שלום אני חדש

MrJacKasS

New member
שלום אני חדש ../images/Emo13.gif

שמי אורי בן 14 ו-8 חודשים (כתה ט') מכפר סבא המקצועות השנואים עליי הם תנ"ך וביולוגיה ו...זהו

ברוך הבא מאמי ../images/Emo13.gif

אני עדי בת 14 מרמת גן כיתה ח'.. המקצועות השנואים עלי זה הכל פשוט הכל.. בימיוחד גאוגרפיה ואזרחות עם המורה המעצבנת
גררררררררר יום אחד אני ידפוק לה נעל בראש!!!!
ויש כמה שאני אוהבת
אנגלית, ספורט (כי כבר אין ת'מורה המג'ייף שהיה לנו פעם!!!) איכשהו טכנולוגיה
וזהו.. אולי ת'ספר לנו עוד קצת עליך
... יאללה סלאמאת

MrJacKasS

New member
טוב אז בואי אני אספר לך...

על המורות המוזרות שיש לנו בביצפר: 1. תנ"ך (אורית) - חושבת שהיא סטנדאפיסטית, אבל היא בסה"כ זקנה בת 50. היא עדיין מזמזמת לה פזמונים מספר תהילים. 2. אנגלית (גלית) - רושמת תלמידים על הפרעה כל זמן פנוי. שונא אותה בדם. הלוואי שתמות. 3. מתמטיקה (אילנה) - מורה נורמאלית לגמרי, והיא מצויינת מבחינת העברת החומר. המורה האהובה עליי
4. ביולוגיה/פיזיקה (שרונה) - מורה נורמאלית לגמרי. כותבת על הלוח לאט כאילו השתחררה הרגע מכיתה ב'. 5. ספרות (רינת) - גובה: 1.50 מטר. 6. זה"ב (זהירות בדרכים) (אורנה) - אני ישן בשיעורים האלה אז אני לא כ"כ שם לב לתיפקוד של המורה. 7. ערבית (מירב) - אמממ... סתם מורה מעצבנת. דופקת על הלוח כשמדברים עד שהטבעת שלה נשברת! די שונא אותה. 8. חינוך (יונה) - המחנכת שלי. יש לה מצבי רוח. לפעמים היא נחמדה מאד ולפעמים היא נהיית אדומה מרוב כעס! אז גם אני פעם שונא אותה ופעם לא. 9. חנ"ג (גיל) - זה המורֶה שמדבר הכי הרבה שטויות! אין לכם מושג! הוא כל כך טיפש! אבל בתור מורה אחלה! נותן לנו הרבה פעמים לשחק. 10. לשון (דבי) - היא כל-כך חרמנית! ויש לה ת'קטע הזה ששעה ילד קורא לה והיא לא שמה לב אליו, ואחת שנמצאת מתחת לאף שלה אומרת "דבי", היא רצה אליה. 11. גיאוגרפיה (טלילה) - אווו... זה הולך להיות ארוך. השם אומר הכל. המורה הכי טיפשה עלי אדמות. אז ככה: היא מספרת לנו סיפורים שטותיים שאני בטוח שחלק מהם זה שקר. היא אומרת שהיא חיה (בעבר) באפריקה 7 שנים, בקניה, ניגריה ועוד... בשיעור האחרון היא שלחה את חבר שלי להוציא מכתב הבייתה על זה שהוא לא רצה לענות על שאלה! מורה כ"כ טיפשה, מוות לטלילה! (אז לא היה כ"כ ארוך. מי שרוצה פירוטים ונימוקים, אייסי 168310981). 12. היסטוריה (בשמת) - אחת משלישיית המורות הנורמאליות. כותבת מגילות על הלוח כל שיעור. זהו, אלו היו מורותיי. ספרו לי קצת על מורותיכם...

חחח קבל..

