שלום אני חדש פה

Itzik200

New member
שלום אני חדש פה

שלום אני חדש פה וקניתי לאחרונה את הMIO 168 אני עכשיו רוצה לברר איך אני מסדר את הGPS יש בו GPS מובנה אבל אמרו לי שצריך להוריד עוד כמה דברים כדי להפעיל אותו מה בדיוק? ויש אפשרות להתחבר לאינטרנט בלי להתחבר למחשב? אולי דרך אנטנה או משו? ואיפה יש אתר על הגדלת כרטיס קשיח - יש לו רק 60 MG ואני מחפש יותר תודה

mikeoreli

New member
קניית המכשיר זה הכסף הקטן...

אתה עכשיו צריך תוכנת ניווט: 1. דסטינטור - תוכנה לניווט בכבישי הארץ עם הכוונה ורשימה גדולה של נק' עיניין - התוכנה עולה כ2000 ש"ח. 2. נוויגטור* - תוכנה לניווט שטח וכוללת מפות סרוקות ברזולוציה גבוהה של הארץ - התוכנה עולה כ1000 ש"ח. *הנוויגטור מצריכה להתקין את המפות ששוקלות הרבה זיכרון על כרטיס זיכרון חיצוני ולכן אתה צריך להוסיף לעלות התוכנה גם כרטיס זיכרון מתאים. לגבי אינטרנט - יש לך 3 אפשרויות: 1. IR - אם יש לך טלפון סלולארי עם IR - תוכל להתחבר דרכו. שיטה זו ממש לא נוחה שכן צריך לשמור ששתי העיניים יהיו קרובות אחת לשנייה ותמיד בקשר עין. 2. BT - אם יש לך טלפון סלולארי עם BT - תוכל לרכוש כרטיס SD עם מקלט BT ולהתחבר דרכו לאינטרנט. 3. WIFI - אתה יכול לקנות כרטיס SD עם WIFI ולגלוש במקומות שבהן יש נק' חמות. הייתרון של 1 ו-2 אינטרנט בכל מקום, החסרון - עלות גבוהה ושיטה 1 ממש לא נוחה. הייתרון של 3 - לרוב היא בחינם, הרבה יותר מהירה משיטות 1 ו-2. החסרון - צריכת אנרגיה גבוהה והכיסוי של הWIFI נמוך מאוד יחסית לסלולאר. לגבי הגדלת ה"כרטיס הקשיח" - יש לך במכשיר שלושה סוגי זכרונות: 1. ROM - עליו יושבת מערכת ההפעלה ואולי יש לך כמה מ"ב אחדים לשמירת עברית ואולי כמה קבצים קטנים. 2. RAM - עליו יושבות התוכנות הנוספות וגם רצות עליו. למעשה הזיכרון הזה מתחלק לשניים - מקום לשמירת התוכנות ומקום להרצתן כך שבפועל יש לך הרבה פחות מ60מ"ב. 3. כרטיס זיכרון - עליו יושבות תוכנות וקבצים אחרים. ניתן להכניס למכשירך כל כרטיס בכל גודל שקיים ויהיה קיים אי פעם בתקן SD. כרטיסים ומחירים תחפש בזאפ.

למעלה