שלום אני חדש...

sarielor

New member
שלום אני חדש...

שלום קוראים לי ישראל ואני מחיפה... =) בתחילת השנה אני יהיה שוחר אני עולה לכיתה ט' ואני ילמד בטכני... אז למי שיש ספרים למכור לי אז שידבר איתי באיסי..:: 412308775 ביי לכםםםםם

לשיראלל

גבר גם אני שאלתי את אותה שאלה ולא צריך כי לא בכול הספרים המורים משתמשים מבין וגם בתחילת שנה יש יריד ספרים לפני הלוז שראיתי אז אין צורך

mgd3

New member
וואי שאני חושב עליכם...

אני רואה מזה דרך ארוכה שיש לכם לעשות.

הייי

שלום קוראים לי עדן ואני עולה ל ט' ואני יהיה בטכני בחיפה... ולמה דרך ארוכה?? הזמן עובר מהר כשנהנים.. לך תדע מה יקרה... שמור על קשר וספר קצת על עצמך.. ביוששש עדן כהן..!!

מה קורה?

ישראל היי זאת עדן תגיד קיבלת איזה שהו מכתב מבית הספר?? כי אם כן תגיד לי מתי מקבלים מדים... בייושש.. נ.ב-חופש מהנה..! עדן כהן...

mgd3

New member
כי יש לכם עוד בערך...

עוד 6 שנים להיות בטכני ואז עוד להיות בחיל האויר דיי הרבה זמן.

ohadyellow

New member
בסדר מוטי אל תבאס אותם...

גם אנחנו התחלנו בדיוק כמוהם אז אל תשכח את זה... גם לנו יש עוד דרך ארוכה... לא יודע אם התגייסת כבר או לא אני רק בקורס עכשיו ויש לי עוד הרבה זמן לקורס ועוד הרבה זמן להעביר בשירות ... ולא נדבר על התכנונים העתידיים בקבע קצונה וכאלה... להם יש יתרון עלינו... להם יש לפחות את הילדות שלהם לפניהם ... שלנו עברה...

mgd3

New member
נכון צודק...

אגב גם אני בקורס ויש לי עוד זמן לסיים אותו והכי באסה שזה בכלל לא נחשב בפז"ם, אולי זה יכנס אבל לפז"ם דרגות נקווה.

sarielor

New member
עדן

כנסי אליי לאיסיקיו.. 412308775 ודרך אגב קיבלתי מכתב אתמול אבל לא היה רשום שם שום דבר של הימי גיבוש...

למעלה