שלום, אני חדש פה ונראה לי שאני הכי גבוהה... 1.93
F Feehilys Girl New member 21/5/06 #8 חחחח..........לא! את ממש לא היחידה שנמוכה פה! ותאמיני לי שאם אנחנו בודקות מי יותר נמוכה אז אני מנצחת. חחחחחחחחחח...............את כבר לא מיוחדת
חחחח..........לא! את ממש לא היחידה שנמוכה פה! ותאמיני לי שאם אנחנו בודקות מי יותר נמוכה אז אני מנצחת. חחחחחחחחחח...............את כבר לא מיוחדת
י ילדה ושמה סוכר New member 21/5/06 #6 וואו יפה לך... סחטיין על הגובה... ברוכה הבאה, אני שני. למה ניזכרת רק עכשיו?
ק קטעים איתך New member 21/5/06 #25 את אומרת את זה../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif רק בגלל אדם נכון?! אגב, הבחור החדש כתב גבוהה שמתם לב?!
את אומרת את זה../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif רק בגלל אדם נכון?! אגב, הבחור החדש כתב גבוהה שמתם לב?!
S shiran™ New member 21/5/06 #26 תיקנו אותו כבר ../images/Emo6.gif איזה שמיניסט מעניין כמה קיבל בבגרות בלשון.
ק קטעים איתך New member 21/5/06 #29 כמו הגובה שלו...../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif
L LuLiLoPiLaTo1 New member 22/5/06 #44 חח ענבללושש אמרתי לך שזה כבר נגמר! ואדם נמוך?:-O ואת האמת..כן..אני אומרת את זה בגלל אדם..רק לא זה מהפורום ד"א לי אף אחד לא סוגר חלונות שיחה!
חח ענבללושש אמרתי לך שזה כבר נגמר! ואדם נמוך?:-O ואת האמת..כן..אני אומרת את זה בגלל אדם..רק לא זה מהפורום ד"א לי אף אחד לא סוגר חלונות שיחה!
ק קטעים איתך New member 22/5/06 #48 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חושבת שמבינים?!../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif