שלום ! אני חדש

enya

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

אני אריאלה בת 15 מכ"ס... מקווה שתהנה פה !

J u s t i n

New member
שלום ! אני חדש ../images/Emo13.gif

שלום לכולם ! אני חדש פה ! לפי דעתי הסידרה "הכי גאים שיש" שינתה את עולם ! לטובה ! הלוואי וכל העולם יהיה הומואים ולסביות ! זה דבר מקסים ! טוב אפשר לקבל בבקשה שירשור תמונות של ג´סטין (רנדי הריסון) כי אני חולה עליו !!!

yuli15

New member
Welcome../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אני יולי בת 16 מהצפון... ת ה נ ה !

J u s t i n

New member
איזו תמונה מדהימה שלו !!!

הוא בן אדם כזה יפה ! וגם לפי דעתי ה "מראה מראה שעל הקיר" זה דבר מהמם ! תמשיכו כך ! פורום מעולה ! אני ממש אוהב אותו ! * יש לך עוד ???

אהלן!!!

אני המכשפה של הפורום הידועה בכינוי טדי.... (באשמת יעל-סילביא-סאנשיין!!) לפי ההודעה שלך אין טעם לשאול בריאן או ג´סטין נכון?... ואני מניחה שלא תצתרף לחוג המשתהיפות שלנו... אני הסיו"ר.... מעיין(תכיר אחר כך..) היא היו"ר... ובעיקרון זה חוג למי ששונא את ג´סטין... מעיין היא היו"ר כי היא הראשונה ששנאה את ג´סטין .. מההתחלה... אני המשתהפת(משתהפת=הופכת שפוייה...) הראשונה.. וכל שאר המשתהייפות הן חברות.... טוב.. וואלקם.. אגב... לא נעים לשאול אך הכרחי... אתה גיי?.. מקווה שתהנה!!.. אגב... השם האמיתי שלי זה יפית.. אני בת 15 מכ"ס... ספר קצת על עצמך!!

סילביא

New member
ברוך הבא

אני יעל (או כפי שטדי קוראת לי סאנשיין) ואני חולההההההההה על ג´סטין שהוא במקרה הגבר הסקסי ביותר שיש היום בטלויזיה. אומנם לאוהבי ג´סטין אין עדיין אגודה אבל טוב לדעת שאנחנו גדלים אגב אני בת 23 מי-ם ברוך הבא ושאלה חשובה : מה אתה חושב על אית´ן?

ברוך הבא!!!

אני ליאור בת 14 מאיזה חור בצפון הנגב... אוהבת את בריאן וג´סטין עם עדיפות קצת יותר לבריאן... שונאת את מייקל(יותר נכון של החמור אבל כרגע אני בהפסקת אש עם מעיין וכל המשתהפות או איך שאין לא קוראת לעצמן) זהו נ.ב מזה שהעולם יהיה רק הומואים ולסביות??? זה אומר שאני אכחד??

maayan15

New member
מי אמר את זה?!?!?

היא רק שאלה...פשוט עם כל דגלי הגאווה שהוא שםבהודעה אתה מתחיל לחשוב.... לא כל מי שרואה את הסידרה הוא גיי...אף אחד לא אמר זאת...נא לא להוציא דברים מהקשרם! (ואדיקו...לא בכוונה רעה אבל...לא עזבת את הפורום??) אני אגב, מעיין...בת 15 מפ"ת....יו"´ העמותה נגד ג´סטין (אבל בוא לא נהפוך את השירשור לוויכוח כי זה פשוט לא כיף) ושמחה להכיר כל אחד שאוהב את הסידרה (אבל איך זה הגיוני שבריאן הוא לא הכי אהוב??...זה חולני
) אה...ומה באמת דעתך על אית´ן? (איזה כיף זה לרשום את שמו בלי לשים
!
מעיין

adiko

New member
רגע את רוצה שאני יעזוב

לא עזבתי כי היה קצת קשה כי אהבתי את הפורום הזה אני כאן מההקמה של הפורום ואני כאן וכולם שמים לב ואני לא צריך להציף ב1000 הודעות כדי שידעו שאני כאן כשיש לי מה להגיד אני אומר ונכון עזבתי אבל אחרי יומיים חזרתי אז מי שרוצה שאני יעזוב אני יעזוב אין לי בעיה כאן אם אף אחת וכמה אחדים כי אני ניסיתי לתרום לפורום אך ללא הצלחה כי יש לי מה לתרום ותודו לכל החברות שלכן שאני לא ינקוב בשמן שגרמו לכך שאני יפסיק לתרום מעצמי לא בא לכעוס על אף אחת כי הפורום חשוב לי ואני כן רוצה להישאר כאן אז תעשו טובה כשאומרים משהו גם אם לא נעים לשמוע אז תתנו ריספקט בכל זאת נכון הייתי קצת קוטל בנוגע ליצירות של בנות כאלה ואחרות וקרולינה שאיתה היה לי דווקא קשר טוב אז כששרימפי ניהל ואני כן נתנתי עצות וביקורות טובות אבל כשצריך להביע אני מביע ומי שלא נאה לא שלא יגיב טוב אני סיימתי להיום נקווה שהפורום הזה ימיך להיות טוב כמו שהוא

maayan15

New member
אני ממש לא רוצה שתעזוב...

פשוט ניזכרתי שאמרת את זה...אני אישית מעדיפה שתישאר כי כמה שיותר אנשים כאן הםורום יותר פעיל.....

mor 5

New member
וואו איזה ויכוח ניהיה מיזה....

אני לא יודעת בידיוק מה הלך פה(וגם לא רוצה לדעת...) אני רק רוצה להגיד שגם אם אמרת מילים מסוימות או ביקורות מסוימות לדעתי בכל אופן אתה לא צריך לעזוב את הפורום.. ואתה רצוי פה כמו כל בנאדם אחר... במיוחד עם אתה רוצה לתרום לו... לדעתי פשוט תיהיה קצת יותר רגיש בפעמים הבאות לגבי העבודות כי כל אחד רגיש ורוצה לקבל ביקורות טובה על העבודה שלו..(במיוחד מפני שהוא רק מתחיל עם זה.... ואין לו עוד ניסיון..) אבל חוץ מיזה... אני לא רואה כל סיבה להמשיך את הוויכוח הזה... מור(מקווה שלא דחפתי את אפי לעיניינים הלא קשורים אליי [האמת שהם קצת כן אבל לא משנה...] )

mor 5

New member
בהודעה למעלה ../images/Emo45.gif דיברתי על הויכוח

של אדיקו ומעיין...

adiko

New member
ואני לא פתחתי ויכוח סה"כ הבעתי דעה

וזה אחד הדברים שכאן מתבלבלים בין הכוונה לפתוח ויכוח או להביע דעה ולענות עליה

g a g a

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אני איריס מחדרה, בת 22 (כמעט). אני בטוחה שתהנה מהפורום. (אני יודעת שאני נהנית ממנו
) ! enjoy yourself

sapir21

New member
e../images/Emo36.gifm../images/Emo36.gifo../images/Emo36.gifc../images/Emo36.gifwel

אני שירלי בת 21 מנתניה

למעלה