שלום אני חדש פה

somebodddy

New member
מורה למחשבים

גמד קירח עם קול מצחיק. יש לו דמות ברמה 83 בMMORPG המצליח Sorry too Big Sorry too Small Online

Asseo

New member
חחחח שמואל

איזה מורה מצחיק הוא.....חחח הכי מצחיקים שתדעו כולם...זאבה לספרות היא משוגעת פשוט...!! יוסי השרוט...משה מנדלוביץ הוא אחד הגברים המחנך שלי... יהודית מטומטמת עם רמקול...ג'ניה הזאת עם ש' שורקת שאני צוחק לה בפנים קיצר תכירו לאט לאט

somebodddy

New member
שכחת את גיטר ורומן(רומה)

המורים למתמטיקה הכי מצחיקים שיש. יוסי(המורה לפיסיקה) הוא אחלה מורה, אבל חשוב מאוד לא להעיר לו על כישורי הציור העלובים שלו. הוא כבר הוציא על זה תלמידים... בכל אופן, חשוב מאוד להיזהר מ: *פרידה המורה לאנגלית *צפרירה המורה ללשון *DJ חיה המורה לתנ"ך בנוסף, כל מי שהולך למגמת מחשבים, חשוב מאוד שיקח בערבון מוגבל את כל מה שדיתה אומרת, ושיזהר משגיאות הכתיב שלה - אחרת הקוד לא יעבוד.

Blade Of Fire

New member
נו מה? כל הפורום הזה הולך לעמל ב'?!

רק עפתי משם וכולם נזכרו ללכת לשם?

NeTa MuFlEtA

New member
שלום לליאור../images/Emo24.gif../images/Emo217.gif.

בהצלחה בביצפר הסטלנים הראשי :).

liorhikri1991

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים החמה

ואגב הייתי פעם בפורום הזה,לפני חצי שנה בערך ואיך שהוא נעלמתי,לא זוכר את שם המשתמש שלי,שאלתי פה על עמל ב' ובסוף אני בעמל ב' אז תודה לכולם על קבלת הפנים היפה

danieli rose

New member
מורים...ספרו לי מה אתם יודעים עליהם

קיבלנו מערכת היום אז רציתי לדעת עד כמה נדפקתי :) מה יש לכם להגיד על בוריס... מורה לפיזיקה שפיגל יהודה (היסטוריה) חנה ואקיל (תנ"ך) ולמה לעזאזאל אני לומדת תעבורה בכיתה י'?!%#$%$#^ אה ומה זה אוריינות :|:| מה זה המקצוע המוזר הזה:| (הניה גולן מלמדת אותי את זה... מה שזה לא יהיה)

LuNa MaJnUnA

New member
בוריסססססס!!!

''X מצטמצם עם X כפרעליו!'' ''בן שלי הקטן.. שרצה להיות טייס...'' ''30 שנה אני צופה ב-NBA! זה אומר שאני יודע לקלוע לסל?? שבו תעשו תרגילים בבית!'' ''פיזיקה זה לא מקצוע לגאונים, זה מקצוע לישבנים''

למעלה