שלום אני חדש פה

• פותח הנושא AJ5
  • פורסם בתאריך

AJ5

New member
שלום אני חדש פה

שלום לכולם אני תמיד התעניינתי בצילום דיגיטלי.. אני נורא נהנה לראות תמונות שצולמו במצלמות דיגיטליות ועובדו וגם כאלה שלא עברו עיבוד. תמיד רציתי מצלמה דיגיטלית.. וסופסוף אבא שלי החליט לקנות אחת!! הבעיה ששנינו לא מבינים בעדשות שיש למצלמות ודברים כאלה ומה כדאי לקנות.. קיבלנו רק המלצות כלליות כמו: עדיף שהיא תהיה מעל 5 מגה פיקסל או שעדיף שיהיה לה זום אופטי מעלה X5 וכו'.. וזה לא עוזר לנו הרבה.. אז אני ממש אודה אם תמליצו לי על מצלמות דיגיטליות.. התקציב שלנו הוא עד 2500 שקל תודה מראש :)

AJ5

New member
ד"א המטרות שאני צריך את המצלמה

אני צריך מצלמה שתהיה לכל המשפחה.. בשביל תמונות משפחתיות כידי שנוכל להדפיס אותן אחרי זה . וגם אני צריך את המצלמה בשביל התחביב ז"א אני צריך שהמצלמה לא תהיה כולה אוטומטית ככה שאני אוכל לשלוט בה.. כי אני מעוניין לצלם נוף, חפצים, ולעשות תמונות אומנותיות.. כידי אחרי זה לפרסם באינטרנט או להדפיס

ארזS

New member
אני ממליץ

שתבדוק אפשרות לקנות Minolta Dimage Z3 או לפחות Z2 שזה מה שיש לי. מצלמה מעולה ! בהצלחה.

AJ5

New member
אני שמתי עין על הZ3

הדבר היחיד שמונע ממני לקנות אותה הוא שקראתי שיש לה פלאש חלש.. והיא לא מצלמת טוב בתוך חדר והרבה ארועים משפחתיים מתרחשים אצלינו בבית ובערב.. אז אני לא מעוניין לקבל תוצאות לא טובות מהמצלמה כשאני מצלם ארועים משפחתיים.. ואיפה הכי כדאי לקנות אותה ב camera4less.co.il?

AJ5

New member
לאף אחד אין תגובה על זה.?

משהו?.......................

I R I S C

New member
הסופר זום מיועד לצילומי חוץ בעיקר

עם אור חזק. בחדר-משתמשים בכל מקרה כשהזום לא פתוח,כלומר זוית רחבה. ועדיין לא נתקלתי במצלמה,קומפקטית ופשוטה ככל שתהיה שלא תצלם טוב בחדר-זה הצלם: שמים על חצובה, מפעילים את הטיימר, מכוונים ולוחצים. מקסימום ייצאו עיניים אדומות,ה'מחלה' של כל המצלמות הללו,בלי יוצא מן הכלל,דבר פעוט שמתקנים בפוטושופ. ואם ללא חצובה:אז נשענים על משענת הכסא,מחזיקים מאוד יציב. בצילום בפלאש החשיפה די קצרה ולכן אין מריחות. מה שכן,הפלאש הפנימי בכל הקומפקטיות חלש,כמו אור נר,לצורך השוואה,אז מגדילים את הרגישות,ל400 למשל,בדיוק כמו שבצילומי חדר במצלמה קומפקטית רגילה מצלמים בפילם 400 אסא. ממליצים עליה בגלל מיצב התמונה,בזום גדול זה די חיוני.

למעלה