שלום אני חדש פה

שלום אני חדש פה

אני אוהב את ברי כבר מגיל קטן ואני חולה עליו יש לי את כל הדיסקים חוץ מהדיסק החדש!!! אז רציתי לשאול שאלה שבטח כבר נשאלה דרגו את הדיסקים לפי דעתך האישית. ואם אפשר לקבל ביקורת על הדיסק החדש כדי לדעת אם שווה לקנות?

hen 10

New member
אמממ...קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמי חן ואני מכירה אותך מהפורום של מוניקה סקס שמי שמה זה Hen Roitman אם זכור לך,בכל מיקרה הביקורת שלי על הדיסק החדש הוא...שמאוד מאוד כדי לך ליקנות אותו מאוד הוא מדהים.(קודם כל אם אתה אוהב תשירים של ברי מכל הדיסקים אני בטוחה ב- 100 שתוהב את הדיסק החדש)
בקיצור ולעניין:תקנה ותהנה ממנו כמה שיותר

hen 10

New member
אמממ...קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמי חן ואני מכירה אותך מהפורום של מוניקה סקס שמי היה שמה Hen Roitman אם זכור לך. בכל מיקרה הביקורת שלי על הדיסק החדש הוא...שמאוד מאוד כדי לך ליקנות אותו מאוד הוא מדהים.(קודם כל אם אתה אוהב תשירים של ברי מכל הדיסקים אני בטוחה ב-100 אחוז שתוהב את הדיסק החדש)
בקיצור ולעניין:תקנה ותהנה ממנו כמה שיותר
סליחה שאני שולחת פעמיים פשוט לא כתבתי טוב! סורי:/

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון אממ 3 הראשונים שלי: 1. סימנים של חולשה 2. נגיעות 3. האחר תהני בשהותך כאן

ברוכה הבאה? אני הבנתי שזה

ברוך הבא! בכל מקרה אני חושב שהאלבום החדש די יפה, צריך קצת זמן להתרגל אליו אבל הוא חושף כמה צדדים מאוד מעניינים של ברי. החל מהשירים הכאסחיסטים דרך שירים קצביים, דרך הנגיעות המזרחיות ועד לשירים השקטים יותר. בכל מקרה, אלבום טוב כדאי כדאי! הסדר שלי? קשה, זה בטח ישתנה עוד כמה זמן מלבד המקום הראשון : 1.האחר 2.נגיעות 3.חם על הירח

טלולית1

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני טל! מקווה שתהנה בפורום! לא יצא לי עוד לקנות את הדיסק החדש של ברי אבל שמעתי אותו והוא אחלה דיסק!

T S F1

New member
היי.. ברוך הבא :)

האלבום ממש מעולה.. תוכל למצוא ביקורות בדפים הקודמים.. והדירוג: 1. סימנים 2. האחר 3. נגיעות

T S F1

New member
והנה לינק..

אממ.. יש פה רק ביקורת אחת.. אבל עדיף אחד מכלום.. have fun.. :)

היי אני סלב

מפרסמים ביקורות שלי ליד כאלה של קוטנר (עוד יואב) וכל מיני כתבים מפורסמים

T S F1

New member
חחחח...

היית אמור להגיד: "היי! אני סלב! אני מנהל פורום ברי סחרוף בתפוז!" P:

למעלה