שלום אני חדש פה !

ROY ABS

New member
שלום אני חדש פה !

קוראים לי רואי ואני מת על ג`אג , מת על הארם ומאק ושונא ברמבי ויש לי שני שאלות 1.מה זה שיפר 2.מה זה LL .

shipper heart

New member
מממממ בחור כלבבי!! welcome aboard

1. אתה שיפר...וחוצמזה שיש את זה במילון פורום....שיפר זה אחד שרוצה ממש ממש ממש שזוג כלשהו יהיה ביחד במקרה שלנו זה הארם ומאק
2. LL מופיע במילון שלי...חחח זה קיצור לפרק Lifeline *וזה בלי S!!!* פרק 622 של ג'אג שזה הפרק הכי שיפרי והכי מדהים שיש

אהההם...אני פה.???../images/Emo9.gif

כולה חצי יממה והתגעגעתי ימבבבבה! מה קורה חברים שלי??????????????? הפשלתם שרוולים? מתחתם ידיים עשיתם את כל ההכנות? יופי.... כי היום ב00:07 תצטרכו לחבק אותי הרבה הרבה הרבה.... גגגגגל! האתר שנתת לי למטה *איפה ששאלתי מי זה מייג'ור* ע-נ-ק! רק למה בדיוק אי אפשר לקחת משם תמונות??? פעם ראשונה נתקלתי בכזה דבר! וזהו...חוצמזה...שתפו אותי!!!!I AM HERE!

Dark Storm

New member
לא נראה לי שהם הלכו...

פשוט בודקים את הפורום כל כמה דקות, תני להם זמן
אז מה נשמע מאמי ?

גיל זוכר....

שלפני כמה זמן ...בויכוחון הקטנטן שהיה לנו ב ICQ אמרתי לך שבסוף אתה תכנע...ושאין טעם לצאת למלחמה אבודה מראש????? חחח....כמה שצדקתי.... חוצמזה... היום יש בומרנג 2... קשה...קשה....כ"כ כואף.... כל היום חשבתי לעצמי:"סוזי...איך לעזאזל את תהיי מסוגלת לראות שיכאיבו ככה לגבר חלומותייך ? איך????" ואז עניתי לעצמי:"טוף סוזי , פשוט לא תראי את הפרק! תכחישי את קיומו!" ואז עצמי ענה לי:"מה...אבל לא הכל וורוד בחיים...וחוצמזה..את הרי יודעת איך זה נגמר...ראית אדריפטד....(על LL רק שמעת כי המחשף הדפוק שלך תקוע דווקא בפרק הזה על 16.82MB) אז את חייבת לראות! לא מסובבים לבונבוני את הגב בשעת משבר..." ואז עצמי ואני החלטנו פה אחד: רואים היום בומרנג 2. ואח"כ באים לבכות.(ולקלל את מי שרק אפשר....חחח...)

Dark Storm

New member
אווו....

אל תדאגי, הרי בסוף הארם ומאק כן יהיו ביחד (ממה שהבנתי מכל הדיבורים כאן), תחשבי על הפרק הזה כעל רק עוד דבר שיגרום להארם להבין שהוא אוהב את מאק. (אוף אני נשמע כמו בחורה, את רואה מה את עושה לי??
)

כן... ../images/Emo9.gif חחח.....

סופסופ הפירות... החינוך בסוף משתלם.... ובטח שהם יהיו בסוף ביחד! למה אם קתרין לא חותמת עונה 10 אני הולכת להחליף אותה , ואני אראה לככככככולם מה-זה להיות שיפרים בטרוף....(ועל הדרך...אני אהנה מזה...אוי אוי אוי איך שאני אהנה מזה...חחחח...) כל מה שהם לא נתנו להארם לבטח....סוזי תהיה בשטח...הארם לא יהי במתח! IF U ALL KNOW WHAT I MEAN..... חיחיחיחי.... אבל אל תדאגו...בפרק הסיום אני אגרום להם להביא את מאק.... ואז אני אגיד להארם שאני חייבת לחזור לישראל...והוא יבכה כמו תינוק ואז אני אגיד לו...אל תבכה בונבוני שלי...מאק פה...ואותה אתה אוהב כבר כ"כ הרבה זמן...שכח אותי אהובי היקר...יהיה קשה אך תנסה....ואני אעזוב והוא יחזור למאק... ואז כולם יהיו מרוצים! גם הארם,גם מאק גם אני...(שהשיפריות חזרה למקומה בגללי...שנהנתי לי כמה פרקים על בונבוני שלי...ושמאק והאם TOGETHER FOREVER) א - ש - ל - י - ו - ת!

ובגלל הפרק של היום.... השיר שמתנגן

לי בראש הוא שלPHIL COLLINS - AGAINST ALL ODDS כל מילה תפורה . כל מילה.

Nushi G

New member
Welcom aboard!

ובקשר לשאלות שלך- יש "תשובות לשאלות נפוצות" למעלה, וגם מילות להבנת shipper heart (שהיא גל שלנו..)- שם תמצא את התשובות לה-כ-ל!! And that's a promiss ("and I never make promisses I can't make")-Just like Harm

shipper heart

New member
Well JTFC!!

תאמיני לי אני הייתי במצב הרבה יותר גרוע... בערך שבועיים לפני שקיבלתי את הספר *ביום שהוא יצא...קיבלתי שבועיים אחרי* חברה שלי מצאה פיק שמדבר על מה שקרה אחרי שסיריוס מת...ואני מהפיק התחלתי לבכות רצח...אני והיא התחלנו לקלל את JK במסנג'ר ומה לא...אני נשבעת לך בכיתי כמו אנ'לא יודעת מה...אחרי זה בדקתי בפורום הרשמי של HP כדי להיות בטוחה שהוא באמת מת...קראתי שכן והתחלתי לבכות שוב. אחרי זה קראתי את הספר...הרטבתי אותו מרוב שבכיתי...האמת 37 היה אפילו יותר עצוב *the lost prophacy* כי אז מעכלים את זה...לוידעת....אז בכיתי גם ב35 כשהוא נופל ולופי מחזיק את הארי ואומר לו he's gone ואז עוד יותר כשדמבלדור דיבר.... ואז קראתי את הספר השלישי והתחלתי לבכות כשפאדג' האידיוט מלכלך על סיריוס בשלושת המטאטאים ואז קראתי שוב את החמישי ובכיתי שוב...ואז דיברתי על זה ובכיתי שוב וקראתי שוב את השלישי...ובכיתי שוב...חח ועכשיו אני מנסה לקרוא את זה שוב אבל אני נתקעת לפני שאני מגיעה לפרק הזה...אני פשוט לא מסוגלת להגיע לשם שוב...

הרמוני

New member
אחרי הפרק הזה

הייתי ברוגז עם הספר והפסקתי אבל החזקתי בדיוק כמה דקות והמשכתי לקרוא כולי בשוק, לא ידעתי מי ימות לפני שקראתי וגם ניסיתי לנחש אבל ממש לא ניחשתי שזה יהיה סיריוס כי הוא כזה נשמה והדמות הכי מגניבה, איך אפשר להרוג אותו, וכולם היו כאלה מסכנים במיוחד הארי ואני...

למעלה