שלום, אני חדש

sapirit14

New member
הממ הממ... בעיות נפשיות...

האמת שאין לי הרבה, אני רק נהנית להעמיד פנים שאני מטורפת. למען האמת אני די שפויה. אני חושבת שזה הופך אותי ליצור ממש נדיר על פני כדור הארץ שלנו! 0_o

ויימס

New member
מדברת עם חפצים דוממים

ועם עצמי. נטע- (מצמידה את האוזן למקרר המקולקל במשרד) "קשה לך? ספר לי על הבעיות שלך..." (למזגן)- "אתה בסדר? ...אבל אתה בטוח שאתה בסדר?"

ויימס

New member
תדאגי, אני בת. ../images/Emo68.gif

ארר זה 80% מדי הרבה ספרים שלו. וגם אררררג ויארררג ויאררררט וכל מיני כאלה.

The Mad Hatter

New member
ברוך הבא!

ואתה מוזמן להישאר! :) ואם כבר כולם ניצלו את ההזדמנות כדי להכריז על הסטיות והמוזרויות שלהם, אגיד שאני חברה בפורום הזה די הרבה זמן (למרות שאני נאלצת להיעלם מידי פעם), ונראה לי שהוא רק תרם לשפיותי. אבל יכול להיות שזו הסטייה שלי.

J e n i e

New member
טקס קבלה משודרג

החלטתי לנצל את המסמך המפורט כדי לבצע טקס קבלה (כתבתי כמה פעמים.. לפני כמב זמן, אבל מעולם לא עשיתי את טקס הקבלה) 1) יש ארבע מספרים עוקבים- אחד מהם יתחלק ב-4 לפחות אחד ב-3 ושניים ב-2 זאת אומרץת שהמכפלה של כולם בטוחי תתחלק ב3*2*4=24 2)לא יודעת1 זה היה איש הקציר אבל עכשיו זה אולי the fifth elephant.. Angua3) 4( לא יודעת.. למה אתם שואלים שאלות קשות? 5)יש יותר מידי.. אני אגיד שאני אמצע אחד 6) משהו מDiggers אני חושבת שכבר כתבתי אותו בפורום... חיפוש מתקדם? :p 7)אין אחד.. זה סתם נשמע לי נחמד 8) כשיהיה לי זמן מורחב 1: 1- ג'נס וחולצה 2-4 כן 5- לא אומרת.. לא מרשים לי מימילא 6- לא מורחב נוסף :1- קופיף 2- הם חמודים 3-למה כולן בנות? 4- 11:07 5- אני עונה!!!! איך זה שאף אחד מן המספירם של השאלות לא יצא לי נכון? אני מאשימה את word.

למעלה