שלום אני חדש פה

yaroni16

New member
שלום אני חדש פה

יש לי שחקן לבל 80 בסקניה צ'יף בנדיט.אני רוצה להכיר אנשים מישראל שמשחקים בסקניה ולשחק איתם.

ברוך הבא.../images/Emo140.gif

אני לוטן. :) יש לי קוסמת קרח-ברק שתהיה ברמה 60 היום. יש פה כמה וכמה אנשים מסקניה, ככה שחוץ מהפורום אני מאמינה שתוכל לדבר איתם גם בצ'אטים של המשחק וכו'...

נעים מאד

אני סמדר.... בת 42 , ומשחקת בסקניה. יש לי כמה דמויות.... אני הכי אוהבת לשחק בהרואית שלי למרות שהיא דרגה 200. יש לי גם קוסמת דרגה 165 שאולי תחזור לתהילה בקיץ או אחריו או כשנקסון יחליטו..... יש לי סנייפרית דרגה 106 או 107..... יש לי בטל מג' בחיתולים דרגה 56 ואני חושבת להשקיע בה ולאמן אותה. אני קצת בהיסוסים והתלבטויות באיזו דמות להשקיע עכשיו..... לא 100 % החלטתי. אולי אפתח בקיץ DB.... CB בסקניה זה ממש להיט עכשיו. אחלה דמות. ה BL שלי מפוצץ עכשיו. צריכה לנסוע להגדיל את הרשימה למקסימום ואז תוכל להוסיף אותי בשמחה. הבת שלי משחקת גם בסקניה ועובדת על DB. היא כבר דרגה 6X..... היא מאד אוהבת PQים.

yaroni16

New member
איזה יופייייייייייי

כמה דמויות איזה יופי היה לי פעם DK אבל מישהו גנב לי (לפני 6 שנים).לא שיחקתי במשחק הזה ממש שנים ולפני שלושה חודשים חזרתי לשחק,הייתי המום, המשחק עבר שינויים מקצה לקצה הוספו מלא עבודות ומלא עולמות פשוט מדהים,מלא שחקנים רמה 200 אני זוכר שהתחלתי לשחק היה לבל הכי גבוה 169 שחקן בשם טייגר. היינו משחקים מלא חברים במשחק ועכשיו אף אחד מהחברים לא משחק ואני מחפש חברים למשחק. דרך אגב אני ירון בן 27.

yaroni16

New member
שכחתי משהו....

לשחקן שלי קוראים TurshiDiT כל מי שרוצה יכול להוסיף אותי

GינGית

New member
אהה זה אתה ? אני אישרתי אבל משום מה

את לא מופיע לי ברשימה תשלח לי שוב

Hasselblad

New member
שלום ירון וברוך הבא

אני סיון בת 28 משחקת בשדוארית רמה 174 בברה. אומנם אני לא בסקניה אבל אשמח לענות על שאלות אם יש לך בנוגע לדמות או למשחק בכללי. שתהייה השתלבות נעימה בפורום, ואתה מומזן להציג את עצמך גם ולא רק את הדמות שלך.

MomerS

New member
שלום

שמי עומר ואני אהיה בן 13 בעוד כחודש אני משחק בברה (כמו רוב הפורום) אבל יש כאן גם אנשים שמשחקים בסקניה יש לי אראן לבל 73 אבל אני פחות אוהב לעלות אותו רמות בגלל מקומות האימון המצומצמים אבל אני הולך להעלות אותו רמות בזמן הקרוב רק בשביל עלי המייפל מקווה שתצתרף לפורום.

P o o f i

New member
היי ירון ../images/Emo13.gif

אני רוזי, אני בת 16 ואני משחקת בסקניה כבר 5 שנים ככה. יש לי קוסמת ברמה 161 (Soon to be 162) וקשתית ברמה 105. אני הלידרית של גילדה שנקראית BuckCherry (שבדיוק חגגנו 4 שנים שבוע שעבר) שהיא מיועדת בעיקר לרמות 130+, והגילדה СhuckBerry שמיועדת לרמות 70+. אני בד"כ משחקת עם אנשים מכל העולם ולא בהכרח ישראלים, מעדיפה להכיר תרבויות אחרות. כרגע הBL שלי מלא, אבל כשאני אוכל לשחק (וזה לא הולך לקרות בסופ"ש הזה
) אני אפנה מקום ואתה מוזמן להוסיף אותי.

GינGית

New member
היי ירון אני מיקי גם אני בסקניה

יש לי הישוף רמה 156 אני חושבת שקצת נזנחה לסיגנוסית שלי רמה 112 ואני בגילדה של רוזי אתה מוזמן להוסיף 345MIKI345

צ ל י ל 8

New member
ברוך הבא ../images/Emo20.gif

אני שרון בת 38, משחקת בBOWMASTER רמה 158 בווינדיה. השתלבות נעימה גם במשחק לאחר השינויים (החיוביים לטעמי) וגם בפורום המדהים הזה

Guid

New member
שלום ירון!

אני עידן, בן 23, יש לי קשת ברמה 125 בברה. התשלבות נעימה בפורום!

למעלה