שלום אני חדש

GOLDBRG

New member
שלום אני חדש../images/Emo13.gif

קוראים לי אור, אני בן 15 וחצי ואני מתתתת על הסידרה הזו (חורש עליה ב-VOD)... הדמות האהובה עליי זה גרי, כי הוא הכי מצחיקקק בארץ... את מי אתם הכי אוהבים? אה ואגב יש מצב לעונה רביעית???

ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

אני הכי אוהב את אילן
ואגב, העונה הרביעית משודרת בימים אלו
היא תשודר לערוץ 22 שמי טל ואני בן 13 מראשל"צ
השתלבות מהירה, כיפית ומהנה

Jen74

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

טל, אני חושבת שהתכוונת שהיא מצולמת בימים אלה

אהה כן../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

היא מצולמת ולא משודרת בימים אלה..
סליחה ותודה ג'ן

עדנונית

New member
היי

אני עדן וכע ברגעים אלו יושבים על העונה הרביעית
שתופיע בערוץ 22 ללא אלונה אלא עם ימית סול

מ א מ י2

New member
ברוכה הבאה :) ../images/Emo219.gif

אני לוטן :)P) תהיה עונה רביעית. היא תשודר בערוץ 22. כרגע מצלמים אותה. במקום אלונה תשחק ימית סול. הנה מידע עליה:http://www.eonline.co.il/content.asp?id=26864&sid=2 אני הכי אוהבת את אילן,עודד וקובי (
).

GOLDBRG

New member
וואו תודה רבה רבה לכולם על כל המידע

ועל קבלת הפנים! תודה רבה רבה, ואין מאושר ממנייייייי!!! כמה חיכיתי לעוד עונה!!! לצערי מחליפים את אלונה, והימית סול הזו לא נראית מצחיקה, אבל העיקר שיש עוד עונה! אגב למה בערוץ 2? וזה יהיה כיאילו פעם בשבוע או יום יומי? אם אפשר איזה כתבה או פרטים למה זה בערוץ 2, מתי ישודר, אם יש עוד חילופים ( רק שלא מחליפים את גרי ), כל כמה זמן ועוד... תודה רבה רבה מראש, ותודה על קבלת הפנים החמה

Jen74

New member
אי אפשר לדעת

גם אלונה לא נראתה לי כמו מישהי שיכולה להצחיק ובאמת לפעמים היא לא הצחיקה, אותי בכל אופן. אבל אי אפשר לדעת, מדובר בשחקנית ואם היא טובה היא תדע גם להצחיק.

אני מאמין שיהיה 4 פעמים בשבו../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

**בשבוע ימים ד',ה',ו',ש' מפני שקשת רכשו את הסדרה אז אני חושב שזה ישודר בכל ימי השידור שלהם

סינטטית

New member
ברוך הבא!

יש לך שם יפה
(גם אני אור חח) אני הכי אוהבת את עודד כי הוא טיפש ומצחיק כזה חחח

למעלה