שלום אני חדש פה!!!!!

blondboy

New member
שלום אני חדש פה!!!!!

יש לי בעיה אני לא יודע אם אני באמת הומו? עשיתי סקס רק עם חבר אחד שלי מגיל 12,13 ולפעמים אני גם מיסתכל על בנות אבל לא הייתי עם אף אחת אף פעם!!!! אז מה אני????

resputin

New member
אממ... אוקיי.

אני מכה את עצמי פה, בקשר ללא להגיב על זה ששכבת עם חבר שלך בגיל כזה צעיר, או על טיפשות\ילדות שהתבזבזה. נעבור הלאה. אממ.. אם שכבת עם בחור, אבל אתה מסתכל עדיין על בנות, ונמשך אליהן- יש סיכוי שאתה דו מיני. לדעתי, אתה עדיין יחסית צעיר בשביל להגיע לעיצוב מיני מלא, אולי אתה מתחבט. אתה נמשך לבנים חוץ מאותו בחור? אתה נהנית לשכב איתו? (ולא, לא מהבחינה של "גמרת?"), אתה חושב שאתה יכול להכנס למע' יחסים שמעורבות בה רגשות עזים ואף התאהבות עם בנים? בנות?

blondboy

New member
כן אני נהנה איתו

כי אני איתו כל הזמן ולא ניסיתי שום דבר אחר

blondboy

New member
אני נמשך גם לילדים אחרים אבל גם

לבנות ואני לא יודע מה לעשות?

מה אם?

להימשך גם לבנים וגם לבנות,אני מתכוונת,לחיות עם זה. בניגוד לדעה המקובלת(על מי?) זה לא שיש רק הומוסקסואלים או רק סטרייטים,יש בהחלט את האפשרות השלישית(ובהחלט לא האחרונה) להגדיר את עצמך כביסקסואל-אדם שנמשך לשני המינים.

LeeCooper69

New member
אה..גם אני...

שכבתי עם מישהו בגיל צעיר. קצת יותר מעיר מהנ"ל. אבל עדיין. אני נלא חושב שיש גיל מתאים לסקס. יש אנשים שמתבגרים מהר יותר אחרי ח\ויות מסוימות שהם עברו.

resputin

New member
סליחה...?

אתה משגר הודעה כל שתי דקות, על עצם העובדה שלא מגיבים? אתה יודע, יש לאנשים חיים, הם לא פה כל הזמן -וזה לא יהרוג אותך לחכות עוד שתי דקות. אם אתה נמשך לאנשים אחרים, ונמשך גם אליו ואל בחורות, אז כרגע את דומיני. לדעתי, עקב גילך הצעיר, אני חושב שיש סיכוי שזה ישתנה. תשובות החלטיות, הרי לנו אין, אלא לכם. אז מה המטרה בלשאול "אני הומו?", תשאלו את המראה- לה יש יותר סיכויים לענות.

blondboy

New member
../images/Emo52.gifסליחה

לא רציתי לעצבן אותכם רק רציתי לשאול איך אני יודע מה אני???? זה מבלבל אותי וליפעמים אני מישתגע מיזה! אני מקווה שאני לא מעצן עם השאלות האלה תודה

resputin

New member
זה בסדר.

ואין צורך לבקש סליחה, אלא סתם להפנים. אין ממש נוסחא של "זה+זה= הומו" זה רק משהו שאפשר לפתור עם הזמן.. פשוט, אל תטריד אותך עם ההגדרה של "מה אני". אתה מה שאתה. (מה? זאת התשובה הכי נכונה שאפשר לתת.)

blondboy

New member
תודה

על התשובות!!! אני יסתפק בזה בנתיים ואסתום את הפה

היי, כל כך חשוב לך הקטע של ההגדרה?

אף אחד לא לוחץ עליך להחליט מה אתה, תסתכל על מי שבא לך ומתישהו בעתיד תוכל לענות על השאלה הזאת בעצמך. זה ממש לא חשוב עם מי עשית סקס (במיוחד אם לא אתה יזמת אותו)

