שלום אני חדש!!

Jagged chaos

New member
../images/Emo140.gifשלום לך

יהודי דתי שומע אלאניס מוריסט
, איך הגעת לזה?
. WELCOMEEEEEEEEEEEEEEEE

Lotzifer

New member
אולי תצא כבר מהקטע הזה!!!!!!

דתיים לא חיים בבועה! לא כולם הם חרדים כאלה כמו שאתה רואה בטלוויזיה! האמת היא, שהם בדיוק כמוך, אז תפסיק לחשוב שדתיים שומעים רק מוזיקה חסידית. ודרך אגב, אלאניס נחשבת למוזיקה של אולפניסטיות.....

Jagged chaos

New member
מה הסרט שלך?../images/Emo12.gif

"אולי תצא (*צא אומרים, אבל שיהיה) כבר מהקטע הזה!!!!! א - מתי נכנסתי ל"קטע הזה!!!!!!!"
ב - מה בדיוק עצבן אותך..?
שהסכמה שלי על דתיים היא שהם יותר שמרניים מאיך שאת מכירה אותם?
, את בכלל לא יודעת איזה אנשים דתיים אני מכיר בשביל להכנס להיסטריה שלך.... ג - וכן, קצת מוזר לי שהאישה שמוכרת כתור ה-"כלבה הפמניסטית" ששיחקה את אלוהים כתור אישה והיא עצמה מציגה כאישה שמאמינה באלוהים - אבל לא בדת ואמרה יותר מפעם אחת שהתנ"ך ממש לא אהוב עליה בגלל השובניזם שיש בו. ד - בגלל שאת מתה שמישהו ישאל, אז "שלומית, מה זה טולפניסטיות?
" ה - חייב לך משהו..? לא
ביייייייייייייייייייייייייייייי

j u n k

New member
../images/Emo6.gif

GO GO GO מלחמת בוץ!!!! אהבתי את התגובה שלך אמיל. מעבר לעובדה שאהבתי אותה , הבנתי גם את שלומית,היא אולי הציגה את דעתה קצת בהיסטריה מוגזמת אבל אני מאמינה שהכוונות והמניעים שלה היו טובים ונכונים- דתיים לא חיים בבועה, זה שהם אוהבים סוג מוזיקה מסויים לא אומר שהם חייבים להסכים עם דעותיו של האומן עצמו (לא חסרים דתיים שאוהבים את היהודים ששרים את "תמשיך להתפלל, החרש למעלה אומרים שהוא שומע כל אחד" מוזיקה היא דבר אוניברסלי לחלוטין. כל אדם ודעותיו יחיה, כולנו גדלנו בבית כזה או אחר, והתחנכנו על ערכים מסויימים, הכי חשוב שנהיה סובלניים. וכן אתה מדבר עם שמאלנית צדקנית ומלקקת תחתים מקצועית, אני לעולם לא אהיה שמרנית, ולעולם לא אחשוב שמיקומה של האשה הוא במבטבח או קרוב לו (אלא אם כן היא בקטע של לבשל לי משהו נחמד לארוחת ערב), אז שובניסטית אני לא אהיה שויין. אבל אף אחד לא בוחר למי הוא נולד. אז שיהיה בכיף. ובואו נחזור להרמוניה. PEACE

Rוית

New member
לוקחת את הצד של שוויץ פה

(כן, את נופרי!
) בכל מקרה, לשניכם דעות נכונות ומוצדקות אבל למה לצעוק אותם ולריב? אנחנו הרי פורום שוכן שלום ושלווה!
שכחתם את השיר יוטופיה שנכתב במיוחד עלינו?!
או במילים פחות פלצניות - חבל לפתח את הנושא כי ברור שלשניכם דעות שונות וקבועות. אם בא לכם להמשיך לדבר על הנושא אז תעשו את זה בצורה פרטית או על גבי הפורום בצורה מסודרת ותפתחו דיון תרבותי ומעמיק בנושא. בכייף
ואם לא בא לכם להמשיך ולדבר על זה אז.. ממ.. אין לנו בעיה אם ככה

