שלום אני חדש פה.

• פותח הנושא MGP
  • פורסם בתאריך

MGP

New member
שלום אני חדש פה.

אז הניקניים האמיתי שלי זה PrInCeAl פשוט החלפתי במיוחד לפורום הזה (אלוהם יודע למה...) אז קצת פרטים עליי אני לא יודע מאגיה (הצלחתי לעשות רק שני כשפים בחיים הקמרים שלי) אבל אני לומד אצל מורה (דיי מעצבן אבל אתם יודעים "מורים בימנו) אז יש לי חוש הומור נהדר, אני חתיך ואני פנוי. (רק בן 13) אז מקווה שיהיה לי פה טוב למרוט שאני לא חושב שמאגיה צריכה להיות מחולקת לצבעים. בברכה ממני: אלכסנדר רייכל.

Yon

New member
אצל איזה מורה בדיוק?

ומה הוא מלמד אותך? איך הגעת אליו?

MGP

New member
אני לא מבין למה זה חשוב.

בכל מקרה. אני לא מצאתי אותו הוא מצא אותי (ועוד הרבה מורים אחרים. אבל בחרתי בו ועוד עוזר אחד שלו.) אני יגלה את השמות אחרי שאני יקבל את אשורם. הוא מלמד אותי את המאגיה משהו שקוראים לו נפרה (מאגיה קרבית) רציתי להיות מאג שחור אבל הוא הוציא לי את זה מהראש דיי מהר.

Yon

New member
זה חשוב

כי אי אפשר פשוט לפרסם מודעת דרושים בנושא.

MGP

New member
לא פירסמתי שום מודעת

דרושים למורים. יש לי מורה שאני גאה בו (פחות או יותר) וזהו. אז אני לא יגיד את שמו מבלי אישורו אם אני ידבר איתו בערב אני יכתוב בפורום, טוף?

nepthys

New member
ברוך הבא.

אני אישית רציתי לשנות את שם הפורום מאז שמוניתי למנהלת, אבל משום מה לא הרבה תמכו ברעיון הזה.

MGP

New member
יש לי רעיון....

אולי פשוט יקראו לו מאגיה לשימוש טוב (בדרך כלל)? רעיון טוב לא?

שלום לך!

שלום וברוך הבא
יש לי 2 שאלות אליך...(אם אתה מוכן לענות עליה) לא הבנתי בדיוק איך המורה/ים שלך מצא/ו אותך,כלומר איך הם מצאו אותך בקיצור? ומאיזה חלק בעולם אתה? מאחד ששואל

MGP

New member
ובכן...

כתבתי הודעה בפורומים בפיצוץ (למרות שהם נטושים) וקיבלתי מלא תגובות לא אהבתי שום תגובה ואיזה אחד בשם אדי שלא היה בפורום מצא אותי באייסיקיו.

MGP

New member
ולהוסיף....

למה אתם כל כך מתעניינים במורים?

למעלה