שלום...אני חדש פה...!

sHAi CoheN 2

New member
שלום...אני חדש פה...!

קוראים לי שי כהן ואני לומד בויצו במגמת תאטרון. ורק היום ראיתי בכלל שיש פורום של אומנויות הבמה בתפוז.

sHAi CoheN 2

New member
שאלה לי אליכם...

מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא חומר על פרדוקס השחקן?

פרדוקס השחקן?

אני יודע רק על פרדוקס השקרן, שאם שאם אתה אומר "אני שקרן" אתה בעצם מבטל את מה שאמרת וכו'. יכול להיות שמדובר בעובדה ששחן אני להעמיד פנים, לשקר כשהוא נכנס לדמות, למרות שזה לא נשמע הגיוני.

normajean

New member
HALO וולקאם

מה שלומך שי?:) עדיף מאוחר על לעולם לא..או חרא אחר של פתגמים סגנון פיטר פן. איך בויצו?

sHAi CoheN 2

New member
את מכירה את ויצו?

איפה את גרה? אמממ...בויצו מבחינת מגמת תיאטרון...ענק אין לי טענות! רמה מאוד גבוהה!

normajean

New member
שמעתי עליו../images/Emo9.gif

אני גרה בהרצליה,אבל בלי קשר. אגב על פרדוקס חיפשתי לך בגוגל והיו מלא מלא תוצאות אני לא יודעת בדיוק לאיזה כיוון אתה רוצה אבל חפש שם [www.google.co.il] טוב לשמוע, מקווה שתסתדר עם רמת השיגעון של כמה מחברי הפורום שלנו, בכל מקרה בד"כ שמח או לפחות יש אקשן כאן.

sHAi CoheN 2

New member
תודה!

אבל כבר חיפשתי בגוגל וזה באמת מצא מלא תוצאות אבל לא ממש מצאתי משהו שיכול באמת לענות לי על השאלה מה הוא פרדוקס השחקן? בכל מקרה תודה רבה לך!

normajean

New member
נאמ נאמ בן כמה אתה שי? ו...

פרדוקס השחקן הוא המצב שבו כדיי לומר את האמת על הבמה אתה חייב לשקר,כלומר,לשחק,כלומר להעמיד פנים ולהיות מישהו אחר. ברור כאן כי השקר הוא מעין מוסכמה בין האמן לקהל והקהל מצפה לשמוע ממנו דברי אמת וטעם למרות הסתירה הפנימית שקיימת במצב. מקווה שזה עזר.

sHAi CoheN 2

New member
אממ....אני ביום ראשון יהיה בן 17!!!

תודה רבה לך על ההסבר שלך.
אני אשמח אם עוד אנשים בפורום יעזרו לי בנושא. בת כמה את....ורגע, איך קוראים לך בכלל?

normajean

New member
נאממ מזל טובים!!!!!!!:) אתה צריך

להוסיף את זה ללוח ארועים שלנו בפורום כדיי שוכלנו נחגוג לך ויהיה שמח ומקפץ.. יש לי עוד קצת דרך עד ל16.. וקוראים לי הדס לצערי

normajean

New member
נאממ שלחתי את התאריך והתיאור והכל

אל המנהל לאשר..אבל אני חוששת כי הוא הקדים אותי וכתב כבר פחות מגניב ממני.. טוב נו יש לי פרוטקציות איתו אולי נסדר משהו
ממ*מסמיקה* אבל אני מאוד לא אוהבת..את השם

למעלה