fayd הפשוש

New member
אויש נו אתה לא מציק! רספיוטין אני

ממש מאוכזב ממך! הילד בהסטריה ואתה מטיף לו? (נותן לרחמים הפולנים שלי ליתפוס פיקוד!) לא יפה הרי לכל בן אדם שיש לו בעיה והוא שופך את הלב ועוד כמה מצי גוף אחרים בפורום מצפה שיענו לו כמה שיותר מהר וכמה שיותר הרבה, הרי אם הוא היה יודע מה לעשות הוא לא היה צריך אותנו נכון? מה זה תסתכל במראה? זאת לא תשובה... המראה לא יכולה לתת לו תמיכה ואם הוא לא הצליח לתת לעצמו את התשובות עד עכשיו אני לא חושב שלשבת כמו קוף ולהתבונן במראה יעזור במשהו! אמרתי לך את זה כבר לא פעם ולא פעמיים רביב יקר שלי תרגע קצת אם הסרקזם אוקיי? אתה לא צריך לקטול כל דבר שלא מוצא חן בעינך.... אוקי חמוד תקשיב אחרי ההרצאה המיותרת הזו שנאמתי פה אני גם חושב שאתה באמת דיי צעיר לפי מה שאתה אומר כאן אתה דו מיני שזה לא דבר כל כך רע! אתה נהנה משתי העולמות, אתה אוהב גם בנות וגם בנים, ככה אתה גם יכול לקבל זין וגם להמנע מטפשות של ערסים טיפשים שלא מכונים לקבל שום דבר שונה מהם, כי אתה יכול שתהייה לך בת זוג ואתה אוהב בנות והכל סבבה אצלך אם אתה לא רוצה שאנשים ידעו אז אתה באמת לא חייב לספר להם הינה מה שאני מציע לך: לך קח לעצמך גברבר צעיר חוץ מהאחד שניסת איתו תישכב איתו תנסה להתחיל קשר ותיראה איך אתה מרגיש אחר כך תנסה אותו דבר גם אם המין המוזר הזה שמשוטט לו בארץ ומדמם (במיקרה קוראים להם נשים) ואז תערוך השוואות ותחליט מה אתה יותר אוהב מה אתה מעדיף. ותמיד תיזכור שמה שאתה מעדיף עכשיו זה לא מה שבהרכך מה שתעדיף עוד שנה או עוש 10 שנים הכל יכול להשתנות! אל תידבק לבדר אחד ואל תצמיך על עצמך סטיגמה שאחר כך לא תדעה איך לצאת ממנה, מה שמתאים לך עכשיו זה מה שתעשה! מקווה שעזרתי לך קצת תחזור שוב לספר איך הולך

באמת תודה לך, זין מהלן! ../images/Emo46.gif

על ירידתך הקשה על המין הנשי!!! ורק שתדע, שלולא קיים הייה המחוזור לאימך, לא היית נולד. אז תסתום את הפה לבאות!!! והבחור השני, שפתח ת'שירשור הזה, אני לא מסכימה עם"פשוש" שלהתנסות יעזור לך. גברים ונשים הם קצת שונים לכן החוויה היא שונה ולהחליט מה יותר כיף (כמו שפשוש הציע) או מהנה יהיה מאוד קשה כי זה פשוט שונה! וחכה עם הזמן, אל תמהר להגיר עצמך.

טעות קטנה בניסוח

לא התכוונתי שלא יעזור להתנסות, אלא שפשוט אל תנסה להשוות.

fayd הפשוש

New member
חולק על דעתך באופן קיצוני!

דבר ראשון אני לא "ירדתי" על המין הנשי אני מעריך מאוד את המין הנשי ובעקרון מסתדר יותר טוב אם בנות מאשר אם בנים (בקטע של ידידות וכ"ו) אני מוצא אותם עם ניפלא והרבה הרבה יותר פתוח מבין מקבל ומוכן לעזור מהגברים מה שאמרתי היה אמור להיות משעשע אני מבין שזה לא היה ולפי כך אני מתנצל אם פגעתי באיזו שהיא אישה ברחבי הפורום ובכלל. דבר שני אני בהחלט מוכר אם האנטומיה הנשים אני יודע איך באים תינוקום לעולם ואני יודע שאם לאמא שלי לא היה מחזור לא היתי פה אבל תודה בכל מיקרה על שיעור במדעים שעברתי בגיל שלוש. דבר שלישי כמובן שהוא צריך להתנסות! אחרת איך הוא ידע מה לעשות? מה את רוצה שהוא יעשה יביא ביד על החיים שלו? הוא צריך להתנסות ולטעום מכל העולמות ורק אז להחליט. זהו בעקרון...

רוצה דוגמא איך ירדת עלינו?

"אחר כך תנסה אותו דבר גם אם המין המוזר הזה שמשוטט לו בארץ ומדמם"... ממש נחמד... טוב אז בהודעה השניה כתבתי שהתנסחתי לא נכון ולא התכוונתי לזה שלא צריך לנסות אלא שלא צריך להשוות בין בנים לבנות כי זה שונה.

fayd הפשוש

New member
אויש נו למה את ממשיכה את זה?

אני כבר התנצלתי על זה ואמרתי שרק התכוונתי להצחיק את לא צריכה לקחת את זה אישית יש לי הומור חולני! ואת צודקת אי אפשר להשוות בין בנים לבנות אבל אפשר להגיד בינך לבין עצמך מה אתה יותר אוהב....

למעלה