שלום, אני חדש

UnleashHell

New member
שלום, אני חדש ../images/Emo9.gif

אוקיי, הטקס קבלה שלי: 1.ראי נוע. 2.גרון
3.ממוכר נקניקיות לבמאי קולנוע מטורף
4.כשמורט (לא זוכר את השם כבר!) עושה דו-קרב עם מוות. 5."לאדי ילד טוב!" 6.dont ask... 7: גילדה - Unseen University דמות - Agnes "Perdita" Nitt - A practical and perceptive young witch with an unusually split personality and a double-jointed singing voice
דמות משמר - Constable Downspout טוב, עשיתי כל מה שיכולתי, וכן, ניסיתי להוכיח באינדוקציה

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מקווה שתהנה כאן ולא תקבל יותר מדי קטילות מאנשים שונים ומשונים אההמ אההמ *שיעול מלא כוונות*

מי שבא ברוך הבא...

בחצי שנה אחרונה התפתח פה הווי פורום... משפטים כמו "טעם של עוף", או "אזל כוחי" או "הו, שתוק כבר יא בריטי" השתרשו פה... מסקנות מרחיקות לכת (כולנו בריטים, חוץ מקומץ מצרים) ואפילו היו צ'טים מדהימים (בכיכובה של מישל22)... אבל - לאט לאט.

מ א ג ר ט

New member
הודעת החדש המשודרגת!

אתה לא יודע, אבל היו כאן כמעט מלחמות ביני (ש') לבין כל מיני אנשים אחרים. לסיכום, קראו כולם את ההודעה המצורפת, תוסיפו דברים שיעברו ישירות ובלי עריכה וכמובן לכל המספיק חדשים- לענות. תודה, ש'.

UnleashHell

New member
חחחח גדול, קראתי עכשיו את שני הDOCS

עדין לא הבנתי מה הקשר בין Sad Urangutan לריבת תפוזים עצובה
...

אין קשר...

נורית שרעבי היא פשוט מטומטמת. עוד טעויות משעשעות מבית שרעבי: כתוב ב"אור מופלא" שטרולים מתייחסים כמעט להכל כמו ערפל מטריד. עכשיו, איך כותבים באנגלית ערפל? fog, ואיך נורית שרעבי ראתה את זה? frog. וכך היה כתוב שטרולים מתייחסים כמעט להכל כמו צפרדעים מטרידות.

ויימס

New member
ברוך בואך בסיעתה דשמיא!

אררר... טוב! כולם בירכו אותך לשלום ולא סיפרו לך דבר אחד חשוב מאוד: החברות בפורום מזיקה מאוד לשפיות! ראה הוזהרת! עכשיו בוא והצטרף אלינו.

UnleashHell

New member
איך יכולתי לשכוח "אררר..." ארוך???

זה 80% מהספר ראי-נוע
ואל תדאג לשפיות שלי, אני מבלה לילות בשיחה עם המנורת לילה שלי

sapirit14

New member
זה עוד לא אומר שאתה לא שפוי

המנורה שלי ואני מגיעות כמעט לשפיכות דמים בכל פעם שאנחנו פותחות אחת על השנייה את הפה. לבושתי הרבה היא כמעט תמיד מנצחת. אבל ברוך הבא לקהילה הקטנה והמטורפת שלנו! אני מצרית, ולכן בטלה ומבוטלת מראש כל פנייה בנוסח "הו, שתקי כבר, יא בריטית". איזה ספרים של טרי כבר קראת? אתה יותר ממוזמן לתת לנו דיווח מפורט+ איזה שוחד שמן כדי שלא נקשור אותך עירום ומרוח בדבש לפתח קן נמלים אדומות. מוהאהאהאהא.

את חושבת שזה גרוע???

אני סובל מתסביך "פראנויית החתול של אסף", מה שגורם לכאב ראש רציני בהימצאות ליד פרדוקסים שונים. אני אוהב לאכול קליפות של לימון ושל מנגו ואוסף שטויות. הממ... מישהו עוד רוצה לפרט על בעיותיו הנפשיות?

Athaclena

New member
אתם באמת רוצים לדעת?

אוספת שטויות (בולים, גפרורים, שקיות סוכר, סביבונים) ממלאת ריבועים בנייר משבצות (יש לי דפים מלאים) מדברת אל עצמי אוכלת פסטה לא מבושלת אוהבת לאכול עגבניות רק אם הן שלמות בבית ספר הייתי עושה שרשרת ממהדקים (כאלה של שדכן). זה הגיע לאורך 3 מטר.

מ א ג ר ט

New member
לא אני ניצחתי, אבל...

אני שיכת לכת הקרדנים, את ואני כבר לא סובלת מטריגו. אני מתחילה לחבב את זה. המלצתי לערוך מסיבות טריגו, אני משפרת ביצועים בקירוד- בעצרת טריגו. וכמובן- אני פותרת בעיות בטריגו. כן כן, כמעט מרצוני החופשי. אני ש', קצת מעלי ר', ויש לנו א', אa, נ', ד', רA ל', ק', ועוד כל מיני אנשים שפשוט לא קוראים להם ככה.

שרשרת ממהדקים? חובבנית!

אני הייתי מקלף את הברזלים שבקצה העפרון (אלה שמחברים אותו למחק) ועושה מהם רצועות שהייתי עושה מהם טבעות לשרשרת שבסוף הגיעה עד לאורך של כשלושה מטרים. אחר כך המשכתי לקלף את הברזלים, רק שעשיתי מהם פסלים אומנותיים, אני אעלה תמונות בהזדמנות...

למעלה