המורה לג"ג ואזרחות (פנינה טוקר(דוקר!!! צריך לירצוח אותה!!)- מורה פשוט ז***!!!! כולם שונאים אותה בבצפרררררררררררר רצו כבר להחתים את כל התלמידים ות'הורים אם להעיף אותה או לא חחחח היא מורה כלבההההה וסתומה לאללה היא מספרת לנו על זה שהיא נולדה באיטליה ושיש לה ילדים שהם בלה בלה בלה וכל זה סתם מורה מג'ייפית ומעצבנת ר-צ-חחחחחחחח מווווווות לה ולאמא שלה!!!! רינה(המחנכת)- חחחחחחחח מורה חמודה יש לה קטעים שהיא מוזרה ומעצבנת והכי קטעים איתה שהיא צועקת על הכיתה ובאמצא הצעקות הקול שלה נהיה צרוד חחחחחחחחחחחחחחחח קורע קורע מצחוק!!! היא מורה למתמטיקה היסטוריה הנדסה וזהו.. מלכה(מורה לאנגלית) מורה 10!!!! כל הבצפר אוהב אותה!!! יש לה קטעים שהיא גם מעצבנת רצח!!! אבל היא נותנת לי כל השיעור לירשום על הלוח כל מה שאני רוצה :) חעחעחע כי אין לי כח לאנגלית בגלל זה אני לא מבינה הכי טוף אינגליש :/ אבל היא מורה 10!!! היא חולה על הכיתה שלנו תמיד בטיולים היא באה איתנו! נדחפת זאת.. גלית(מדעים)- החברה הכייייי טובה של מלכה היא ומלכה זה צמד חמד גם אותה אוהבים אבל לה באמת יש קטעים שהיא מעצבנת רצחחחחח ובלי לי להעיף עליה משהו באותו רגע.. משה(ספורט)- מורה מג'ייף רוסי מעפן כל היום מקלל אותנו ברוסית חחחחחחחחחח ואנחנו אותו בעברית :/ ושם משפחה שלו זה "קופמן" (תהפכו את זה לאנגלית חחח) אז אנחנו קוראים לו קוףףףףף חעחעחע... וגם הוא מורה זבל מעצבן רצחחחח שונא אותי ואת חברה שלי מוות!!! חחח טוב אחרי מה שאנחנו עושות לו לא פלא... אבל הכלב נתן לי 80 בתעודה חחחח ואני בשוקקקקקקק איך 80?!?! אנחנו בקושי זזות בשיעור שלו לא עושות כלום... ואמממ.. ארז(מורה לכדור יד)- גם מעצבן אבל לא נורא יש לו מזל שאני אוהבת לשחקקקקק כדור ידדדדדד בכמויותתתתתתת חולה על המישחק הזה כימעט בחרו בי להיות קפטנית בקבוצה בסוף משה הקוף המסריח הזה בחר בבת דודה שלי חרא על הפרצוף שלו זבל!!! וכבר אין לנו את ארז בבצפר.. חלף זמנו.. וגם משה הקופיף פרש חעחעחעחחחח... המורה לערבית- כבשה מטומטמת!!!! חחחחחח יש לה שיער של כבשה קצר חחחחחחח ואיזה מכוערת משהו פחד.. גררררר ומעצבנת רצח אבל היא חמודה אלי... למרות שאני יודעת להגיד רק 2 מישפטים בערבית קבלו.. "סאבח אלחיר יא תלמיז" "ואנחנו עונים לה "סאבח אלנור יא מועלמה" וזהו לא יודעת עוד... שושנה(מורה לתנ"ך)- חחחחחחח מורה מזרובה כל פעם שהיא מיסתובבת ליכתוב בלוח אנחנו זורקים ניירות אחד על השני או שצועקים והסתומה לא מבינה מי צועק חחחח קיצר מורה מעפנה... עדה(המורה ללשון)- מורה חמודה :/ איכשהו.. יש לה קטעים שהיא זבל.. ולא זוכרת עוד :/ .. אוקצור.. מורים מעפנים... לא כולם.. הרוב
יאללה סלאמאת מאמי

