שלום אני חדש פה אני משוחרר טרי מצה"ל, שירתתי בחיל האוויר, מתנדב חודשיים במשמר האזרחי בצפון.
ה המסטיף New member 8/9/05 #1 שלום אני חדש פה אני משוחרר טרי מצה"ל, שירתתי בחיל האוויר, מתנדב חודשיים במשמר האזרחי בצפון.
ר רועי גבאי New member 9/9/05 #11 מהההההההההההההה את בסדר? יש את שכונה ה-ו- ----------------------------> חיחיחיחיחי
ה המסטיף New member 9/9/05 #14 ממש לא אם את מדברת על אנשים מהשכונה, אז אני לפני הצבא גרתי בת"א ואז עברתי לקריות. אני לא מכיר אך אחד
B benpual New member 10/9/05 #16 ליאל פשוט לא יודעת את האלפבית אז היא נזכרה בזה עכשיו..........חחחחחחח
L L I E L 1 New member 11/9/05 #17 בן לא ידעת ש==> שמשא"ז ובמשטרה לוקחים אחד שיודע לרשום שני יודע לקרוא בגלל זה בניידות תמיד יש ני אנשים אחד מקריא מה לרשום בדו"ח ושני כותב
בן לא ידעת ש==> שמשא"ז ובמשטרה לוקחים אחד שיודע לרשום שני יודע לקרוא בגלל זה בניידות תמיד יש ני אנשים אחד מקריא מה לרשום בדו"ח ושני כותב
I i need money New member 11/9/05 #18 במקרים כאלה... אז שני השוטרים בטח יוצאי מג"ב כי עוד לא ראיתי שוטר מג"ב שיודע גם לקרוא וגם לכתוב את הדוח באותו זמן מוזר האאאאאאאא..........
במקרים כאלה... אז שני השוטרים בטח יוצאי מג"ב כי עוד לא ראיתי שוטר מג"ב שיודע גם לקרוא וגם לכתוב את הדוח באותו זמן מוזר האאאאאאאא..........