שלום אני חדש פה..

SouPn

New member
שלום אני חדש פה..

קוראים לי שחר והאמת שהתחלתי לשמוע את קולדפליי רק אחרי ששמעתי את talk-שיר ענק...וקניתי את הדיסק ועכשיו אני לא מפסיק לשמוע אותו..

ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo216.gif

אתה מוזמן ומזומן לשמוע גם את האלבום הראשונים והמוצליחם לא פחות! ואולי יותר.. אבל זה נתון לויכוח.. התאקלמות נעימה
שיר

SouPn

New member
אז מאיזה את ממליצה להתחיל?

יש להם עוד שני אלבומים?

daylighter

New member
בטח כנס

דבר ראשון ברוך הבא לפורום, יש לקולדפליי עוד שני אלבומים חוץ מהאחרון X&Y A Rush Of Blood To The Head parachutes אני ממליץ על הראשון אלבום אדיר פשוט אדיר וכמובן שגם על השני......... לפי דעתי האלבומים הקודמים יותר יפים מX&Y בהרבה...... טוב אז תהנה פה איש.

SouPn

New member
טוב אז אני אוריד..

אבל לא שמעת את זה ממני.. ותודה רבה אני אשתדל "In my dreams i was drowning my sorrows,but my sorrows they've learned to swim"

Roy1232

New member
ברוך הבא!

אם כל כך אהבת את X&Y, אז תתמכר ל A RUSH OF BLOOD TO THE HEAD.

SouPn

New member
תראו מה עשיתם..

כל אחד אומר משו אחר.. עכשיו אני לא אדע ממה להתחיל.. סתם תודה אני פשוט אנסה את שניהם "In my dreams i was drowning my sorrows,but my sorrows they've learned to swim"

WhiteShadows

New member
ברוכים הבאים:)

ואת חייבת לשמוע את הקודמים! הרבה יורת טובים לדעתי...כמובן שגם X&Y מעולה. תתחילי בparachutes-הראשון הכי טוב לדעתיP: ותיהני בפורום

SouPn

New member
רק הערה..

לא יודע איך הגעת למסקנה שאני בת אחרי שכתבתי בלשון זכר "In my dreams i was drowning my sorrows,but my sorrows they've learned to swim"

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifוולקאם!!

תהנה פה כמובן.. ואני ממליצה לך להתחיל עם האלבום הראשוןש להם שלטעמי הוא הכי טוב.. זהו תהנה..

dArrenHayes

New member
Talk ענק! הכי טוב שלהם.

ואני אוהב את שלושת הדיסקים אף פעם לא נדהמתי ככה משיר כששמעתי אותו לראשונה,ענק.

steelwater

New member
ברוך הבא

תקנה גם את הדיסיקם האחרים! הם מא דטובים! ביחוד השני.

למעלה