Scater Girl

New member
המורות שלנו... ../images/Emo41.gif

ערבית (סיגל)- מורה נורמלית, המחנכת שלנו וגם מורה לחינוך... פ'סדר
מקרא (ענת)- המורה הכי יפה בביה"ס, והיא גם מורה נורמלית... כותבת מגילות וסיכומים... מה לעשות
מדעים (לאה)- אחלה של מורה
היא מזה מצחיקה חבל"ז... פעם בשיעור הראשון שלי איתה, אז היא קראה שמות, והיא קראה: "אביב...?" אז עניתי כזה בעייפות: "פה...
" והיא אמרה לי: "מה קרה
את בדיכאון או משהו
" וזה מזה עיצבן אותי, אז חשבתי שאני מזה שונאת אותה, אבל עכשיו היא מזה נחמדה ומצחיקה... והיא המורה הכי טובה למדעים
גאוגרפיה (חוה)- המורה הכי לא מצחיקה שאני מכירה... היא מנסה להצחיק אבל היא ממש אבל ממש לא
והיא גם מקללת אותנו
רציני
אז הנה מקרה אחד: כל הכיתה הרעישה, והיא צעקה: "מה זה, מה אתם פה בלשכת החוץ ?!" ואני ומי שיושב לידי מתפקעים מצחוק וכל הכיתה: "מה הקשר
" והיא כזה: "בירה נשר !" (סתאאם... ת'בירה נשר המצאתי
). מתמטיקה (תמי)- חחחח... יש לה מבטא קצת רוסי כזה, אז כל משפט שני שלה זה: "ואז יוצא מההה...? "ואז מקבלים מההה...? וזה כזה נדוש
אני צריכה להתחיל לספור כמה פעמים היא אומרת את זה בשיעור...
הבעה (רוית)- מורה רגילה ונורמלית, מלמדת טוב, והמשפט הקבוע שלה זה: "כיתה ז'1 מה קורה פה ?!" היסטוריה (שלומית)- מורה מזה חמודה
כולם אוהבים אותה
היא היום הביאה לנו סרט מעניין שבכלל לא קשור לשיעור
ואם היא נותנת שיעורים, אז זה רק כמה שאלות קטנות על הלוח, ואפילו אחרי מבחן היא מרשה לקחת שוב ולתקן
והיא גם מתלבשת הכי יפה מהמורות...
אנגלית (חגית)- מורה טובה (במקצוע) אבל היא מפחידה
8-} רק שהיא מלמדת יש שקט בכיתה לכל משך השיעור... אנ'לא יודעת איך זה מצליח לה עם הכיתה שלנו, אבל אם זה מצליח לה, אז היא מורה טובה...
ספרות (דורית)- באה עם שמלות של שנות ה-80 ומתי שהיא באה עם מכנסיים- הם מגיעים לה עד ל****, במ'ת
ויש לה מין דיבור כזה שאי אפשר להסביר...
חנ"ג (יונית)- אין מה לומר עליה כ"כ... מורה משעממת
אומנות (ענת)- איך אפשר לאהוב אומנות
שונאת את המקצוע הזה
אההה, והיא גם לא משהו מיוחד... ובמחשבים יש לנו אותה מורה שבמתמטיקה...

XSuperKi11erX

New member
ברוך הבא../images/Emo47.gif

המורות שלי: מורה להיסטוריה-דיקלה היא צועקת המון אבל סה"כ היא די נחימדה ולא נותנת לנו שיערים לסופי שבוע! ציון: 6 מורה לצרפתית-יעל היא די משוגעת וכל הזמן רוקדת ושרה שירים(והיא לא צעירה) סך הכל היא די מעדיפה אותי ציון:8 מורה לשל"ח-ילנה היא די בסדר, בעיקר בסיורים, לא נותנת שיעורים כמעט אף פעם ציון:7 מורה לספרות-מלכה נתנה לי 94 בתעודה והיא אוהבת מאוד את העבודות שלי
ציון:8 מורה לחשבון וחינוך(מחנכת)-מדלן מורה מצויינת ומעבירה את החומר טוב מאוד ומובן מאוד קר נותנת הרבה שיעורים..... ציון:8 מורה לתנ"ך-רונית היא בסדר אבל היא מלמדת מקצוע כל כך משעמם..... ציון:6.5 מורה לערבית-אביבית היא מורה טובה מאוד אבל לדעתי היא נותנת יותר מדי אותיות בזמן קצר... היא נותנת שיעורים אבל לא הרבה ציון:7.5 מורה לאנגלית-ורדה היא באמת מורה טובה אבל אפשר לדבר אצלה בשיעור והיא לא שמה לב אם היא שמה לב היא רושמת הפרעות אבל היא מחזירה בחנים ומבחנים מאוחר ציון:7.5 מורה לחנ"ג-גיל אני באמת לא אוהב את זה שההוא נותן לנו מלא בטן ומלא לרוץ... לפעמים הוא עושה לנו טורנירים בכדורגל וכדוריד(ואפילו כדורעף) ציון:8 מורה למדע-דידי כבר החליפו לנו הרבה מורות השנה למדע(4)ויחליפו לנו עוד אחת.. למדנו איתה רק 3 שיעורים ציון:אין מורה ליישומי המחשב-שירלי היא מורה טובה אבל היא לא הרבה עוזרת לנו...אני מתקדם בחומר ציון:7 מורה למשפטים(העשרה)-ארנון הוא מורה בסדר, לא נותן שיעורים ונותן לנו לשתות ולאכול בזמן השיעור ציון:7.5 זהו.....!

