שלום...אני חדש פה...!

sHAi CoheN 2

New member
אמממ...

אני עולה עכשיו לכיתה יב ואני לומד בבית ספר ויצו לאומנויות בחיפה. (אם זה עוזר לך...חחח) זה בית ספר של מגמות

sHAi CoheN 2

New member
אמממ....

עשיתי יחידה אחת בתאטרון מעשי (מנולוג) עשיתי עוד יחידה אחת באנגלית עוד יחידה אחת בלשון ועוד יחידה אחת בתנ"ך

sHAi CoheN 2

New member
האא...חחח

אממממ....עשיתי את המונולוג של קזבלן. מי שבא לו לראות אותו. אז זה נמצא במחזה "קזבלן" בעמ' 55-56 אחלה מונולוגג!! באמת!! מי שיקרא אותו יחשוב שאפשר לעשות אותו ככה וזהו. אבל זה לא!

The Boy From Oz

New member
לשי

נכון אתה השתתפת בהצגה האגם המוזהב בתיאטרון חיפה? חח פשוט חבר שלי השתתף בזה גל כשהייתי איתו בחטיבה ברעות והשם שלך היה לי מוכר..

sHAi CoheN 2

New member
פרדוקס השחקן

כל מי שיודע בפורום מה זה פרדוקס השחקן ויכול להסביר לי. אפילו אם זה יהיה שורה אחת או 2 מילים זה יעזור לי. תודה רבה. שי.

Minimal Affair

New member
לפי אבא שלי

פרדוקס = לא הגיוני. השחקן יכול להגיב בצורה לא הגיונית, אבל בסופו של דבר - הדמות הגיונית.

Minimal Affair

New member
יותר מחודד

במהלך ההצגה, השחקן יכול להגיב לדברים שונים בצורה לא הגיונית. אך לבסוף - הדמות תצא הגיונית.

ואבא שלך מומחה לתאטרון

ככה שצריך להתחייס למה שהוא אומר בכובד ראש. זאת לא חלטורה.

Minimal Affair

New member
אתה אמרת, לא אני.

אל תצחק על אבא שלי בבקשה. ודוגרי - הפורום הזה חלטוריסטי ברמות.

Minimal Affair

New member
ופעם הבאה

תישארו עם חור בהשכלה. כי אני לא אשאל את אבא שלי עכשיו כלום. והכל בגלל הזילזול. ובכלל - תשכחו ממני. אתם יכולים לקלל אותי כמה שאתם רוצים, לזרוק עלי אבנים. אבל כשזה מגיע לאבא שלי - כדאי שתזהרו. תמותו בוגדים. ובנימה זאת - Viva La Revolution

למעלה