שלום אני חדש

igurman

New member
ולגבי משחקי תפקידים בפורום-

יש שירשור קודם של "מי ישחק במשחק ככה וככה שיגיד "אני בפנים"?" או שישר השהם (המנהל?) מתחיל משחק ומי שמצטרף מצטרף?

DDN

New member
לא.

מה שהיה זה שהיה שרשור משחק שהתחלתי לפני שהעניינים התחילו להתגלגל, בו הדמויות יכלו להגיע ולהציג את עצמן. אחרי ששם זה התחיל, כל מי שרצה להצטרף מעבר, היה צריך לשלוח לי במסר אישי.

DDN

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

שלום! שמח לראות אותך כאן מקווה שתהנה משהותך כאן, שנמשיך לראותך ותהפוך לחבר תורם בפורום אל תתבייש לשאול כל שאלה שעולה על דעתך. אתה מוזמן להוסיף את תאריך יום ההולדת שלך בלוח האירועים ולעיין במילון המונחים, בשאלות הנפוצות ובשאר החומר שאספנו כאן חשוב גם לקרוא את דבר המנהל.

גם אני חדש+ נצ"לש

יש לי שאלה מעניינת לשה"מים: מה דעתכם על הרפתקאה שהשחקנים הם אלים? כי ידוע לי על הרפתקאות שמשחקים בהם מלכים אז החלטתי ללכת צעד אחד קדימה. אז מה אתם חושבים?

igurman

New member
הממ

לדעתי זה פותח בפניהם יותר מידי אפשרויות ושם אותם גבוה מידי, בעליונות גבוהה, תפקיד גבוה מידי.. מבחינתי עדיף שחקנים יתומים, שאף אחד לא מכיר, שלאט לאט מעלים לעצמם את הפירסום באותו עולם משחק.

ogmios

New member
מעניין שאתה מעלה את זה

לפני איזה שבוע Wicked Dead Brewing Company הוציאה את Enemy Gods, שמתעסק בדיוק בנושא הזה

הדאפי

New member
ואני בערך חדשה..

כלומר: קוראת די הרבה, לא חושבת שכבר הגבתי פעם בפורום (או שאני כבר סנילית..) ועכשיו החלטתי להיחשף כמו שצריך: שלום, אני דאפי (רז, אם אתם מתעקשים..), רק התחלתי ללמוד על כל העניין הזה של משחקי תפקידים וחשבתי שמפה אולי אוכל להבין קצת יותר.

naring

New member
ברוכה הבאה!

מי יתן ו... ו... המממ... תהני בפורום. (?)

למעלה