היי אורי!

ברוך הבא!
ועכשיו-מעט פירוט על מוריי החביבים (או שלא
) אנגלית (דגנית)-חביבה, בגלל שאני טובה באנגלית (טוב, הכי טובה בכיתה אבל לא נתרברב) אז היא אוהבת אותי.....זה לא הדדי......והיא יחסית אופנתית לשאר המורות. היסטוריה (עופר)-ספוווקיייי.....הוא הרכז שכבה. עכשיו, הוא חירש באוזן אחת. אם הוא תופס אותך מדבר, זה גם מפריע לו ומבלבל אותו (לפי מה שהוא אומר) וגם-אתה עף למנהלת. לכן אנחנו מקבלים ציונים טובים
הבעה+חינוך (רונית "לכי לעזאזל" שלומי)-המורה הכי קרצייתית שמלמדת אותנו!!! נותנת שאלות דפוקות, מדברת על דפוקים לא קשורים ומלמדת את שני המקצועות הכי מיותדים בעולם!
....יש לה גם אמרות חכמות שהורגות אותנו מצחוק
לא ייגמר, יש מספיק חלב במקרר
התנהגות היא כמו שוקולד-כל פעם לוקחים עוד קובייה
נא לא להקשיב
מה זה פה? הנחש מתחת לקש?! ועוד הרבה כאלה מטומטמות
ספורט (דבורית/דבורנית-לא בדיוק הבנו איך קוראים לה)-האישה הכי עצלנית שהיכרתי! אנחנו רצים, בטן, חימום, בלה בלה.....היא יושבת, עם הסטופר המטומטם שלה, שחס וחלילה מישהו יפסיק לרוץ לפני הזמן! "מי מעביר גמישות?" שתלך זאתי
של"ח (בת-חן)-היא דיי בסדר, שמענו מכיתות אחרות שהיא גם נחמדה לפעמים, אבל בגלל שאנחנו כיתה מופרעת וחסרת תקנה-היא ממש מרשעת!
צרפתית (איזבל)-אוי ואבוי....מורה סנילית לחלוטין, ותרנית מידי, יש לה פאה, היא באה עם צעיפים ומפות שולחן לשיעורים, וכמובן-לא יודעת ללמד. וגם מאיימת להתאבדות ("אם לא יהיה פה שקט, אני קופצת פה מהחלון!" ושתבינו, אנחנו קומה שניה....קפצי כבר!) תנ"ך (ציפי)-אני לא כל כך מקשיבה בתנ"ך, כי זה מקצוע משעמם לחלוטין, אבל לפ התרשמותי אין הרבה ממה להתרגש......לא מחליפה בגדים, יש לה קול מעצבן.... מדעים (שוש)-משוגעת....צועקת ומתרגשת מתהליכים כימיים, ולא אוהבת את מי שלא מבין.....
וממש לא אופנתית.... מתמטיקה (ניסים)-דיי רשע, אבל יודע ללמד את החומר (תבינו, אין הרבה מורים כאלה).......רוסי.... גיאוגרפיה (תרצה)-דתיה, מנשקת את המזוזה שהיא נכנסת (אנחנו לא ישוב דתי)....שמנה מאוד מאוד ולא אופנתית וכמובן משעממת!
הגועל... מחשבים (אורית)-מעצבנת....מישהו לא מגיש עבודה-נותנת לו 40. בסוף השיעור היא אומרת לו "לך למעבדה, תדפיס שם ותביא לי לחדר מורים.". אז מה את רוצה?! יש לה קול מעפן..... וזהו.....

MrJacKasS

New member
אהלן שירה!

(שנינו בפורום חברים
...) ובקשר למורות - מזדהה איתך! מכיר את כל סוגי המורות/מורים שציינת! יש לי כאלה מכל סוג... אז חוץ מהפורום המגניב הזה... *חץ למטה*

למעלה