שלום, אני חדש פה...

Sam Anand Nityo

New member
שלום, אני חדש פה...

היי. שמי סם והגעתי לכאן מיד לאחר שהתברר לי שיש גם פורום המוקדש לס"ג בתפוז... אני אנסה לספר איך הגעתי להיות אחד הFANS של הסדרה הזאת. מקווה שלא אלאה אף אחד בסיפור. את השם סטארגייט אני מכיר כבר מספר שנים טובות, מאז שראיתי (בקולנוע) את הסרט שעליו מבוססת הסדרה. יצא לי פעם או פעמיים להיתקל בסדרה הזאת בערוץ 1, אבל לא ממש התעמקתי בזה. חשבתי לעצמי "סדרה שמבוססת על סרט - לא יכול להיות משהו רציני" - כיום אני מתחרט על זה, כמובן... לסדרה עצמה הגעתי בדרך טיפ-טיפה מוזרה. הייתי אצל חבר ונשארתי לישון אצלו, ומכיוון שאינני מסוגל להירדם ככה סתם בלי משהו שמנגן ומרצד לו מול העיניים שלי הוא הציע לי להירדם מול סטארגייט-אטלנטיס - הפיילוט. מיותר לציין שאהבתי את זה מאוד, וכשחזרתי הביתה, התחלתי לחפש באינטרט פרקים נוספים של הסדרה. (וידוי קטן - אני לא צופה בטלויזיה מזה 3 שנים - בזבוז של זמן וכסף לדעתי. מה שאני אוהב אני מוריד באינטרנט וצופה בזמן שלי, ובתנאים שלי) היתה תקופה שלא שוחררו פרקים לרשת , ובשעמומי הרב החלטתי "למה לא לבדוק מה היתה שווה הסדרה המקורית, לא יכול להזיק". והורדתי את הפיילוט לעונה הראשונה. אתם מנחשים נכון שהתאהבתי בדמויות, ובמיוחד זו של ג'ק או'ניל , המגולמת ע"י מי אם לא גיבור-ילדותי מ"מגייוור" ריצ'רד דין אנדרסון. אהבתי את הנאמנות לסרט ואת המחשבה לתת לי כאחד מאלה שראו את הסרט, מעבר יפה ומוסבר היטב לעלילה בסדרה. מאוד משכנע. מייקל שאנקס מאוד מאוד דומה לג'יימס ספיידר, וכמעט חשבתי בהתחלה שזה אותו שחקן... בקיצור, במשך קצת יותר מחודש הורדתי כמעט (!! נכון לרגע כתיבת שורות אלו) את 4 העונות הראשונות... אז אני רוצה להגיד ברוכים הנמצאים, וטוב לדעת שיש עוד נפשות ששותפות לאהבתי החדשה... מקווה שתקבלו אותי לשורותיכם...

Chelnak

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

רק הערה קטנה: אסור לדבר על הורדות בפורום...

kinspirit

New member
ברוכים המצטרפים ../images/Emo42.gif

להירדם מול פרק הפיילוט של אטלנטיס? איך אפשר לעשות כזה דבר?!
אז ברוכים הבאים, ואנחנו יותר משמחים לראות כי מצאת את דרכך אלינו (סתם מתוך סקרנות, איך גילית את הפורום?). אנחנו קהילה מפוזרת בגלות, וכל בן/בת ששבים הביתה משמחים את ליבנו ומאומצים במהירות
הם גם מקבלים שורה של מטעמים, אבל את זה אני כבר אשאיר למישהו אחר... שני דברים קטנים וחשובים (שבתור מנהלת אני מוצאת את עצמי אחראית להיות "השוטר הרע" ולשוב ולהזכיר) - אנחנו נזהרים מאוד מספויילרים בפורום. כך שבכל פעם שמדברים על עונה/פרק שלא שודרו בארץ, יש להשתמש בשדון הקטן והחמוד
, ומומלץ (מאוד!) גם לכתוב באיזה עונה/פרק מדובר, בכותרת ההודעה. דבר שני, כפי שכבר נאמר, אסור לדבר על הורדות בתפוז...כולנו מקבלים את הפרקים בוידאו מהדודים שלנו בארה"ב
kinspirit

למעלה