משהו קרה לחברה שלנו מבלי שאני יודע לכנותו בשם מדוייק. אני יודע לתאר את התהליך שהתרחש כאן, אך לכנותו בשם. כשהייתי ילד, אני זוכר את הנשים של אז. הן היו חמודות, לבביות, צנועות, חייכניות. היה נדיר שאישה תהיה מנהלת. היו תפקידים ברורים לגבר ותפקידים ברורים לאישה. היום הכל משובש. היום , לא משנה איפה שאתה לא עובד, המנהל שלך זה אישה. ובדר"כ היא אישה מהסיג שאתה לא אוהב. אישה כוחנית , עם פרצוף של תחת, מעשנת, עצבנית, קצרת רוח, ומתלבטת בכל בוקר אם לפטר אותך או לא. בסוף היא מפטרת אותך... לכל מקום שאתה מגיע, מראיין/ת אותך אישה. תמיד זה שמפקח עליך, הוא אישה. לכל בית עסק שאתה מתקשר חוץ מהאינסטלטור, עונה לך אישה. כשאתה הולך לסופר , אתה רואה רק נשים. אתה מגיע לקופה, רואה רק נשים. הולך לבנק, רואה רק נשים. מתקשר לאיזה מספר טלפון שראית מאיזה פרסומת, עונה לך אישה. מגיע לקופת חולים, לוקח מספר, רואה רק נשים. החולים והחולות, בעיקר נשים. עולה על האוטובוס, רואה בעיקר נשים. הולך לאיזה משרד ממשלתי, מס הכנסה, ביטוח לאומי, רואה רק נשים. מדליק את הטלוויזיה, רואה בעיקר נשים. קיבלת שירות מחורבן ממישהו, אתה רוצה להתלונן לפני המנהל, מפנים אותך לאיזה אישה. אתה מתגייס, אתה מקבל מ"כית שמחלקת לך הוראות (ככה זה היה אצלי , טירונות כללית ). היום יש מפקדות, קצינות, מנהלות, שרות, חברות כנסת, מנכ"ליות, נשות עסקים, מיליונריות, שופטות, עורכות דין, קרייניות טלוויזיה שמרוויחות מליון וחצי לשנה ! נו... אז מה עם יחסי מין זמינים ? מה עם משפחה יציבה ? מה חלוקת משאבים שווה ? זין !

זרדוז

New member
שמתם לב ללבוש החדיש של הבחורות ?

אקדים ואומר זאת בריש גלי- אני חילוני ואין לי שום עניין בצניעות נשית. אפליא ואומר, שאפילו אשמח אם נשית תסתובבנה ברחוב עירומות כביום היוולדן. אבל שמישהו יסביר לי שאני אבין. באמת. מה זה הסיפור עם הג'ינס בגזרה נמוכה והחולצות בטן האלה שחושפות את הבטן לתפארת הכרס והצמיגים השמנמנים? הם באמת חושבות שהמראה של רגליים קצרות וגב קצר, זה סקסי ? ועוד לא הזכרתי אפילו כל מיני פלומות שחורות ופריחות של גילוח גס שפורחות להן באין מפריע ובאין מחריד. מה זה אמור לעשות לי בדיוק ? לגרות אותי ? אז למה זה לא מגרה אותי? (עכשיו כולם יקפצו ויגידו "כי אתה הומו, אתה הומו ) חחח..הייתם מתים.

אוי ואבוי.... הפלומות. ייצוג רע למין הנשי

צ'ילי, אני מקווה שאת לא ממש פלומתית ולא מסתובבת עם מכנסיים שקו המותן שלהם מתחיל בברכיים. בעצם אם את פלומתית אני לא יכול להאשים אותך. אין מה לעשות נגד גנטיקה.

soul on fire

New member
אם כך, יאמר לזכותי {?}

שמכנסיים נמוכים זה לא אני בכלל בדר"כ אני עם מכנסי דייגים ואם לא זה אז שמלה / טוניקות עם מכנסיים {אלא אם חם} זה בסדר?

eladberko

New member
אני מת על בחורות בשמלה ../images/Emo99.gif

יש בזה משהו מיוחד, סטייל.

soul on fire

New member
אני עכשיו בשמלה..

אני מוכנה להצטלם ולהעלות תמונה, כל עוד גם אתה מעלה תמונה נורמלית לך...

eladberko

New member
נפלא ! אני מוכן

למה לא אהבת את ליסה ? איך זה שבחורות תמיד מקנאות אחת בשנייה ?

למעלה