שלום... אני חדש...

yoavon1

New member
שלום... אני חדש... ../images/Emo5.gif

קניתי 2210 iPAQ ויש לי ממש המון שאלות... אני מקווה שאפשר... רק לצורך הבהרה, אני עובד עם מערכת ppc2003. 1. האם יש אפשרות שתצוגת מצב סוללה תופיע במסך הראשי? זה די מעצבן להכנס כל פעם להגדרות כדי לבדוק את זה... 2. האם יש אפשרות לסגור תוכנות, לא רק דרך ה- iTask ושלא ישארו עובדות ברקע ? 3. ראיתי באחד השרשורים שלכם כאן, שיש כל מיני פיצ'רים שמשנים לחלוטין את מסך ה- today, והופכים אותו לידידותי יותר (לשוניות, תיקיות, תחזית מז"א, שעון עולמי), השאלה שלי היא... איך ?!?
תודה רבה לכם

AYELET1

New member
התחדש

באופן כללי - יש צורך בתוכנות נוספות לגביעי רוב הדברים שציינת, כולל מצב הסוללה במסך הראשי (מיקו- פאלם
) לגבי סגירת תוכניות באופן נוח יותר - נדמה לי שאין (מיקו ...פאלם
)

mikeoreli

New member
איילת ,בשתי מילים :

WisBar Advanced. גם מראה כמות סוללה, גם מראה כמות זיכרון, גם מאפשרת לסגור תוכנות או לעשות להם הקטנה וגם מעצבת יותר יפה את השורה העליונה. חוץ מזה היא גם מראה אילו תוכניות עובדות ברקע ומאפשרת לעבור בינהן בלחיצה אחת ויחידה. לדעתי זו תוכנה חובה לכל בעל פוקט פיסי והפלא ופלא היא בחינם !!!! איילת, בפאלם אתה לא סוגר תוכנית, ברגע שאתה יוצא ממנה היא נסגרת אם אתה רוצה או לא.

ron20

New member
ברוך הבא ותתחדש ../images/Emo65.gif

יש גם יש ... צריך להתקין "פלאג אין" למבך היום. יש את ה Battery Pack המצויין שיתן לך פתרון גם לשאלה 2. לא מזמן דברו כאן על TodayPlus החימני (לא ניסיתי) , גם ה WisBar Advance שווה ביקור ... יש תוכנות שנותנו פתרון אחד לכל מה ששאלת וישנן תוכנות שפותרות סוגיה אחת (יש אופציות נוספות חלקן חינמיות בשו"ת) בכל מקרה, לפני הורדת תוכנה, וודא שהתוכנה תואמת WM2003 כי יש המון תוכנות ישנות ולא תואמות. תבלה, וברוך הבא

gabimaor

New member
לא לשכוח

את POCKET PLUS שגם עושה עבודה מעולה.לפחות לדעתי.

yoavon1

New member
תודה רבה...

אני אשחק עם זה קצת ואעדכן אם הצלחתי... (בטוח שלא...
)

yoavon1

New member
שאלה נוספת שרציתי לשאול...

האם יש אפשרות לגלישה באינטרנט דרך המחשב הגדול, כאשר המחשב הקטן נמצא בעריסת הסינכרון? אני גולש דרך הכבלים תודה...

castroman

New member
אם הבנתי אותך נכון

אתה שואל אם אפשר לגלוש בPDA כאשר זה מחובר לעריסה (נכון
) בכל מקרה אם הבנתי אותך נכון - אז התשובה היא
כן
אביאל.

yoavon1

New member
כן... אבל איך... :-|

אני מתכוון, שאין לי כרטיס רשת במכשיר הקטן והחמוד שלי, אלא אני מעוניין "לשתף" אינטרנט עם המחשב הגדול... אם אתם יכולים להסביר לי איך לעשות את זה, אני אודה לכם לנצח... רק אל תעיפו אותי בבעיטה מכאן עם כל השאלות שלי...
תודה תודה תודה...

castroman

New member
תשובה

שאתה מניח את המכשיר בעריסה ושהוא מסתנכרן אז זה אמור אוטומטי להתחבר לאינטרנט ותוכל לגלוש מהPDA בלי בעיה - זה אמור לעבוד אוטומטית, בכל מקרה איזה גירסה של Active Syne יש לך

castroman

New member
אמור לעבוד...

אצלי זה עובד. בכל מקרה חפש בפורום את ההגדרות של הActive Sync שיתאימו לגלישה - מישהו נתן אותם פעם אני חושב.

raananta

New member
אמשיך את דברי קסטרו (ברשותכם)

אם אתה מצליח לסנכרן אזי אין בעיה בחיבור ובזיהוי בין ה-PDA והמחשב. מה שקסטרו התכוון בהגדרת ה-ActiveSync (להלן-AS) לגלישה הוא: הפעל את ה-AS ולחץ על כפתור ה-אופציות. ב"דוקר" של RULES למטה למטה למטה יש שורה כזו: to use pass through.......... שנה ל-ןמאקרמקא :)... התכוונתי the internet ויצא לי בעברית
אתה מקבל הודעת שגיאה כלשהיא.. אם כן מה הנוסח? בהצלחה.

yoavon1

New member
יוווו... ../images/Emo51.gif

עובד כמו גדול
באמת תודה רבה לכם

למעלה