היי אורי!
ברוך הבא!
ועכשיו-מעט פירוט על מוריי החביבים (או שלא
)
אנגלית (דגנית)-חביבה, בגלל שאני טובה באנגלית (טוב, הכי טובה בכיתה אבל לא נתרברב) אז היא אוהבת אותי.....זה לא הדדי......והיא יחסית אופנתית לשאר המורות.
היסטוריה (עופר)-ספוווקיייי.....הוא הרכז שכבה. עכשיו, הוא חירש באוזן אחת. אם הוא תופס אותך מדבר, זה גם מפריע לו ומבלבל אותו (לפי מה שהוא אומר) וגם-אתה עף למנהלת. לכן אנחנו מקבלים ציונים טובים
הבעה+חינוך (רונית "לכי לעזאזל" שלומי)-המורה הכי קרצייתית שמלמדת אותנו!!! נותנת שאלות דפוקות, מדברת על דפוקים לא קשורים ומלמדת את שני המקצועות הכי מיותדים בעולם!
....יש לה גם אמרות חכמות שהורגות אותנו מצחוק
לא ייגמר, יש מספיק חלב במקרר
התנהגות היא כמו שוקולד-כל פעם לוקחים עוד קובייה
נא לא להקשיב
מה זה פה? הנחש מתחת לקש?! ועוד הרבה כאלה מטומטמות
ספורט (דבורית/דבורנית-לא בדיוק הבנו איך קוראים לה)-האישה הכי עצלנית שהיכרתי! אנחנו רצים, בטן, חימום, בלה בלה.....היא יושבת, עם הסטופר המטומטם שלה, שחס וחלילה מישהו יפסיק לרוץ לפני הזמן! "מי מעביר גמישות?" שתלך זאתי
של"ח (בת-חן)-היא דיי בסדר, שמענו מכיתות אחרות שהיא גם נחמדה לפעמים, אבל בגלל שאנחנו כיתה מופרעת וחסרת תקנה-היא ממש מרשעת!
צרפתית (איזבל)-אוי ואבוי....מורה סנילית לחלוטין, ותרנית מידי, יש לה פאה, היא באה עם צעיפים ומפות שולחן לשיעורים, וכמובן-לא יודעת ללמד. וגם מאיימת להתאבדות ("אם לא יהיה פה שקט, אני קופצת פה מהחלון!" ושתבינו, אנחנו קומה שניה....קפצי כבר!)
תנ"ך (ציפי)-אני לא כל כך מקשיבה בתנ"ך, כי זה מקצוע משעמם לחלוטין, אבל לפ התרשמותי אין הרבה ממה להתרגש......לא מחליפה בגדים, יש לה קול מעצבן....
מדעים (שוש)-משוגעת....צועקת ומתרגשת מתהליכים כימיים, ולא אוהבת את מי שלא מבין.....
וממש לא אופנתית....
מתמטיקה (ניסים)-דיי רשע, אבל יודע ללמד את החומר (תבינו, אין הרבה מורים כאלה).......רוסי....
גיאוגרפיה (תרצה)-דתיה, מנשקת את המזוזה שהיא נכנסת (אנחנו לא ישוב דתי)....שמנה מאוד מאוד ולא אופנתית וכמובן משעממת!
הגועל...
מחשבים (אורית)-מעצבנת....מישהו לא מגיש עבודה-נותנת לו 40. בסוף השיעור היא אומרת לו "לך למעבדה, תדפיס שם ותביא לי לחדר מורים.". אז מה את רוצה?! יש לה קול מעפן..... וזהו.....