Lotzifer

New member
יקירי, זו כבר פעם שניה שאתה שואל

את זה. ופעם שעברה שאלת אותי, אם כבר שכחת שאני דתיה.... (שזה עונה לך על השאלה השלישית....) אז כן, אני מכירה אותם מאוד מקרוב- הם החיים שלי. וזה שאתה מציג את ה"כלבה הפמיניסטית" ואת הפרשנות של אלהים כאישה ואת זה שאלאניס לא מתה על התנ"ך- רק מראה שאתה בכלל לא מכיר דתיים. אלאניס בשירים שלה לא מזכירה כל התנגדות לתנ"ך, וגם אם היא מתנגדת לו- למה שזה יזיז לי?! אני גם שונאת את השובניזם שיש בו! יש המון דתיות פמניסטיות (גם כלבות..) לידיעתך. (כמוני, אגב- פמיניסטית שמאלנית, ו-דתיה! מסתדר יופי, לא?) ואגב, לפי המון פרשנויות אלהים זו דמות שהיא גם זכר וגם נקבה, כך שזה לא סוטר כלום..... אולפניסטיות הן בנות שלומדות באולפנה- שזה תיכון לבנות דתיות. והן נורא אוהבות את אלאניס. ובקשר ל"אולי תצא מהקטע הזה"- צא זה ציווי, ואני דיברתי בלשון עתיד- תצא. בקשר לשגיאת כתיב בשם שלי, למי שאמר את זה- אני יודעת... אבל מה לעשות יש לי את הכינוי הזה כבר שנים- לפני שידעתי לכתוב באנגלית....

O r a c l e

New member
האמת

שאני אסכים אם אמיל... אני לא חיי בבועה אבל אלאניס באמת נראת לי יותר מידי פמיניסטית ויותר מידי "מחוץ לתלם"- זה לא מובן מאליו בשבילי שאנשים שמאמינים בדת וביהדות חזק ישמעו ויתחברו למילים שלה (טוב אולי המרדנים שבהם ל-forgiven ;) ).

Rockamora

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

גנבת לי את הכינוי לוציפר
אגב כותבים Lucifer

O r a c l e

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

מצטרף לשאלה של אמיל מעליי... אני בטוח שתהנה כאן בפורום. חוץ מהעובדה שאתה איש דת (באיזו אני לא יודע)- בא לך לחלוק עוד קצת מידע על עצמך? גיל, מיקום, איך הגעת לאלאניס, דיסק אלאניס אהוב, עוד מוזיקה שאתה שומע ובעצם כל מה שאתה חושב שכדאי לנו לדעת ;) אני ליאור- אשמח אם תציץ לאתר שבניתי לאלאניס- alanis-online.2ya.com (יש קישור בראש הדף בפורום).

היי! ת'אמת ראיתי

את זה בפורומים מומלצים ולכן ניכנסתי.... איזה מוזיקה זאת של אליאנס?

Jagged chaos

New member
רוק, רוק-פופ.

אלה השירים הכי מוכרים שלה- Ironic Crazy You oughta Know Hands Clean Everything Thank U Uninvited יעניין אותך Still, שיר שכתבה דרך עיניו של אלוהים על בני האדם. כנס פה בשביל לקרוא עליו

AlanisJunkie

New member
טוב, לדעתי זה ממש לא במקום

להיכנס לפורום ולפרסם קומונות ושלל דברים אחרים. חשבנו שאתה באמת אחד שמכיר את אלאניס ורוצה להשתלב פה. אין סיכוי שבעולם שבן אדם שלא מכיר אותה היה נכנס ואומר "שלום אני רוצה להשתלב פה", כמו שאני לא הייתי נכנס לפורום "מוג'דה ילדת הפלא" וכותב את זה. שמע, זה קצת חוצפה לעשות את זה ולצרף את הלינק לקומונה שלך, ובכייף הייתי מוחק את ההודעה הזו שלך לו לא היו משורשרים אליה הודעות ותגובות שיכולות להיות נכס וחלק מהווי הפורום ואני רוצה שישארו פה איתנו בארכיון. למרות שבכייף היינו יכולים להסתדר גם בלעדיהן

AlanisJunkie

New member
אהלן וברוך הבא

אמיל ושלומית - אתם נדרשים להוריד טונים!
אני מבין את שניכם - לגמרי מבין, גם את שלומית וגם את אמיל, ובכל זאת אני מעדיף שנשאר רגועים ומתונים בתגובות שלנו, אחרי הכל יש לנו מכנה משותף די חזק וברור ואפשר לדון עליו בכייף בלי לריב. :)

AliceW

New member
ממ...../images/Emo4.gif

למה יש בי תחושה שמר יהודי בנפש שלח הודעת "אני חדש
" כדי לפרסם את קומונתו בדרך יצירתית
חשוד מאוד.

j u n k

New member
חחח מממ

מעניין, אותה מחשבה חלפה במוחי גם. חשוד מאוד.

למעלה