שלום אני חדש פה

mr redimmer

New member
שלום אני חדש פה../images/Emo9.gif

אני התחלתי להתעניין במלחמת הכוכבים יותר מדי בזמן האחרון ואני רוצה להיות חלק מהפורום הזה. השאלה הראשונה שלי פה זה האם מישהו שיחק אי פעם במשחק ג'די נייט? לי יש את ג'די נייט 2. ויש חדשות טובות.....יהיה גם משחק שלישי, בשם: jedi knight academy

kingeli

New member
jedi knight academy

יש סדרת קומיקס שנקראת "ג'דיי נייט אקדמי", אחלה חוברות אגב. מעניין אם המשחק יהיה מבוסס על הדמויות ועלילת הקומיקס, אם כן זה הולך להיות משחק מצוין, לפחות שיהיה יותר טוב מג'דיי נייט 2 שהיה די מאכזב לדעתי.

mr redimmer

New member
לג'די נייט אקדמי

אין שום קשר לחוברת קומיקס, הוא פשוט המשך למשחק השני ואפשר לקרוא לו גם ג'די נייט 3. זה שמחק שאפשר לשחק עם שתי חרבות אור ביחד, גם לשחק עם חרב כפולה, לעצב את הדמות, לשחק בצד האפל או בצד המואר, שני מצבי משחק חדשים במולטי לפייר והנאה בטוחה לכל הקונה.

lord moul

New member
לא נכון!

לפי מה שהבנתי, ג'דיי נייט אקדמי זה מישחק אחר לגמרי. שום קשר לסידרת דארק פורסס. ברוך הבא לפורום

Lu Tze

New member
הבנאדם אמר שאין קשר בין הקומיקס

למשחק. תקרא את השירשור שוב.

lord moul

New member
לא. תקשיב

הוא אמר שג'דיי אקדמי זה מישחק המשך של ג'דיי נייט (דארק פורסס) ואני אמרתי שלפי מה שאני יודע זה מישחק לגמרה אחר.

funkey monkey

New member
הפרטים האמיתים P:

קודם כל: Star Wars: Dark Forces 4 (וחצי ^^): Jedi Knight 3: Jedi Acadamy זה משחק שאפשר לקרוא לו המשך של אוטקסאט, אבל העלילה שלו שונה לגמריי הוא מתרחש שקייל יצא למנוח ונחלה ומלמד באקדמייה ואחד מהתלמידים שלו חייב להיות גיבור היום אז הוא יוצא למסע בלה בלה ואפשר את כל סוגי החרבות שאמרתם, כלי רכב ועוד כמה שטויות ודרך אגב, אתה מר.ריידמייר איתי מנהל פורום אנריל בגיימר?

Padme Amidala

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

האמת שאני לא עוסקת יותר מידי במשחקי מחשב... אתה מוזמן לספר לנו איזה סרט הכי אהבת, מי הדמות שאתה הכי אוהב וכו'...

mr redimmer

New member
בוודאי

נורה אהבתי את כולם, ואני יודע שסרט שלוש עומד להיות הסרט שפותח את המהפכה במלחמת הכוכבים. יש לי כמה דמויות אהובות: לוק סקייווקר, דארט ויידר, או בי ואן קנובי וסידיוס.

Sith Master

New member
ברוך הבא../images/Emo19.gif

אכן, עומד לצאת המשחק. גם אני קורא כל יום את החדשות בגיימר... כמו גם גיא. funkey monkey. שכמוני גם בפורמים! אני מניח שאתה אותו אחד שמנהל את פורום אנריל בגיימר?
ברוך הבא

mr redimmer

New member
אני לא מנהל את פורום אנריל

אבל אני ''השאלתי'' את השם הזה למטרות חיוביות. אני רק פוחד שהמשחק לא יגיע לארץ

funkey monkey

New member
אופס הגבתי למעלה..

אז אם אתה זה איתי מנהל פורום אנריל? יוצא לי לבוא לבקר בפורום שלכם מידי פעם :)

mr redimmer

New member
אני חוזר ואומר:

אני לא מנהל את פורום אנריל!!! אני לקחתי את השם הזה ממנו!!!!!!!

למעלה