שלום אני חדש פה :)

שפנפן

New member
שלום אני חדש פה :)

אממ אין לי כל כךך הרבה דברים להגיד. נכנסתי לפה כמה פעמים ונראה לי מקום נחמד אז אני אשאר לי קצת. אהה ושחכתי את משפט הפתיחה שלי. אההם אני דור בן 16 מכפר סבא ואני רוצה להשאר באילום שם :)

fayd הפשוש

New member
נו טוב לראות שהגעת גם לפה

אנשים תהיו נחמדים אליו

Weasley

New member
ברוך הבא...../images/Emo98.gif

גם אני די חדש פה... לתת שם ועיר זה כבר יותר ממה שאני מעיז לתת

fayd הפשוש

New member
נו שפנפני אתה רואה שכולם פה נחמדים?

אמרתי לך לא לידאוג! כשאת אומרת הפוך את מתכוונת להפוך כמו בסנטר? *זיכרונות*

אנחנו../images/Emo35.gif נחמדים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ולמה אף אחד לא הודיע לי שאנחנו נחמדים פה
אני אמור להיות מנהל פה
אף אחד לא אמר לי מילה
כל החודשיים האחרונים דיברו פה על חצילים ובעצם נרקמה פה קנוניה-הפורום הפך למקום מלא אנשים נחמדים
האימה
תכף אגלה שבעצם כולם פה אוהבים חצילים

fayd הפשוש

New member
מנה יש לכם נגד חצילים.?

אז נכון שהם מעוררי בחילה ויש להם טעם מבחיל אבל הם סגולים! תראה לי עוד ירק שהוא סגול!

adamsplit

New member
ברוך הבא!!!!!!!!

דור יקירנו החדש ברוך הבא לפורום גאווה צעירה הכי צבעוני והכי חם ברשת
בוא שב איתנו קח
שתה
הכל יהיה טוב אם יש לך משהו להגיד אל תשתוק תצעק! זה מה שארני עושה אז מה אם אני פסיכי...(שאל פה את האנשים) קבל
גדו גדול גדול ממני ואל תדאג בתור שפנפן אני בטוח שהרבה ישמחו ללטף אותך פה

אתה יודע אדמספליט,

חשבנו פעם אחת או פעמיים על מארח לפורום, אבל מכיוון שכולם גם ככה עושים אמבוש על אנשים חדשים(אחרי הכל פה זהרפובליקת החצילים) ירדנו מהרעיון. אבל מה, יש לך את זה
פשוט רציתי לומר מילה טובה
המונת'לפים כל הכבודים

adamsplit

New member
שרימפוש יקירי

-אפשר לקרוא לך שרימפוש? -לא!!(שני סימני קריאה) -שרימפוש, רציתי רק לומר שאין לי צורך לעשות אמבוש על חדשים עשיתי אמבוש אחד הוא הצליח עכשיו אני מאושר החיים יפים עננים ורודים ופלמינגו על הדשא הם פזורים כמו עננים ורודים עננננים

resputin

New member
I'm Baaaa-ccckkkk...

אחרי כחמישה ימים נטולי גישה לאינטרנט, אינספור שיחות לאינספור גורמים שונים, שכמובן העבירו אותי מאחד לשני ואמרו שאין להם שמץ, פירמטנו(כן, שוב) את המחשב ועכשיו הוא חי. בערך. אז חזרתי. עם לחצים שלא שוחררו עדיין, גישה לאדמין וכשלושה עמודים לקרוא ולהתעדכן X אינספור פורומים. ~And off we go~

nightguy19

New member
שלום שלום../images/Emo8.gif...ובאמת קבל חח על ..

האומץ של חשיפת השם והעיר.. מקווה שגם לי יהיה בעתיד.. בנתיים כיף להכיר גם אני זה אתה הצתרפתי..
לשניינו..

למעלה