שלום! אני חדש + פרטים

kerzman

New member
שלום! אני חדש + פרטים

מה קורה אנשים הכל טוב? אני שרון קרצמן מכפר סבא אני חבר של Mercyful God ו kipod2 אני אוסף טלכרדים (אספתי יותר נכון אבל אני חוזר) ואני מתחיל לעשות דברים של אומנויות לחימה אני מקווה שאני יתרום לפורום שלכם kerzman אם יש לכם להציע לי משהו מהנ"ל תשלחו בהודעה אישית או באיי סיי קיו 151784790 ונראה אולי יש לי מה שאתם צריכים

Mercyful God

New member
לעשות=לאסוף :)

ברוך הבא קרצמן , עוד מעט תגלה עד כמה הפורום הזה וחבריו נחמדים .

kerzman

New member
אופס צודק אחי תודה על התיקון

אני מתחיל לאסוף דברים של אומנויות לחימה

תמיר1991

New member
היי, אני תמיר מתל-אביב,

תכף בן 13. אני אספן בולי ישראל וחלל. יש לי טלכרטים מכל העולם, יש לך בולי חלל להציע (בישראל חסרים לי רק הנדירים, ואם יש מעטפות, תכתוב). תמיר.

ליילנד

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

הרעיון של לאסוף דברים הקשורים באומנויות לחימה נשמע מאוד מעניין, אבל מה אוספים בזה את כלי הלחימה של הנינג'ות או שיש עוד דברים. אני מאוד אוהבת טאי-צ'י וצ'י-גונג, אבל אני מתארת לעצמי שאתה מתכוון לאומנויות המלחמה היותר לוחמניות.

kerzman

New member
כמה דברים

אל תדברו איתי על בולים! יש לי 3 אלבומים זה של אימא שלי אני לא יכול לעשות החלפה וזה מה אשפר לאסוף באומנויות לחימה... אפשר את מה שאת אמרת אבל נראה לי שיש לזה ערך כספי דיי גדול אפשר כל מיני ספרים ישנים על אומנויות לחימה ישנות או פסלים קטנים תנו עוד רעיונות לעסק

python 4

New member
ברוך הבא!

ואל תקשיב ל- god, אתה יכול גם לעשות דברים של אומניות לחימה בעצמך. יצירה עצמית זה דבר מאוד מספק. אני יצרתי לעצמי כמה בולים כאלה, שמיד נהפכו ליקרים מאוד עקב העובדה שיש רק עותק אחד מהם (אם כי המעמד החוקי שלהם כבולים רשמיים עדיין מוטל בספק). כשאתה אומר דברים של אומניות לחימה אתה מתכוון לכלי נשק וכאלה, או גם לבולים למשל בנושא הזה? למשל בולי סמוראים מיפן?

kerzman

New member
התכוונתי שאני לא יכול לתת בולים

לקבל אני תמיד יכול... ולמה התכוונת שאמרת שלעשות אומנויות לחימה כמו שאתה עשית בולים..?!

Mercyful God

New member
חחחח ... שרון כנס ...

מה לאסוף ? יש המון ! אתה יכול לאסוף בולי הקשורים לנושא, כל מיני כלי נשק\מדים\חגורות , ספרים, חוברות, מאמרים, פוסטרים, סרטים ועוד . אתה יכול לבחור בין לאסוף דברים הקשורים לנושא, לבין לאסוף דבר מסויים אחד ... לדעתי תתחיל בגדול, ותאסוף דברים שתמצא . אם תאהב את הרעיון של לאסוף מה שעולה בידך הרי זה מבורך, ואם תחליט להתמקד בדבר אחד גם זה יהיה טוב .

קרצמן שלום.

אני ממליץ לך לקרוא, בתור סיפתח, את הרשימה הקצרה "איך מתחילים לאסוף" הנמצאת ברשימת המאמרים של הפורום. אחר כך נדבר על המשך, כשתגבש קצת יותר את דעתך. הכי חשוב - לבחור נושא שיעניין אותך לאורך זמן, שיש לך בו ידע מסויים, לפחות להתחלה.

i love usa

New member
יש לי גם בולים של כלבים

מה אתה מחפש של כלבים מכול מיני או של כלבי מזחלות ספציפי??

Mercyful God

New member
אני לא רוצה לדבר בשמו ...

אבל אני רק יציין ששנינו מתאמנים כרגע בשיטת "דניס הישרדות" . לשרון יש היסטוריה קצת יותר רחבה בתחום . (הוא כבר יפרט) .

kerzman

New member
כמו שחברי אמר

אני עוסק הרבה זמן באומנויות לחימה (מגיל 5 וחצי בערך) ובגלל זה אני קשור לזה ורוצה לאסוף דברים שקשורים לזה אני יקרא עכשיו את המאמר ויעדכן בקרוב יותר פרטים על האוסף החדש

Mercyful God

New member
מנצל"ש - אריק תודה רבה רבה !!!

הבולים והגלויה פשוט מדהימים ! תודה שוב . :)

kerzman

New member
אוקי החלטתי בבקשה להיכנס!

מה שאני רוצה שיהיה לי באוסף (כמובן שקשור לאומנויות לחימה): ספרים, מאמרים, תמונות, פסלים, בולים, פוסטרים, וכל מיני מוצרים או נשקים שמזכירים לכם משהו שקשור לאומנויות לחימה אם יש לכם משהו ואתם רוצים להחליף תצרו איתי קשר או בהודעה אישית או באיי סיי קיו 151784790

Mercyful God

New member
בהצלחה , אם יהיה לי משהו ...

תהיה בטוח שאני יתן לך . ושוב בהצלחה .

למעלה