שלום אני חדש

1תרו

New member
שלום אני חדש

אני שיחקתי בעבר קוסם לא יוצלח מרושש בלי שום דבר,ושכחתי את המשתמש אז כל הפורום הזה לא עזר לי להתאפק ואני מוריד את זה ומתחיל שחקן חדש. יש לי שאלה, איך אני עושה כסף חוץ מהריגת מפלצות? תודה רבה, עידו

אורן546

New member
תראה

אני קוסם קרח, הכי הכי הכי חשוב זה שתקרא מדריך, אם אתה מתכנן לשחק עד רמות גבוהות אתה חייב לעשות מה שצריך כדיי שלא תידפק, אני אישית עשיתי כסף מהמון דברים, סקרולים שנופלים ממפלצות ומפארטי קווסטים. חפצים שנופלים ממפלצות, נשקים וכל מיני שטויות. וגם אני עוזר לאנשים בקווסטים תמורת תשלום מסויים. חשוב מאוד שייצא לך בSTR ובDEX 4/4, אם תעלה באחד מהם בטעות זה יוריד לך את כמות הנזק שאתה יכול לעשות למפלצות וזה קריטי ברמות הגבוהות יותר. לי יש 5/4 בDEX יש לי חמש כי לא היה לי עצבים לחכות אבל זה כמעט ולא משנה כי יש לי חבר שהוא גם קוסם קרח והוא מוריד בדיוק כמוני ואנחנו אתה רמה.

One Minute

New member
ברוך הבא!../images/Emo205.gif

אני רועי בן 11 *כמעט*, השתלבות נעימה.
לגבי הכספים, יש כל מיני דרכים מגוונות- לעשות KPQ/LPQ/OPQ תלוי ברמה, משימה קבוצתית של 4/6 אנשים ושם אתה יכול לקבל סקרולים פרסים וציוד ואז למכור אותם, ולהרוויח כסף. יש עוד דרך שיכולה להיות יצירתית, למכור פיימים עבור 10K, כל יום תמכור לפחות פיים אחד וככה אתה יכול להרוויח הרבה. אבל קודם לבקש את הכסף, אחרת יכולים לעשות עלייך סקאם. (לעבוד עלייך) אתה יכול להעלות פיים ולהוריד מרמה 15+.

One Minute

New member
Fame../images/Emo205.gif

Fame זה תהילה. אנשים בעיקר מחליפים אותם או קונים אותם כדי שיהיה להם יותר פיים. בדר"כ [לטעמי] למי שיש הרבה פיים זה כאילו נותן לו תהילה כי הוא עושה מעשים טובים וכ"ו אתה מוזמן לקרוא על זה בטאגליינס כדי לקבל יותר פירוט בהצלחה

grinberg

New member
הבנתי כבר מה זה פיים אבל...

מישהו ביקש ממני פיים תמורת 25K, ונתתי לו אבל הוא לא נתן לי גרוש. אז איך זה עובד בדיוק? אני לא יודע איך להגיע לטאגליינס.

One Minute

New member
פה../images/Emo205.gif

אתה מעלה לו פיים ואז פותח איתו טרייד אם הוא לא פותח איתך ובורח לך ולא מביא אז אתה מדווח עליו כי הוא עבד עלייך alert gm-scamming כל יום אתה מעלה למישהו אחר אבל עדיף לך לבקש קודם את הכסף כדי שלא יעשו עלייך סקאם. והטאגליינס יש למעלה כפתור, תחפש:p

1תרו

New member
עוד שאלה חחח

תודה לכל העונים
, איך זה הולך לפי סרברים? אני לא זוכר. עם כן אז איפה כולכם משחקים (סרבר),או איפה יש ריכוז של ישראלים? תודה לכל העונים, בלה בלה בלה עידו

One Minute

New member
תלוי.../images/Emo205.gif

ישראלים [לטוב ולרע] יש בכל הסרברים. לפורום יש גילדה בברואה והרוב בברואה או בברה. כשאתה בוחר סרבר עם דמות מסויימת אתה לא יכול להתנתק ממנו, או לעבור לסרבר אחר. אם בחרת בברואה למשל אתה לא יכול לדבר עם אנשים מסקניה. בחירת הסרברים לא כ"כ חשובה, אלא אם יש לך הרבה חברים שמשחקים בסרבר מסויים. בהצלחה

One Minute

New member
אם אתה בברואה../images/Emo205.gif

אז אני מעריך שכן. צריך לשאול את המנהלות.

Robinho1

New member
ברוך הבא!

חח גם לי קוראים עידו, השתלבות מהירה~! הכינוי שלך ממש מוכר לי ד"א..?

yonatan519

New member
תראה

תראה לדעתי הכסך העיקריי שאתה מרוויח הוא ממגילות. המשימות שאתה עושה ומקבל עליהן מגילות זה הכי שווה כי אתה יכול למכור בכמה מיליונים.

1תרו

New member
הגעתי לרמה 10,קניתי "שרביט",נהייתי קוסם,

מה עכשיו,לאן ממשיכים,מה עושים? אני קניתי שרביט(staff) לרמה 10 ב2K ועוד איזה 5 עצים שהייתי צריך להביא וגיליתי שאני צריך 32 INT ויש לי רק 20
נהיה קשה לעלות רמה (קטנוני אני :O). עידו

למעלה