שלום, אני חדש

Charmed Gal

New member
שלום, אני חדש../images/Emo6.gif

היי לכולם!!!
אני הגעתי לפה בעקבות שיגעון הדוליז שקורה בפורום מכושפות. ראיתי חלק מהדוליז שעשיתם פה וכולם מאד יפים, אני מקווה שעם הזמן גם אני אדע לעשות דוליז יפים (או שזה יפות?) , בקיצור יש לי גם שאלה אחת. איפה יש בייסים של דוליז ממין זכר? יש כאלה בכלל?
טוב זה הכל לבינתיים אני מקווה להשתלב פה יפה, ושתענו לי על השאלה.

r o n i1

New member
היי אני רוני

ברוכים הבאים.......... יש דוליז של בנים...... תבקש מהרמיוני

Charmed Gal

New member
תודה רבה

על הבייסים, עשיתי דולי אחד של פייפר ממכושפות יש כל מיני טעויות שזה שונה מהתמונה והשיערלא הכי דומה אבל בכל זאת, זאת רק הדויל הראשונה שלי אז מה אתם אומרים עליה?

Charmed Gal

New member
כמובן ששכחתי את הקובץ

והדויל בהודעה הקודמת זה דולי אני פשוט רושם נורא מהר. והנה הדולי הראשון שלי תגיבו!!!!

Charmed Gal

New member
עזרו לי!!!

יש לי את האתר הזה "המדריך השלם לדוליז" דרך אגב אם בעלת האתר פה תדעי שהוא נורא יפה! בקיצור רשום שם לעשות הצללה אחרי שעושים שיער, אבל לא רשום איך עושים את ההצללה!? אז בבקשה עזרו לי.

Super girl maia

New member
יש את הקטע הזה של הבגדים,

נכון? אז שמה כתוב איך עושים הצללה... פשוט תחפש... ולעניין- ברוך הבא לפורום דוליז!
קוראים לי מאיה, אני בת 12...

דנדוש383

New member
אוקיי...

קודם כל- ברוך הבא לפורום דוליז
עכשיו בקשר לדולי: היא מאד יפה אבל יש לי כמה עצות כדי שהיא תהיה עוד יותר יפה: 1. תחלק את השיער לקבוצות קבוצות (שזה יראה כמו בדולי שבתמונה) 2.צריך לעשות הצללה גם בשחור(שחור, אפור כהה, אפור בינוני,אפור בהיר) מקווה שתהנה פה, דנה

דנדוש383

New member
שאט שכחתי את התמונה../images/Emo46.gif

וזה לא ניצול אז אני לא מבקשת שתגיבו כי זה רק כדי להסביר לאיך שקוראים לו(סליחה מראש) למה התכוונתי שאמרתי קבוצות

Charmed Gal

New member
אוקיי

דנדוש, אני גל נעים מאד! הנה הדולי השני שלי עדיין בבלי הצללה והשיער רגיל, עכשיו אני אנסה לקחת אותה לחלק את השיער ולהוסיף הצללה אז אני אוסיף אותה יותר מאוחר היום ביי

אמרתי, או לא אמרתי שפורום מכושפות..

עושה פה השתלטות?!
ברוך הבא גל!
הדולי - די טובה בשבילר ראשונה, [אם היא ראשונה.
] אני לא יכולה להגיד שהראשונה שלי הייתה יותר טובה...
אממ... הייתי ממליצה לעשות למכנסיים צורה בקצה, ז"א שהחלק התחתון של המכנס לא יהיה צמוד לרגל, כי, וול - זה לא טייץ!!!
בהצלחה

Charmed Gal

New member
פייג´-דולי

הנה הדולי ה-3 שלי, דולי של פייג´ מה דעתכם? עדיין אין הצללה וזה אבל אני עוד אוסיף... אאאהההה ושכחתי לשים נעליים אבל אני עוד אוסיף.

Charmed Gal

New member
שיפור דולי+שאלה

הנה הדולי של פייג´ עם הצללה ונעליים ועוד כל מיני תיקונים קטנים... ויש לי שאלה: איך משנים את הפרצוץ?? כאילו לבד או שיש ביסים לפנים מה? כי הפנים לא מתאימות לי אף פעם ואני לא יודע איך לשנות אותם. תענו לי! ותגידו מה דעתכם על הדולי של פייג´!

למעלה