שלום אני חדש פה !

shipper heart

New member
*מרימה יד* ואני!

אבל אני לא אוהבת את הארי...בגללו סיריוס מת!! זה בגלל הארי וקריצ'ר ובלה וולדי והארי ומאלפוי וסנייפ ו...פרסיבל*קצת* והארי וקריצ'ר והארי.... גררר.... הוא הדמות האהובה עלי *סיריוס*...אם היא תגע ברמוס אנ'לא יודעת מה אני אעשה לה....

הרמוני

New member
אני יודעת שאנחנו קצת סוטים מהנושא

אבל איזה ממי אח של הגריד!!! ד"א קראת בעברית או באנגלית? *אנגלית שולט!*

shipper heart

New member
נו באמת שירה...חח תעשי 2+2

אם ידעתי שזה המשפט של סיריוס וקראתי את זה שבועיים אחרי שזה יצא מה נראה לך?! ברור שבאנגלית!!!!! רציתי לקרוא את זה פעם אחת בעברית אבל רק מלשמוע על התרגום החלטתי שאני לא אעניש את עצמי...התירגום פשוט עצוב ומגעיל... god bless you merry hipogriff= מי ימלל על היפוגריף שאוכל... אלוהים ישמור!! וזה הפך לכיכר גרימולד!!! כיכר!!! גררר...צעקתי על חברה שלי חצי שעה באיציק כשהיא אמרה לי שהסתומה תירגמה את זה לכיכר גרימולד... וגם לונה המג'נונה!!! והבית מתבלק!! אני חטפתי שוק...לא קוראת יותר HP בעברית...never ever...

הרמוני

New member
חחחח... איזה עמה אני

אבל 2+2? כמה זה יוצא? (3 יחידות מה לעשות...) האמת את ה 4 הראשונים קראתי קודם בעברית ואח"כ שוב באנגלית ובחמישי כבר לא רציתי לחכות שנה לתרגום חוץ מזה שהתרגום באמת ממש דפוק.... וחוץ מזה אני יודעת אנגלית מספיק טוב... *ביקי שולט..*

shipper heart

New member
כן גמני קראתי אותם בעברית אבל זה

בעיקר בגלל שהייתי בכיתה ג' כשהראשון יצא...חח לספר הזה לא התכוונתי בכלל לחכות לעברית... טוב אני הולכת לראות GI...הלך מהר הפעם

shipper heart

New member
אני?! לנטוש?! לאאא מפתאום?!

אבל ראיתי גוד אינטנשנס *טוב חלק...עד שקפץ הפקק...אני אראה את השאר אח"כ* וכתבתי את הפיק...*ואני עדיין כותבת אותו*

cjharm

New member
שששששששששששששלללללווווווווום!!

ברוך הבא לעולם של הארם ומאק (ובאד והאיירט וAJ - וAJ- וווב ....ובאגמי..) אנחנו די נורמלים.... "נמלים הולכות להשטלת על העולם - באמת, מי יעצור אותן?" טוב אז עם לא ממש ממש הפחדנו אותך..... ברוך הבא! (אני קשת....)

למעלה