שלום אני חדש+שאלה

Access M

New member
שלום אני חדש+שאלה

שלום קוראים לי גיא ואני חדש:) הורדתי את הפרק הראשון של העונה השנייה ואני רוצה לראות אותו, הורדתי גם את התרגום. עכשיו יש לי שאלה איך אני רואה את שניהם ביחד? מישהו יכול להסביר לי? תודה רבה:)

dance of life

New member
בתקוה שהכל פועל אצלך במחשב בסדר

פשוט תשנה את שם הקובץ של הטקסט שיהיה במדיוק אותו שם של הקובץ וידאו (פשוט תעשה העתק-הדבק). רק את הסיומות תשאיר כמו שהן - הוידאו בשלו (לא יודעת איזה פרומט הורדת) והטקסט .txt ברגע שתפעיל את הוידאו, הטקסט אמור לפעול (שיהיו באותה תיקיה במחשב)

Access M

New member
לא כל כך הבנתי:/

לא ממש הבנתי את מה שהסברת לי כאילו ניסיתי לעשות כמו שהסברת אבל ז הלא כל כך עבד:/ כנראה שלא עשיתי משהו טוב..

dance of life

New member
הסבר פחות מסורבל:

העקרון הוא פשוט: לשתי הקבצים (גם לוידאו וגם לטקסט) חייב להיות אותו שם מדויק. רק הסיומת (ז"א, של סוג הקובץ למשל תמונות יסתיימו ב".JPG") צריכה להשאר כמו שהיא. אם נניח שם קובץ הוידאו הוא prison_break_s02e01.avi אז שם קובץ הטקסט צריך להיות prison_break_s02e01.txt (רק הסיומת שונה) ששני הקבצים יהיו באותה תיקייה, כמובן אז תפעיל את הוידאו (אם לא עובד בWIN MEDIA PLAYER עם הכתוביות תנסה לפתוח בעזרת הנגן הקלאסי של WIN) הכתוביות אמורות לעבוד אוטומטית

Access M

New member
תודה רבה רק יש לי בעיה נוספת....

כנראה בגלל שלא הבנתי מההודעה הראשונה שיניתי לקובץ את הסיומת שלו ואין לי מושג עכשיו איך להחזיר את זה וזה לא עובד לי מה לעשות?:/

dance of life

New member
אם עוד לא סגרת את התיקיה

מאז ששינית את שם הקובץ בפעם הראשונה, תלחץ כמה פעמים CTRL+Z. זה עושה "בטל" לפעולה האחרונה. תקיש את זה עד שהכל ישוב לקדמותו. אם לא, תגיד לי מאיפה הורדת את הקובץ, אני אגיד לך מה הסיומת שלו. (תנסה .AVI, .JPEG, .WAV)

Access M

New member
הנה...

סגרתי מקודם את החלון אבל הורדתי את זה מפה: http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=159878

dance of life

New member
אתה כנראה עושה משהו לא פסדר ../images/Emo4.gif

1. קודם כל, הקובץ וידאו עכשיו עובד? 2. (אם כן...) העתקת במדויק את שם הוידאו לשם הטקסט? 3. שינית את הסיומת של הטקסט לtxt? אם בכ"ז לא עובד 4. ניסית לפתוח את הקובץ בעזרת ה classical media player של WIN? (אם אתה לא יודע איך -> קליק ימני על קובץ הוידאו -> פתח באמצעות -> תבחר את התוכנה) אם עשית הכל נכון זה בהחלט אמור לעבוד.

Access M

New member
יש לך מסנג'ר או משהו שנוכל לדבר שם?

אני כנראה באמת לא עושה משהו טוב...

koby44

New member
הנה...

תוריד את הנגן סרטים הזה - MV2Player זה נגן מאוד טוב ואיכותי, והוא גם מראה עם הכתוביות, בשביל שהוא ינגן לך את הסרט עם הכתוביות - צריך שהקובץ של הכתוביות יהיה באותה תיקיה שבה הקובץ של הסרט ושלא יהיו עוד קבצים של כתוביות באותה התיקיה... בהצלחה, ואם יש בעיות - תכתוב... :)

Access M

New member
הורדתי את התוכנה וזה כותב לי שזה

לא חוקי או משהו...אני כבר משתגע למה זה לא עובד?.......

קובי221

New member
לדעתי זה מיותר כל הקטע של הסיומות.

אני עושה אצלי בלי סיומות והכל טוב. למה? כי הוא כבר יודע מראש שזה קובץ טקסט/ווידאו.

dance of life

New member
ברור

הסברתי לו עם הסיומות מאחר ומי שלא מבין בזה פשוט יעשה "העתק-הדבק" של כל השם, יחד עם הסיומת של הקובץ וידאו... במקרה כזה לא יעבוד. אתה לא מתעסק עם הסיומות כי אתה יודע לעשות את זה. גמני לא נגעתי בסיומות אף פעם

אני בכלל שמה לזה את אותו שם, בלי שו

*שום סיומת מיוחדת או משו..וזה לא משנה השם..

dance of life

New member
אז לך יש תוכנה שעושה את זה

אני ויתרתי על תוכנות מיותרות על המחשב

קובי221

New member
ככה:

קובץ הווידאו וקובץ התרגום צריכים להיות באותה התיקייה. אחרי ששמת את שניהם באותה התקיה---> אתה מעתיק את השם של קובץ הווידאו, ומדביק את השם הזה במקום השם של קובץ התרגום. אח"כ אתה פותח רגיל כל נגן ורואה עם תרגום.

למעלה