שלום אני חדש פה

SarcaSeriouS

New member
פעם שלישית ../images/Emo135.gif. אהלן, איצ'ה!

ממצב איתך? מה קורה יא גבררררררררר ? ? ? אפשר לסחוט ממך קצת יותר-הרבה-המון-ממש המון פרטים עליך? איך הגעת אלינו? ואל תגיד שבאוטובוס...כולנו יודעים שגלשת לפה
ארון אחסון מגבות וכלי רחצה נוספים? מיטה זוגיות חשמלית מתכווננת? מגירה רחבה מעץ מלא לשמירת דפים? איקאה! מי צריך יותר!... דר"א, איך ברמת גן? כאילו, באמת יש שם גנים על רמה או שזה נועד להטעות את העם? לימור, לטיפולך! (עכשיו תחפשו אותי בפורום "Rק בישראל" בטח...). כולם להגיד ברכה: ברכה! איך המרגש להיות חדש? קבל
שמונח על מגש.

מי אני מה אני

אז כמו שאמרתי אני בן 19 מרמת גן איך הגעתי? סתם חיפשתי באינטרנט.........וזהו תגידו מישהו יודע(בטוח אתם יודעים) לאן אפשר לצאת באיזור פשוט אני בכלל חדש באיזור המרכז...

SarcaSeriouS

New member
ת"א מפוצצת באתרי בילוי ורדרדים!

קרפא דיאם DIX G מינרווה אוקי...נודע לי עכשיו כי שביתת המוח שלי לא נתסיימה וכי אאלץ לחזור לשולחן הדיונים (זיונים...של המוח...). מי עוד? מי בא? מי ? מי?

James Hammerton

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

המממ יש את הקארפה, הג'י, התיאטרון (יום חמישי), הגורקי והVOX אין לי מושג היכן הם נמצאים בדיוק ומי יותר טוב (כאילו ת"א, והתיאטרון זה ביפו), אני מקווה שאחרים יוכלו לספר לך...

ranushh

New member
ברוך הבאאא../images/Emo24.gif

אני רן נעים מאוד תהנה לך בפורום!! וספר על עצמך עוד קצת..כמו שתמיד אני אומר:)))))))))))))

שלום!

איזה גל חדשים... אני הולכת לאלתר לנו שירשור היכרות! הריעו! אז... ספר על עצמך! מה דעתך על חצילים? ופיקה צביק? (פיקה תעשה לי כלב!) ומירי לוחסה? וריקודים בעירום מסביב למדורה שעליה מועלת כקורבן שרל'ה שרון? טוב, אני חושבת שזה הכל, אנחנו נשקול את הצטרפותך בהתאם לתשובותייך *וועדת קבלה* *וועדת קבלה* ואם שמתם לב, לא אמרתי לו להתפשט! אני מתחילה להיגמל! הריעו ושמחו!

SarcaSeriouS

New member
מה זה לא אמרת לו? תתפשט במיידי!

שוב שרשור הכירות? ...
. טוב נו...אבל הפעם אני כותב הרבה..רק הפעם... כן, באמת יש המווווווון חדשדשים דנדשים. אפשר עכשיו להתחיל ללמד אותם דברים חדשים...אם אתם 'יורדים' לסף דעתי...שמישהו יביא טיפקס...הראש מתחיל להיצבע... את כבר יודעת שאני בעד ריקודים+ תוספות. מי מצטרף? <מזיל ריר של כלב נגוע בכלבת...אממממממ...מפתה ביותר...> ועכשיו בלי רמיזה מינית כלל: אני מחפש
לימי הפטפוטים הרבים. ד"ש.

למעלה